Nažehlovačka "Bride"

Dobre ranko dievcata, prosim Vas,neviete mi poradit kde v BA + okoli by mohli mat nazehlovacku tohto stylu?: http://ep.yimg.com/ca/I/advantagebrid... uz som si objednala hotove tricko z ebay-u, aaaale az neskor som si vsimla ze dodacia doba je 40-45 dni, svadbu mame 16.6, chcela by som to mat este pred tym:) Vdaka
Odpovedať
@kristinkaaa http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=s...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak by ste mali záujem, napíšte mi a môžem Vám vytvoriť nažehľovačku na triko. Ak by nevadilo, že by bola bez kamienkov . Robíme nažehľovačky vyrezávané zo špeciálnej fólie, ktorá nepopraská a vyzerá oveľa lepšie ako bežná nažehľovačka tlačená na počítači.
Odpovedať
Profilova fotka
@depingo môžem sa spýtať, koľko by také tričko stálo pre mňa a pre moju polovičku len s našími menami?
Odpovedať
Profilova fotka
My vyrábame iba nažehľovačky, ktoré si môžete sama nažehliť na akékoľvek bavlnené tričko. Cena za jednu jednofarebnú nažehľovačku o veľkosti cca 20x10cm je 6 €. Pre cenu je rozhodujúca predovšetkým veľkosť nažehľovačky.
Odpovedať
Dalo by sa vytvorit nazehlovacku aj z fotky plus pridat datum svadby pod to ?
Odpovedať
Profilova fotka
@vive Pre nažehlenia fotiek môžete použiť nažehľovací papier, na ktorý môžete tlačiť na bežné atramentovej tlačiarni. Napr.: http://novypocitac.sk/nazehlovaci-pap... Problém u týchto nažehľovacích papierov je to, že majú tendenciu po vypraní praskať. Navyše obsahujú priesvitný film, ktorý je vidieť aj na nepotisknutých častiach (to sa dá ale vyriešiť vystrihnutím iba potlačené časti). Navyše je možné ich použiť len na svetlá tričká. Pre tlač fotiek na svadobné tričká, by ale mal byť dostačujúci. My sa špecializujeme na vyrezávané nažehľovačky, ktoré odstraňujú problémy nažehľovacích papierov (vydržia dlhšie, nepopraskajú, je možno ich nažehliť aj na tmavá tričká, neobsahujú priesvitný film). Nie sme ale schopní touto technológiou vytvoriť nažehľovacie fotku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@depingo a nemate nejaku foto takej nazehlovacky ako to vyzera aby som videla?? prosim,,,,,,,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?