Netradičná svadba

Profilova fotka
Ahojte mali ste niektora alebo planujete netradicnu svadbu? mat svoj velky.den.ale po svojom(myslim.to tak ze niekto neuznava vsetky tie ceremonie naokolo)
Odpovedať
Profilova fotka
Čau, my sa napríklad berieme v susednom štáte a v meste, kde prakticky nikoho nepoznáme, len preto, lebo sme chceli mať obrad na pódiu nášho najobľúbenejšieho divadla. České matrikárky síce dali zabrať našim nervom, ale nakoniec to vyzerá, že sa nám ten bláznivý sen splní :) A k "dňu po svojom", ako píšeš... No, neviem si predstaviť, že by mi niekto "kecal" do toho, kde sa sobášiť, aké tradície na svadbe ctiť, čo "sa patrí"... Ale to je asi vec pohľadu. Pre mňa je svadba akt lásky dvoch ľudí - ženícha a nevesty. Ostatní by mali rešpektovať ich rozhodnutie, akokoľvek uletené. Môžem len ďakovať za chápavú rodinu a priateľov, že rešpektovali to naše.
Odpovedať
Ja mam iba sobas. Potom chceme uz iba zahradnu, resp. salovu oslavu bez vsetkeho. Nieco ako velka chata s trochou jedla a dufam, ze dobrou naladou a samozrejme alkoholom. Kamaratky a najblizsia rodina. A ziadem stres a potreba vyhoviet vsetkym.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme svadbu v piatok 13-teho, máme zajednanú chatu od štvrtka do nedele. Hostia sú len rodičia, súrodenci a zvyšok kamaráti bude nás cca 35, vo štvrtok sa varí guláš z diviny a chystajú sa všetky dobroty, v piatok ráno splavíme Váh, poobede rovno na chate nás zosobášia a potom už len zábava.... žiadne odobierky, čepčenie, redový, hry .... ani iný cirkus... na to nie sme. ani netrváme u hostí na oblekoch a róbach... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna by si kazdy mal dat svadbu, aka sa k nemu hodi. Na co objednavat limuzinu, ked nemam ani na slanu vodu? :-D Nasa znama mala na sebe kratne obycajne saty a obrucky si dali z dreva (objednali hned 20ks). Vyzdobene mali len prirodnymi materialmi a aj vsetko mali velmi bio a eko. Lebo taki su a ta svadba Bola naozaj o nich. Vobec nie moj styl, ale hodilo sa im to. Ona nebola ani nalicena, ani nemala urobene vlasy, len taky kvietok v nich...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala netradičnú v tom, že som sa vydávala v kroji :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?