Nápady ako urobiť svadbu viac romantickú. Máte nejaké?

hladam napady na neco krasne co by sme v svadobny den nemali vynechat, neco romanticke, mile, jednoducho male drobnosti ktore zo svadobneho dna urobia krasnu oslavu lasky....ked som uz taka romanticka tak by som asi mala na nieco prist aj sama :-D aj sa o to snazim ;-) ale ak mate nejake dobre rady, neco co ste videli, mali na svadbe vy sami alebo neco co by urobilo nas den krajsim napiste, za kazdu drobnost dakujem a verim ze sa nezide len mne ale aj vsetkym ktori mozno nemaju tolko fantazie (alebo casu ako ja) na to aby nad tym dumali 8-) :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
v jednom filme som videla ze ked mladomanzelia vychadzali z kostola vsetci svadobcania vypustili z krabicky motyle. Teda kazdy mal svoju krabicku. Sa mi to pacilo bolo to mile ;-)
Odpovedať
mne sa napr paci ked maju novomanzelia pri pripitku zviazane pohare stuhou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej to som este nevidela dobry napad ;-) nezavidim babenkam ktore mali svadbu vcera to teplo uf uf
Odpovedať
Profilova fotka
Kuk: my sme to tak mali ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
hej hej presne maca :-D len ja by som chcela bielu stuhu a trochu hrubsiu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som jednej kamoske na svadbu pripravila velikansky balik previazany cervenou maslou a vnom boli dva srdiecka balonikove velikanske cervene takze akonahle to otvorili hned sa to zacalo pomaly vznasat hore a take mile to bolo vies ze ich srdiecka hihi ;-)
Odpovedať
heni to je zlate :-D ma napada ze selico ine by mohlo z toho vyskocit ;-)
Odpovedať
inak sa mi velmi pacili tie pieskove nadoby ktore sa vlievali do jednej, nad niecim podobnym rozmyslame ;-)
Odpovedať
aktak aké nádoby?
Odpovedať
no ak som to spravne pochopila, mali tam dve flasticky s pieskom ktore vsypali do jednej v tvare srdca, velmi sa mi to paci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo vyskocit vam moze hocico fantazie sa medze nekladu ;-) ano presne tak mali sme kazdy jednu skleneneu nadobku naplnenu pieskom a spojili sme ich do jednej v tvare srdca chapes ako zivoty to bol znak toho ze spajame svoje zivoty v jeden noo a piesok nikdy nevies rozdelit zrnka piesku su take malinkate takze dufam ze aj nas zivot sa nikdy nerozdeli ono to sa neda proste rozdelit piesok cize ani nas ono to nejde ;-) nas piesok spaja uz od prveho stretnutia proste to nas vystihuje.. aktak a to chces ist v blave niekde na pieskovisko ci ako to chces zorganizovat? ono to mohli by ste aj nieco ine pouzit napr. zrnka ryze ked ju radi papate alebo lupienky ruzi alebo neviem co vas vystihuje hihi
Odpovedať
no sak presne, paci sa mi napad ale realizacia bude trosku ina, ide o napad, dakujem za inspiraciu ;-) :-D nemas este neco zaujimave co si videla alebo nad cim ste uvazovali?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
V IKEA se da koupit i barevny pisek, treba v cervene barve, aby to srdicko bylo stylove ;-) Nebo zena by mohla mit cerveny a muz modry, ale to by se asi zrusilo to "splynuti dusi"..
Odpovedať
Holky já slyšela od kamarádky, že jim svatebčani udělali překvapení někdy po hostině.A to, že jem zaplatili vyhlídkový let a a v poli jim vyšlapali ohromné srdce a z toho letadla to byl nádherný pohled.....A pak jim ještě ze spodu všichni mávali.To já bych se asi rozbrečela štěstím, oni to vůbec nečekali....
Odpovedať
:-D fantazia nema hranice ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
noo napr. bola som na svadbe kde zenich s nevestou potom ako vysli z kostola museli z velkej plachty vystrihnut srdce coz bolo velmi narocne kedze plachta je velka a partnery sa nedokazali spojit no nakoniec to vyslo a potom museli tym vystrihnutym stredom prejst zenich super ale nevesta mala zjavne problemy v satach tak ju potom cez to preniesol manzelko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kde mas svadbu v kostole alebo na urade?
Odpovedať
v kostole, ale setko sa da prisposobit :-D si studnica napadov, idem povedat sestre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Maximalne romanticka predstava je pro me odjet z kostela v kocaru s konmi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som chcela mat svadbu v parizi, napr. vo versai zahradach ;-)
Odpovedať
pred prvym tancom budeme na hostine premietat fotky, z detstve, s rodicmi, my dvaja, aj vtipne a kamarati do toho mozno este nejake hluposti vymyslia 8-)
Odpovedať
:-D hm? ;-)
Odpovedať
Mna napr. napadlo mat v klietke dva biele holuby a po svadbe ich vypustit. Na to treba zohnat clovek, ktory ma take holuby.
Odpovedať
a mňa napadla taká maličkosť.. my budeme mať pred sebou svoje poháre, každý má vygravírované svoje meno a keď sa pojde pripíjať, tak on si vezme pohárik s mojim menom a ja s jeho...
Odpovedať
Profilova fotka
aktak sesterka my vravela ze bola na svadbe kde prvy tane c tancovali s srdci z kahancekovych sviecok a v sale trosku pozhasinali svetla aby to bolo viac romanticke
Odpovedať
Profilova fotka
to je pekne,fakt romanticke :-)
Odpovedať
to by muselo byt velke srdce, inak by som sa zapalila :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aktak, sak z tolkych hosti by bolo poriadne velke. ale vela miesta by to chcelo.
Odpovedať
vela miesta a hasiaci pristroj (hovorim za seba, lebo sa poznam) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aktak akurat mi kolegynka na obede rozprava otom ako chce svojho syna na svadbe prekvapit ze pocas obradu im bude spievat jedna solistka z divadla i will always love you vies od whitny houston ale tak na plne hrdlo vies ze kazdemu z toho pojdu zimomriavky po tele ;-) no jo, som studnica len nemam sa kde aplikovat fnuk uz som drahemu navrhla aby sme si otvorili agenturu :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?