Maľovanie svadobných pohárov

Ahojte, máte niekto ručne maľované svadobné poháre? Ja by som sa do toho rada pustila a tak môžte poslať fotky, alebo nápady, odporúčania a varovania :)
Odpovedať
@sviecka my sme mali rucne malovane, pozri foto v pripravnom albume, pripadne v svadobnom...
Odpovedať
Profilova fotka
@sviecka aj my sme mali ručne maľované. od katky orlickej. keď dáš do googlu jej meno vyhodí ti jej stránku aj sashe obchodík. jej práca je neskutočne krásna. a netradičné poháre od nej nájdeš aj na našej stránke v albume Dadka a Michal.
Odpovedať
aj my mame malovane ak chces kuk moj album..my ale nemame take klasicke mame whiskace..za 33e som objednala na http://www.mimibazar.sk/bazar.php?use... a vlastne presne podla poziadavok urobili a dokonca ich raz aj prekreslovali kedze drahos si rozmyslel a chcel to inak :D
Odpovedať
a neskusali ste niektore same malovat? alebo ake farby ste pouzili...?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. moja kolegyna si s manzelom namalovala srdiecka na pohare sama, farbami na sklo. ja rozmyslam, ze sa tiez do toho pustim, nepotrebujem nic narocne, a 2 srdiecka urcite zvladnem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sviecka @IInnaa baby použite farby na sklo a kontúrku na sklo. ja tiež sama maľujem, maľovala som už aj svadobné, ale na našu svadbu som chcela od katky :). ak nechcete nič zložité, zvládnete to aj samé. najprv si môžete na papier vytlačiť predlohu a vložte ju do pohára a potom už len pevnú ruku pri obkresľovaní.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte dievčatá, ja si chcem namaľovať poháre sama, ale chcem sa spýtať, aký je postup. Mám fixy na porcelán, ale je na nich napísané, že po nakreslení treba vložiť do rúry na 160 stupňov cca na 30 minut., aby farba "zaschla" a pri neskoršom používaní (umývaní) nezliezla. Nepraskne mi také tenké sklo keď dám do rúry?
Odpovedať
Profilova fotka
@dariska ja "zapekám" vínové poháre a ešte sa mi nestalo že by praskli, zásada je dobre poháre umyť a odmastiť pred maľovaním a počas neho sa snažiť ho moc neupackať resp potom odtlačky prstov poutierať. a robím to tak, že poháre vložím dnom nahor do STUDENEJ trúby a nastavím na potrebnú teplotu ktorá ked sa dosiahne tak nastavím si potrebný čas a potom vyberiem a nechám vychladnúť :) držím palce :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?