Nevesty z Košíc a okolia 2010. Pomôžte s prípravami

Zobraz úvodný príspevok
ahojte buduce pani manzelky :-) ... dufam, ze sa nas tu nazbiera viacej a ze si vzajomne poradime co ano a co nie v Kosiciach ... my planujeme svadbu na 28.8.2010 a zatial mame obehane len 4 saly, kde v 2 nam maju urobit kalkulaciu ... inak nemame vybavene nic!! Precitala som si uz par prispevkov v inych temach a tam uz maju dievcence povybavovane aspon saly, kostoly, urady, kameramana, hudbu, fotografa...takze prave teraz vo mne zacali poriadne ucinkovat stresy :-S ... vie mi niektora poradit este nejaku dobru salu pre cca 60-70 ludi? Taktiez privitam kontakt na dobreho DJ, fotografa a kameramana....dakujem vopred za vsetky prispevky
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam svadbu 5.6. takze ostava nejakych 6-7tyzdnov do svadby ale urcite tu je niekto kto ma svadbu uz niekedy teraz alebo v maji:)my uz pomalicky mame vsetko,este nam chyba oblek pre zenicha a premna popolnocne saty a topanky,bizu,spodne pradlo,zavoj a nejake drobnosti na vyzdobu...juj sa uz nato tak tesim :-D velmi rychlo to od zasnub zbehlo,fakt je to uz onedlho ved tie tyzdne letia ako voda,este nedavno som to ratala na mesiace,teraz uz len tyzdne o chvilu to bude uz len zopar dni :-D
Odpovedať
Ahojte, ja som teraz pochodila salony v KE, svadbu mam 28.8. pri Roznave, a maju teraz viacere salony zlavy: salon Princess ma od min tyzdna zlavu 50 eur (zo 430-420 na 380-370 eur) ako aj salon Bonnet (z 460 na 410). Obe salony sa mi velmi pacili, do Ceremoni som sla na zaver a tam mi sadli jedny saty vyborne aj ked som si svoje saty predstavovala povodne inak ale uz vidim co sedi mojej postave. Chcela som siroku suknu, s organzou a nakoniec je z toho taka stredne siroka sukna ale saty sedia super cele ako su, tak uz viac nebudem hladat. presla som salony Princess, Maggie, Bonnet, Ceremoni plus 2 v Roznave a myslim ze staci :) Tie z Ceremoni su za 398 EUR, ale maju tam saty aj za 500 a 600 EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, mna svadba caka uz 22.5., mam uz takmer vsetko, ostava zajednat autobus, mne topanky k redovym satam, spodne pradlo a silonky, vyrobit menovky, vybrat menu a spravit zasadaci poriadok, nasi uz rozosielaju oznamenia... silence tiez budem mat sestru, ale tak sme sa dohodli ze nebudu ziadne navyse kytice - ani pre svedkov, ani pre rodicov, kvetov bude dost z gratulacii a navyse prave svedkyna bude potrebovat casto "volne ruky", dalsia kytica bude akurat zavadzat... A ked pokretkami myslis vyvazky, tak rucne, myrtu ma drahy na zahrade tak budeme viazat po veceroch :) Akurat musim vymysliet nejake vyraznejsie pre rodicov, svedkov a krstnych...
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčata na matrike ste uz boli?lebo ja mam dost humor z tej tety matrikarky pre kosice zapad,drbe zaradom kazdeho :-D cakali sme tam asi tri pary jedny vosli dnu po 10sekundach odtial vybehli a ona za nimi krici ze..cakate tu jak sprosti...asi nieco nemali spravne vypisane alebo tak :-D potom sme isli my a ona na mna spustila krik ze kde sa mi narodil otec lebo ze mam v rodnom liste nieco ine ako ona v pocitaci a potom ze ... ale vy ste tu uz druhykrat a to ste mi nevedeli povedat??viete kolko som s tym zabila casu??...a potom zase.. a to aj druhu stranu trebalo vypisat to ste mi nevedeli povedat,viete kolko som s tym zabila casu??..no proste podarena je ta pani :-D vzdy tam za nou rada zajdem,snubenec mal vsetko ok mohol sa podpisat a uz tam ist nemusi,ja sa este asi parkrat pobavim u nej kym jej bude vsetko sediet a nikde v tlacive nenapisem bodku miesto ciarky a naopak :-D
Odpovedať
Ahojte, zacali ste sa pozerat po popolnocnych satach? Neviete kde v KE maju pekne saty ale nie styl plesovych ale nieco jednoduchsie vhidne na bezne nosenie... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
eli tak toto je fakt dobre...normalne by som sa stazovala :-| ...my sme boli na matrike stare mesto, bola tam pani co zastupovala a normalka, zlata. Potom som pisala e-mail, chcela som este urobit zmenu v tej ziadosti, a ziaden problem, zase zlata pani, velmi ochotna, dokonca navrhla "nestandardne" riesenie ktore bude pre mna jednoduchsie...
Odpovedať
Ahojte, s tymi matrikami je o vsade asi podobne. Ja som z KE ale priatel ze z okr. Roznava a preto aj tu bude svadba a chceme svadbu vonku pred hotelom Hradok. Priatel spada pod matriku v Dobsinej, ti by to urobili aj vonku, ale nie je to ich matricny obvod. Hradok patri pod Jelsavu. Tak som tam volala a ta pani nebola vobec ochotna. Aj ked viem ze Jelsava bude robit svadbu na Hradku 14.8. a 21.8., nas uz nechceli vziat na 28.8. ze kedy ona pojde na dovolenku. a ze ked vezmu niekeho na obrad vonku tak len z ich obvodu. Povedala ze mozem skusit Stitnik, ale ze ti to urcite neurobia. Tak som presvedcovala Stitnik a naslubovala co vsteko budeme mat, ze obrad bud ena urovni a po tyzdni a pol som sa dozvedela ze Stitnik to nemoze robit lebo to nepatri pod Stitnik ale Jelsavu a Slavosovce. Tak nastal proes so Slavosovcami, a dnes konecne som to bola uzavriet. To mi este matrika v Dobsinej nechcela verit, ze Slavosovce to mozu urobit tak etse a tu som presvedcovala a vsteko si overovali. Ale uz je to hotove tak som rada, uf :) A do Kosic asi tiez budem musite zajst ale az po svadbe.
Odpovedať
ahojte babenky. Tak ja to mam tiez teraz perne, tak som tu dlhsie nebola. Vcera sme boli v polsku popozerat saty a poviem Vam, akoze kto povedal, ze tam to je lacne??? Boli sme v Krosne a v Nowom Sazs a tie saty, ktore boli pekne, tak vysli okolo 2000 zl, co na nase vychadza cca 500 € a to myslim nie je lacne. Mne kazdy hovoril, ze tam stoja saty cca 200-250 €. Najlacnejsie co som videla tak stali tych cca 300 € a vyssie, ale to uz boli fakt strasne jednoduche. Takze som bola z vcerajsieho vyletu sklamana. Tak neviem ci este zajdeme na ukrajinu, alebo sa idem pokusit popozerat po salonoch, ale uz sa bojim, ze ked je uz taky pokrocily cas, ci si este nejake tie moje vysnivane saty najdem :-S . Uz zacinam depkovat, fnuk....taktiez este nemame nic z drobnosti, dokonca este ani kolace nemame zarezervovane dokelu. Vy uz ano? ...a obrucky teda kupujete v meste? Ak ich inak kupujete cez net, tak ako viete aku mate velkost a ci Vas nahodou dany prsten nebude tlacit, lebo bude velmi hruby, hm? Lebo nam sa stalo, ze ked sme boli na vystave, tak sa tie rozmery dost odlisovali. Tak neviem ci kazdy mal iny rozmer toho meradla hrubky prstov, alebo co ]-( Mate uz inak kupene topanky? Nemate nejaky tip, kde maju vacsi vyber a co cca stoja? tak zatim a piiiiiste co mate noveho.
Odpovedať
Ahoj Dianka, v pohode, ja mam svadbu tyzden po tebe a len vcera som si potvrdila saty. Podla mna si vyberies v salonoch KE/Presov, ja som v kazdom salone v KE mala svoje favoritky, uz len si vybrat, vsade je nieco pekne. aj cena sa da najst okolo 400 eur aj za nove aj vypracovane modely, nielen jednoduche. My obrucky asi kupime v Roznave, v Kosiciach sme kupovali snubny prosten a zistila som ze v Roznave maju zlato za ovela prijatelnejsiu cenu. Co sa nam pacia obrucky v RV tak stoja 150-200 EUR pre oboch, a to neviem ci v Kosiciach vobec take ceny su, kamaratka si min. rok kupila obrucky za 1000 eur v KE na Hlavnej. Kolace uz tiez mame, tiez je to pri RV,je to lacnejsie, ale nasa svadba je pri RV, tak najma preto.
Odpovedať
Profilova fotka
lelacik ja som dnes pobehala cele kosice kvoli popolnocnym ale nevybrala som si.bola som na hlavnej,v optime,v carefoury,galerke a nikde nic..ale najvacsi vyber asi mali v boome na hlavnej tak skus tam. dianka288 my sme obrucky kupovali v rubine,velkosti urcite vyskusaj viackrat najlepsie na tom modeli ktory ste si vybrali ak ho teda budu mat vo vasich velkostiach a v lete sa vraj velkost prstov trochu zvacsi.a topanky som kupila dnes,uzasne biele pohodlne sandalky s kamienkami..su krasne aj pohodlne a stali len 26eur,na hlavnej v obuvy oproti tescu kusok vyssie,neviem ako sa ta obuv vola...ja som uz jedny sandalky mala kupene ale zistila som ze v nich nevydrzim hrozne ma tlacili.
Odpovedať
Eli, aj ja hladam popolnocne saty, kde presne je ten Boom nan Hlavnej? A mozem sa spytat co tam stoja popolnocky? Dik.
Odpovedať
Eli mohla by si dat tie topanky do albumu? aj ja zhanam topanky a tiez chcem nieco na styl sandalok... a boome viem ze maju ale co viem tak tam maju len saty na styl plesovych ci nie? Ja chcem nieco jednoduchsie co by som mala aj na bezne nosenie :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lelacik maju tam aj plesove ale tak uplne vzadu maju klasicke kratke satky ktore sa daju vyuzit ako popolnocky ale tiez aj na bezne nosenie,ja som tiez len take skusala lebo nechcem nejake dlhe plesove,ale pekne pohodlne saty s kratkou suknou ktore po svadbe este aj vyuzijem,nevybrala som si tam len preto ze mi moc nesadli velkosti,tak divne su strihane tie saty..niektore 36mi boli velke naopak niektore 40 zas naopak dobre,tak divne na mne sedeli az som sa citila ze mam divnu postavu :-|
Odpovedať
Profilova fotka
a zabudla som topanocky vyfotim,vsetko vyfotim zajtra a dam do albumu :-) a Boom je kusok za velkou aidou smerom k hiltonu,najprv je taky obchod so zmiesanym tovarom kde maju sviecky a take blbosti potom je obuv a potom ten boom,oproti bolo kedysi mango teraz tam je jump outlet
Odpovedať
ahojte, chystate sa niektora na vystavu svadba 24.4. v OC Galeria? podrobnosti na webe oc galeria. Ja asi pojdem pozriet.
Odpovedať
Ja by som sla pozriet... :-)
Odpovedať
eli33 dakujem za tip... bola som dnes v boome a kupila som si nadherne bielo cierne saty, uplne lahucke a maju nadherny strih - v predu su nad kolena a postupne sa dozadu predlzuju... :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja asi tiez pojdem pozriet tu vystavu,nam sa pacia kytice z ginky a myslim ze aj salon odkial mam svadobne saty to organizuje ak som to spravne pochopila takze aspon mrknut urcite pojdem aj ked v podstate nam uz nic take na svadbu netreba uz skoro vsetko mame
Odpovedať
Profilova fotka
lelacik: a ako sa pohybuju ceny v boome?mohla by si tvoje saty hodit do albumu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sjuznska ak mozem odpovedat ja tak ceny sa pohybuju od tych 50eur po nejakych 150..podla toho ci chces kratke alebo dlhe,dlhe stoja nad 100eur a kratke pod 100eur,ja som nakoniec kupila saticky v salse,obchod kusok za boomom,mam ich uz aj odfotene len cakam kedy mi ich drahy stiahne z fotaku do compu lebo neviem v tom jeho bordeli najst kabel :-D
Odpovedať
Sjunznska ja som svoje kupila za 75 eur, mali aj lacnejsie ako hovori eli od tych 50 eur, jedny sa mi aj pacili, len som zistila, ze take ma kupene aj moja susedka, lebo som ju v nich videla na jednej svadbe, ale z tych mojich som paf... strasne sa mi zapacili a uz su aj v albume.... :-) :-) :-)
Odpovedať
lelacik - krasne saty si si kupila v Boome :) iank mas velmi peknu bizu. ja som bizuteriu este nepozerala, das mi tip? kde sa da kupit pekna bizu v KE a co asi stoji? leb ja nemam predstavu.
Odpovedať
no ja som ju kupila nahodne na svadobnej vystave v PO, bola podla mna draha... stala okolo 30 eur ale sa mi strasne pacila, nazivo je omnoho krajsia, krasne sa leskne, ale viem ze v salone princess tiez maju jablonecku bizuteriu, skus tam...
Odpovedať
Profilova fotka
lelacik saty su fakt pekne.dakujem aj tebe eli ;-) no a cenovo su tiez celkom prijatelne,lebo som aj moja predstava bola okolo tych 100€ inac nebola ste niektora v celestiale?som pocula,ze tam maju tiez pekne saty a zevraj teraz v galerke su zlavy do 50%.tak ked uz tam budem v sobotu na vystave,tak asi tam skocim pozriet,len ci sa aj oplati :-)
Odpovedať
sjuznska dik za tip na popolnocne saty, aj ja asi tam zbehnem pozriet ked uz budem v Galerii :) bola by som rada ke dby na vystave mali oznamka, bizu a take drobnosti lebo tie drobnosti zatial nemam poriesene
Odpovedať
Ahojte, doteraz som chodila len na "obrad a hostina" dnes si vravím : idem sa pozrieť aj sem. Takže sa pridávam k tým ktoré majú svadbu v auguste. Náš termín je 14. 8. v Kaplnke sv. Michala a hostina je v Rubíne. Akurát na budúci t. ideme definitívne dohodnúť menu, a výzdobu. S výzdobou to bude trošku problém lebo som si zmyslela levandulovú/jemne fialovkovú a tú nemajú. Tak ich skúsim ešte spracovať a ak nie..tak si výzdobu zabezpečím sama. Ginka má dobré ceny. Natrafila som na zlatníctvo OPÁL na Alžbetinej. Máte niektorá skúsenosti? Fungujú len 2 mesiace a majú až nepochopitelne nízke ceny oproti ostatným zlatníctvam. 250e za obrúčky -kamoška sa vydáva v máji a majú za takú cenu. Mne ked som tam bola povedal max. do 9tis. vás budu stáť (biele zlato, na mojom tri zirkóny, aj s gravírovaním) Čo už máme a čo nie? Tak máme: kostol, sálu, autobus,auto, koláče, fotografka (známa ktorá študuje fotku v Čechách) dj, 90% hudbu na redový (to ale budem veriť až keď prídu ..), krížik, svadobnú knihu, oznámenia (vlastný návrh, grafické spracovanie kamoška, tlač copycentrum), šaty, oblek sa už šije, alko je nakúpené už pol roka sa suší doma :-D .... Nemáme: nevestine a ženíchove topánky (v oboch prípadoch problém zohnať tie pravé) :-D kyticu, prstene, popolnočné šaty, (dnes idem skúšať niečo na redový z tanečného súboru), výzdobu, fuu a také tie drobnosti
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kupovala bizuteriu v starom tescu v tom butiku co je na prvom poschodi,stala 46eur su to swarovskeho krystaly tak nebola prave najlacnejsia ale je presne podla mojich predstav a uzasne sa hodi k mojim svadobnym satam,aj tu mam uz odfotenu ale neviem kedy sa mi podari to dat do albumu,chcela som aj korunku ale ta mi uz prisla neskutocne draha nejakych 56eur stala tak som si povedala ze radsej si dam do vlasov zivy kvet
Odpovedať
Ahojte baby, eli dik za tip, miavanhakepn vitaj :))) ja sa este pojdem pozriet aj do Import shop na Hlavnej, kamaratka co sa pred cca pol rokom vydavala mi povedala ze tam maju bizu za polovicne ceny tak uvidime. ja mam saty z ceremoni a ta pani mi dnes ukazovala bizu aj u nich, povedala ze k mojim satam postacuju dlhsie nausnice a mali tam krasne nausnice ale ceny sa mi zdali dost vysoke, uvidime. Otazka -- rukavice k satam ano ci nie? niekde hovoria za ano a v niektorych salonoch ze sa to teraz nenosi. mne dnes v ceremoni ukazali take krajkove malinke, krasne, za 15 eur, ale fakt krasne. co poviete na rukavice ano ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
bianca tak ja si myslim ze to je velmi individualne.sice aj ja si myslim ze rukavice sa uz nenosia a ja by som si ich urcite nezobrala(nebudem mat ani zavoj) :-) ale ked tebe sa pacili a budes sa v nic citit dobre,tak smelo do toho ;-)
Odpovedať
Ahoj sjuznska, aj ja si myslim ze rukavice skor nie, jedine ma zaujali take male z krajky, tak ked tak tie este zvazim, finalne asi na skuske 2 tyzdne pred svadbou. som rada ze si potvrdila ze rukavice skor nie, na viacerych miestach mi povedali ze teraz sa to uz velmi nenosi. niekde povedali (kde ich davaju v ramci ceny siat) ze aspon na foto pripadne obrad - ako aj zavoj a potom sa moze zlozit.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?