Odobierka bez otca

ahojte... nanestastie mojej svadby sa uz nedozil moj ocko... v den svadby to bude nieco vyse roka a pol co zomrel.... moj snubenec chce odobierku silou mocou ale ja nie... pri takychto veciach sa rozcitim stale, na kazdej svadbe, a neviem si predstavit ze tam bude mamka a ocko nie.. ano budu tam mamkini rodicia, ci moji surodenci ale to uz pre mna nebude mat taku vahu ako keby tam bol ocko.. ja som skor teraz za to ze u mna doma jednoducho nebude... ze ked chce, nech snubenec odobierku ma, ale rovno z domu pojdu od kostola a stretneme sa az tam... co by ste robili vy? a vlastne aky vyznam maju tie odobierky doma u snubencov?... ja v tom vidim len cisto zvyk.....
Odpovedať
Profilova fotka
@ewka93 Ahoj no mi sme odobierku nemali obaja sme ju nechceli, nasi su rozvedeny a s otcom neudrziavam ziaden kontakt taze ani nevedel ze sa vydavam ale keby odobierka bola tak na otcovom mieste sedi krsny je ako tvoj druhy otec , aspon u nas je to tak, tak prajem vela stasia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ani ja nemám otca, riešim to tak, že dám urobiť kyticu a tú vezmem na hrob, kde sa od neho odpýtam. Odobierku ako takú nebudeme mať, akurát len poprosíme rodičov o požehnanie do manželstva.
Odpovedať
tvoj nastavajuci by ta mal v tomto jednoznacne podporit, nechapem preco na tej odobierke trva ked vie ako zle to znasas a ake je to citlive pre vasu rodinu, buduci manzel by mal byt menej sebecky ]-( a razne by som mu to vytkla na tvojom mieste, nie je dobre ak v den svadby nebudes plakat od stastia ale od smutku :-( ]-(
Odpovedať
@kikiballa podla nazoru viacerych ( aj mamky) rusim zvyky... ale dobre sa to cita co si napisala.. presne takuto podporu potrebujem.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze ak mu to takto povies ako to citis tak nebude tlacit na to aby bola odobierka....dnes sa to uz vela krat vynechava :-)
Odpovedať
jasne, treba respektovat tvoj nazor a nazor tvojej mamky...lebo sa to vysostne tyka vas a nikto vas nemoze do nicoho tlacit a buduca rodina to snad pochopi...ak nie, mozes sa z vysoka na ich nazor vytoto :-D :-D :-D :-D :-D mozete to potom urobit tak ako sme mali my...nemali sme odobierku ale na hostine sme dali rodicom pernikove srdiecka ako podakovanie a podakovali sme sa im verejne, bolo to mile bez zbytocnych patosov a srdiecka ich velmi potesili :-) ovca ostane cela aj vlk syty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak len mu to pekne povedz aky mas nazor a urcite to pochopi..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?