Odkiaľ ste si požičali kroj v okrese Humenné?

Odkiaľ ste si požičiavali kroj z Humenného, príp. z Vranova?
Odpovedať
uz to je pravdepodobne neaktualne, ale mam rovnaky problem.poradi niekto?
Odpovedať
@evino napriklad FS Vranovčan z Vranova n/Toplou, FS Zemplin z Michaloviec, FS Chemlon Humenne (ale o tychto si nie som ista..trebalo by tam zavolat)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat z FS Chemlon, ale pridu aj na cepcenie, neviem ci poziciavaju aj bez toho. A poziciavaju aj v kulturaku v Humennom, na poschodi, ako sa predavaju listky na predstavenia :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
@venci Chcela by som sa ta spytat, vies mi poslat nejake foto alebo povedat viac o chemlone? mala by som tiez zaujem, tak nech viem cca co ma caka :) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@antoninka foto zatial nemam,svadba je az o 3 tyzdne :) pridu 2 pary,cca 20 minut bude trvat cepcenie :) aj ja aj buduci manzel budeme mat od nich aj kroje :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@venci ahoj, prave s priatelom riesime subor na cepcenie nakolko by sme chceli mat nase tradicie v nej..ale ozaj neviem ako to je s cepcenim..subor z bystreho cepcil priatelovu sestru a chcela by som mat cepcenie tiez, len nechcem aby to bolo ako cez kopirak.. vedela by si mi poslat nejako ten kusok z vasej svadby -cepcenie fs chemloncanom? Lebo vobec nic taketo neviem najst na nete. Nech aspon vidim ci je to to iste ako fs bystrancan ??? Vopred ti patri vrela vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@mishike juuj no neviem ako by som to vystrihla z celeho videa...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?