Negatívna skúsenosť s Oksanou Kanalosh!

Ahojte. Bola som na Ukrajine aby som si kúpila svadobné šaty a hneď aj v prvom obchode (u Oksany na trhu) som si tie svoje našla aj so závojom a bolerkom. Predavačky boli veľmi milé a sľúbili mi, že šaty upravia presne na mňa a zavolajú mi keď budú šaty hotové. Čakala som asi mesiac a za ten čas som napísala Oksane na fb. Komunikácia medzi nami bola v poriadku až pokým mi nenapísala, že šaty sú hotové a mám si prísť po ne. Dohodli sme sa, že prídem v sobotu na obed do slemeniec ALE keď som prišla v dohodnutý čas do Slemeniec šaty tam neboli a čakala som 2 a pol hodiny! No ale šak dobre stane sa...ale šaty prišli bez závoja a bez bolerka! Predavačky boli neochotné a mala som dojem, že sa ma chcú len čím skôr zbaviť. Ale šaty mi boli dobre tak som ich vyplatila a odišla. Potom som napísala Oksane, že nemám závoj a bolerko podľa dohody tak sa mi ospravedlnila, že to ešte nemá hotové... Tak sme sa dohodli, že prídem o týždeň a ona osobne mi to príde dať do Slemeniec. Ale ked som jej napísala deň predtým tak mi povedala, že krajčírka jej išla do Maďarska a zobrala nejaké kľuče takže sa nevie dostať k mojím veciam. Dobre aj to som si povedala, že sa môže stať. Tak sme sa opäť dohodli na náhradnom termíne a to už tak,že ona mi sľúbila, že ide o týždeň (minulú sobotu 17.11.) do Košíc tak mi to donesie. Ale keď som jej napísala v piatok poobede či všetko platí tak si to len prečítala a odvtedy mi neodpisuje!! Pritom v Košiciach bola! Úplna ignorácia z jej strany. Príde mi to tak, že kým nedostala peniaze za šaty tak bola mila a teraz sa jej zdá 50€ asi málo na to aby mi vôbec odpísala... som veľmi sklamaná a nahnevaná! Má niekto podobnú skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
uz si jej zaplatila aj za bolerko a zavoj alebo len za saty? neda sa uz nikde zohnat take ake si chcela? ci ide skor o princip?
Odpovedať
@malanyia zaplatila som len za šaty, ktoré mám už doma. Samozrejme, že by som bolerko aj závoj zohnala aj inde len ako píšeš ide o princíp...
Odpovedať
@miriamka2016 No veľmi si ma nepotešila, mám si k nej isť pre šaty v decembri. Tak snáď to bude ok. So šatami si spokojná?
Odpovedať
@ivetadulovicova so šatami som veľmi spokojná sú akoby ušiténa mňa všetko ručne prišívane a tak...len ta komunikacia je ťažšia. Dnes mi už konečne po piatich dňoch odpisala tak snáď to doriešime do šťastného konca :-)
Odpovedať
@miriamka2016 držím palce! Dúfam, že budem aj ja spokojná so šatami.
Odpovedať
Profilova fotka
@miriamka2016 Držím palce, hádam sa teda už dohodnete a dostaneš aj ten závoj a bolerko. Ono možno to fakt ani nebolo naschvál, to človek nikdy nevie.
Odpovedať
Profilova fotka
to mi chceš povedať, že tam ešte odvtedy chodíš? ja by som tam už asi nešla, už len kvôli tomu aby na mne ďalej nezarábali
Odpovedať
@andrusia bola som tam dvakrát :) raz keď som si šaty vybrala a potom keď som po ne šla... a odvtedy ako mám doma šaty sa nevieme nejako znova stretnúť aby mi dala zvyšné veci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?