Nevesta z Hlohovca. Pomôžete so svadobnými prípravami?

Profilova fotka
Ahojte nevesty! Najdem spriaznenu dusu, ktora je z HC a okolia a chysta svadbu? Caka ma to az o rok, ale rada mam vo veciach jasno vopred. Zaujimaju ma typy a referencie - hudba, foto, video. Ostatne je snad uz vo hviezdach. ;-)
Odpovedať
1
2
21
ja mam svadbu v auguste, a zatial mame vybavene : kostol, miesto kde bude hostina, hudbu na 50%, topanky, a zenichovi koselu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam svadbu az o rok...máj 2008....kde budete mat svadbu? Ja uz mam rezervovany kastiel v bohuniciach. Celkom sranda je to, ze drahy sa este oficialne nevyjadril...ale chcem datum v dany datum, tak som musela konat. A skoro bolo neskoro. Tak ake su pripravy? Da sa to v okoli HC zvladat? Vacsinou somv BA, ale tu je to vsetko ovela drahsie - zato vsak ine a lepsie....takze neviem. A som dost narocna na kvalitu sluzieb, takze budem mat asi problem. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj zusika, ty planujes svadbu viac ako rok dopredu, uuuff no to sa mi zda dost skoro a este, ked sa drahy ani nevyjadril. ale samoska, ze drzim palce, nech vyde vsetko podla tvojich predstav
Odpovedať
Zusika, ja som z okolia Hlohovec ale uz dlhsie pracujem a zijem v zahranici. No a vsetko vybavujem cez net, searchujem co sa da a teraz idem o niekolko dni domov na dovolenku, tak chcem vybavit vsetko co som si dohodla cez net. Takze pripravy su narocne, ale da sa to zvladnut. A ty mas este kopec casu, takze uplne v pohode to zvladas. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja viem, ze zvladam. som prekfekcionistka a chcem mat vsetko na jednotku...takze sa pomaly dostavam do problematiky...Zistujem kontakty a tak... Na margo toho, ze este kopec casu, myslim, ze tym nic nepokazim, naopak. Ked di postupne nieco pokupim, dohodnem, overim, tak potom to nebude take strasujuce a navalove. Uz teraz sa vsak tesim... A to, ze sa drahy nevyjadril....no, ide len o formalitu v podobe prstienka, ale uz mame vo vsetkom jasno... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky:o)...tak my to máme tak za tri mesiace a umieram hrôzou, bo pozháňať niektoré veci je celkom problém ako som zistila:o)))....keď to chcete mať pekné, treba trošku do toho viac investovať a pobehať si najmä okolie (Trnava, Nitra)... ......mno, lyly, ani sa mi nezdá rok dopredu byť moc skoro...my sme si v januári hovorili, že ešte máme dosť času a niektoré veci sme začali vybavovať až v marci (sála, kamerama, DJ) a zistili sme, že je to problém, bo v HC sú rok dopredu objednané sály na svadby, a o kameramanoch (čo sú tu takí schopní asi 3-4) a DJ-och ani nehovorím! a to mám polovicu z DJ kamošov a všetci sú rok dopredu zajednaní na svadby...nechcem strašiť, ale vážne sme mali problém niekoho zohnať (vlastná nedávna skúsenosť)....takže radšej si nechať viacej času, aby človek potom neprežíval taký stres, že máš termín, oznámenia a tak a zrazu nemáš kde:o))))
Odpovedať
Profilova fotka
radšej sa pre istotu opýtam .... poznáte nejakú fakt dobrú vizážistku v HC? alebo nemáte nejaké referencie na salón Adriana - oproti pošty?
Odpovedať
ahojte? ako je v HC? Ja som tam byvala do mojej svadby. Tu sme sice mali v Presove, ale mnohe veci som vybavala na dialku. A musim povedat, ze v HC je to trochu slabe (zrejme z dovodu, ze ide o mensie mesto), tak sa mnohe veci kupovali v Nitre. Uz mame po... Tak Vam prajem nech to vyjde a svadbasa vydari podla vasich predstav!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, no super je dobre vediet kolko hlohovcaniek sa nas tu najde ;-) ma budeme mat svadbu za 3 mesiace v Hc ale vlastne len obrad a hostinu mame v Hoferi pri nitre. Ja som zacala s vybavovanim az ale v apríli ale to mozno preto ze mam malilinku svadbu tak toho nepotrebujem az tolko vybavovat... ale je pravda ze v Hc nevybavujem nic. Saty mam z nitry, obrucky asi v trencine dame urobit, torty tak po okolitych dedinach a este priatelovi oblek a zhruba mame vsetko...
Odpovedať
Profilova fotka
dupinka: ahojcek najprv :-) ...teraz sa uz ohladne vyzdoby v HC da, v predajni Eleganza...maju tam vselico od vymyslu sveta - od postaviciek na tortu, cez servítky, sviečky, lampiony, balony, ...proste vsetko, celu svadobnu vyzdobu..a ked prides skor a nahodou nieco nemaju, baby ti pozhanaju...a chodia aj zdobit :-) ...sa tesim, mne robia vyzdobu, a vazne som teraz uz kludna a spokojna, bo ich poznam a viem ako dokazu z mala vytvorit krasne veci, tak som fakt v klude :-) 8-) ...a zabudla som, zacali aj poziciavat navleky..tu je pre pripad ak by ste potrebovali (mozete sa popýtať) tel.c: do IP - je to pani Jurčová Zdenka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
slunco • Dnes o 11:56 Ahojte.Nakolko sme v zahranici a svadbu budeme mat v sept.,je velmi tazke zorganizovat zopar veci. Preto by som Vas chcela poprosit, ak niekto viete, kde by sme si mohli prenajat stare stylove auticko na nas svadobny den, dajte mi prosim vediet. Vdaka. ;) Sona slunco • Dnes o 11:58 Apropo, ak sa niektora z Vas vydava 20.9. v Stoffine v HC, ozvite sa. Mame svadbu den predtym, mozno by sme sa spolocne mohli dohodnut na svadbonej vyzdobe. Inak, nevieme sa rozhodnut, ci Stoffin alebo Hotel Jelen. Co myslite? Mate nejake skusenosti? Vdaka.
Odpovedať
slunco.tiez mame v Stoffingu ale 30.8,cize s vyzdobou ti nepomozem :-( ze vraj tam dobre varia a svadby tam byvaju dobre,ja som sa skor rozhodovala medzi stoffingom a kastielom v jas.bohuniciach
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Nad kastielom v Jasl.Bohuniciach sme tiez premyslali, pretoze snubenec odtial pochadza, no vzdali sme to kvoli cenam a tomu, ze znami, ktori tam mali svadbu boli sice spokojni so vsetkym az na to,ze ich ku konci oklamali ohladne alkoholu, ktory sa vypil v bare. A Stoffing? Su tam hrozne zlate casnicky a je to mimo centrum. Vdaka i tak za odpoved. No predsa len este cosi, v Stoffingu nemaju navleky na stolicky. Viem,ze v jednom kvetinarstve [v ktorom?] v HC poziciavaju tieto navleky [stolicky v Stoffingu su totiz dost zle a ak je viacej ludi, su v dvoch odtienoch, co skutocne nevyzera lakavo], no ja by som ich radsej kupila. Nevies v ktorom kvetinarstve ich poziciavaju? Vdaka!
Odpovedať
slunco,o kvetinarstve neviem,ale dostala som tip na obchod na kockovej,aj som si ich tam zajednala ale nemaju limetkovu farbu masli tak neviem ako to dopadne ale snad navleky zozeniem,mame limetkovo smotanovu vyzdobu tak tie modre stolicky by k tomu vyzerali :-) a uz ste sa rozhodli kde to budete mat?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoje baby chcela by som sa vas opytat na restauraciu ktoru by ste mi odporucili v hc kedze svadbu mame 16.8.2008 a vacsinu casu byvam v ba tak to az tak neovladam .A este by som sa chela spytat na dobre kadernictvo pripadne vizazistku v hc?
Odpovedať
nadenkaaa:tak ja mam vizazistku z Nr a kadernicku ziadnu :-( tych par typov co som dostala ( tiez nemam prehlad )neboli na moj termin volne a mam z toho tazku hlavu,kto ma ucesie. a restika?zalezi kolko vas bude,ze vraj na hoteli je pekne ale nebola som tam,my sme volili stofing lebo nas je malo.a neviem ci nebudes mat problem,v HC sa saly zajednavaju aj rok dopredu ale drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
Nadenkaaa, hotel Jelen je plny az do novembra, ale vyskusaj stastie, mozno ktosi odvolal termin rovnako, ako sme ho odvolali my. Budeme mat hostinu v Stoffingu, pretoze nas je 40 a v Jeleni by sme sa v tej krasnej velkej kongresovej hale stratili. O kadernicke, ktoru poznam som pisala nire55, je to mlada holka, vola sa Stanka, kadernictvo ma na Pribinovej [kockova] v HC oproti Kamenne ZS. A vizazistka? Velmi mila ja pani Janka, ktora ma kozmeticky salon na SNP, dole na prizemi v cinziaku, tak vyskusaj. Vela stastia.
Odpovedať
slunco: a uz ste si vybrali jedlo? a co vyzdoba,robis si sama?na tu Janku mam aj kontakt ale neskusala som ju
Odpovedať
Profilova fotka
Slunco ,dakujem za typy my budeme mat malu svadbu bude nas 18 ale zhanam nieco kde by sa dalo aj spat pretoze moj nastavajuci je zo Za a bolo by to komplikovane eby bola iba restika totizto ja nechcem mat svadbu do rana bude úplne stacit tak do polnoci..Ono ta vizazistka nie je az taka dolezita pretoze myslim ze nalicit sa viem celkom schopne len ta kadernicka no ved uvidime -len som to chela vsetko v hc lebo ist niekam mimo hc este vo svadobny den no neviem ako to budem stihat-aj ked mam auto teda som mobilna:)
Odpovedať
nadenkaaa,ved aj my ubytovavame kopec ludi,pridu z vychodu a ciech vacsina,my budeme spat v stofingu a hned vedla je penzion kde budu ostatny,ked chces poslem ti kontakt do IP.boli sme to pozriet a vypada to dobre a je to o nieco lacnejsie ako stofing,a hlavne hned vedla.my tiez neplanujem svadbu do rana pri takom mnozstve,bude nas23,ale nikdy nevies. mne sa tiez nikam nechcelo behat v den svadby,ale vizazistka pride domov,no a kadernicku si urobim sama,to bude vypadat :-)
Odpovedať
este ma napadla jasterka,tam tiez byvaju male svadby
Odpovedať
Profilova fotka
nire55 ak by si bola taka zlata posli mi kontakt do IP
Odpovedať
Profilova fotka
Nadenkaaa: Nemas za co dakovat, rado sa stalo. ;-) Nire55: Jedlo sme si este nevybrali. A vyzdoba? Poprosim znamku, ma kvetinarstvo oproti T-Mobile, vola sa Miska viaze tie najuzasnejsie kytice na svete [a to nezvelicujem]. Servitky a ostatne veci si mame ist vybrat po byvaly Ignis, zevraj tam je predajna, tak to isto pojdeme. Nakolko su zavesy v Stofingu tmavomodre, budeme to mat do bledohneda a tmavohneda ladene s bledomodrymi doplnkami. Okrem tej farby by sa dala este zlta, ale to by mi pripominalo letecku spolocnost Ryanair a to my neradi. :) A vy? Mate uz vybrane jedlo?
Odpovedať
slunco,vybrane ako tak,som rada ze som si konecne presadila teple bufety a teraz musim vymysliet co tam bude,ale mame hlavne jedlo vybrate,predjedlo atd. ja som zatazena na zelenu tak musi byt aj vyzdoba,limetkovo smotanova, ( modru fakt nemusim ),drahy chcel tie zavesy vymenit ale myslim ze to bude dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Drahy zdiela moj nazor. Tiez ma tie zavesy VELMI irituju. Kazia celkovy dojem tej saly. Skutocne neviem, preco sa rozhodli pre taku farbu, ale co uz. =-) Takze limentkovo zelena...a co konkretne? Ja totiz nejako nemam predstavu o tom,co bude na stoloch. Jednoznacne musi byt nieco na tych zavesoch, pretoze tie su skutocne neskutocne. Nieco na zjemnenie, nejake kvietky, alebo cokolvek... Kolko vas vlastne bude? Ako budete mat urobene stoly? Vdakaaaa.
Odpovedať
niekto kto robi vyzdoby mi povedal ze si nemam vsimat co je na stenach atd,ake farby tam prevladaju a ze ta zelena tam bude dobra,ked som tam tak stala v tej sale a predstavila si tie stoly,ta modra sa tam zrazu stratila :-) no nas bude tak max.25,stoly chcem dat do T,tej Monike co tam robi prevadzkarku,som povedala aby zabezpecila organzu,servitky,lupene,kamienky a ze zostatok si dam ja,ale aj tak si pytaju 20 sk za osobu ( vyzdoba ) co je v pohode,ja idem prave teraz v nedelu kupit do ikey vysoke uzke vazy kde dam do kazdej jednu kalu,este neviem ci umelu alebo zivu ale asi zivu,nemam rada umelotiny,potom mam dve velke sviecky,valce,ozdobene,tie pojdu k nam na stol,dalej kupim vyssie svietniky kde dam dekoracny,zeleny piesok, (ten mam ) a do toho cajove sviecky a to je zatial vsetko,ale urcite este nakupim nejake prkotiny a doladim to
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte, je to síce trápna otázka, (nie som z Hlohovca) ale budem tam mať svadbu, len tak nejak neviem, kde je vlastne obradná sieň. Poradíte mi? Je to v tom muzeu? Najdem niekde fotky ako to tam vyzerá? Díky
Odpovedať
Obradná sieň je v budove kde sa nachádza múzeum, je to na prízemí, je to tam veľmi pekné, ale neviem kde by si mohla nájsť fotky, ja som tam bola na svadbe svojho budúceho švagra.
Odpovedať
zmm: díky za radu, trochu som to prebehla na googlu a našla som foto síce len jedno ale aj to stačí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Halo baby nejaka hlohovcanka planuje svadbu?
Odpovedať
1
2
21
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?