Otehotnela som a svadba je za 3 mesiace

Baby vedeli by ste povedať, poradiť čo všetko musím vybaviť do svadby ? :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hlavne nestresuj. Ja som ani tehotna nebola a tiez sme viac casu odmietli investovat do priprav :) Najskor vybavte termin - kostol, matrika - aby vas mal kto oddat - mozno budete zhanat aj krstne listy a my sme na poslednu chvilu zistili chybu v rodnom liste... bolo treba opravovat. Potom si najdite, podla terminu, salu. Ked uz mate aj to, treba fotografa, kameramana - pripadne kamosa co to urobi, ak by nebol nikto pre vas zaujimavy volny :) Potom saty, tortu, nejaku vyzdobu, oznamenia a vyber hosti. Budete to mat aspon skor za sebou!
Odpovedať
záleží aj od toho akú svadbu máš na mysli či chceš len niečo jednoduché s obradom na matrike a obedom s nabližšou rodinou alebo máš v pláne klasickú svadbu so všetkým ... no tak či tak si myslím že 3 mesiace na prípravu bude určite stačiť :-D a inak gratulujem k dieťatku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som v podobnej situacii :) ked som zistila ze bude bejby bolo presne 6 mesiacov do svadby :) rozdiel je ten ze my sme mali uz vacsinu veci zajednanych a vybavenych :)
Odpovedať
Ďakujem ku Gratulacii, a Svadbu chceme mať klasickú, a približne 60 ludí :-) Fotografa som už zohnala,sála by už tiež bola horšie je to zo skupinou. Nechceme dj :-) tak to je teraz trošku komplikovane. A postupne to teda všetko vybavím i keď mam v tom hrozný chaos čo skôr. A oplatí sa ísť vôbec skúšať šaty? veď o pár mesiacov budem uplne iná :-)
Odpovedať
Myslim,ze ak budes aj v takom 4.mes.,mozno to velmi na Tebe ani nebude vidiet.ale hlavne,normalne v salone povedz,ako to je,oni ti poradia,aj tak sa saty daju este upravit. Moja znama sa vydavala asi v 5.mes.,trocha brusko bolo vidno,ale saty mala tie,co si vybrala v 2.mes., iba jej ich trocha povolili... My sme svadbu naplanovali za 2mes.v pohodicke,s 50hostami.ale sa nam nastastie darilo,ze vsetci mali volny termin,aky sme chceli...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte, som rada, ze sa objavila podobna tema. my sme si naplanovali svadbu a potom sa nam podarilo po dlhsom skusani otehotniet :) na svadbe uz budem v 5 mesiaci, tak to uz aj brusko bude viediet, co sa mne osobne moc paci. nemate strach, ako zvladnete tento narocny den? a kedy si vyberate popolnocne saty?
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna kludne mozes ist skusat saty, pretoze v tretom mesiaci tehotenstva este nebudes mat takmer ziadne brusko, ja som dokonca nemala ziadne brucho ani v siestom mesiaci, to mi vykuklo az potom. ked zvolis tym siat co su stiahnute pod prsiami a dalej sa rozsiruju do Acka tak ti budu zarucene dobre a budu vyzerat na tebe pekne aj keby si trosku "napuchla" Samozrejme ale nikto nevie predpovedat ci ti bude zle alebo nebude, to treba nechat na nahodu ale vsetko sa da zvladnut.
Odpovedať
Profilova fotka
@sedlakovo ja popolnocky mat nebudem...chcem byt vynimocna po cely cas :) ja budem v 6.mesiaci a svadobne saty som si dala usit, vydu ma ovela lacnejsie ako pozicanie a budu presne podla mojich predstav a presne na moju postavu :) v mojom okoli totiz nemal ziaden salon typicky tehotenske saty. Tak kde si ich davam sit maju velmi vela skusenosti so sitim pre tehotne a tak nemam obavy :) Taktiez nemam obavy z toho ako zvladnem tento den, moje tehotenstvo je chvala Panu Bohu bezproblemove, ja ani neviem ze som :) hlavne sa tym netrap ako to zvladnes, uzivaj si to naplno a nestresuj sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
gratulujeeem :-) a co sa tyka siat.. myslim ze v pohp mozes skusat.... ved pokial su korzetove... tak neni problem.... aj kby si viac pribrala tak tam len nasiju vacsie V a hotovka :-) len ak mas 34-36 --- zvol skvor 36 ... to vcsie cislo.... a ak nepriberes... tak bzdes mat aspon pekne uzsku vuazacku;-) ale ja by som si dala just pekne obtiahnute satocky na brusku.... :-) neviem preco to zvacsa nevesty zakryvaju.... ved to bude aj tak kazdy vediet.... kolkych s nas sa pytaju ze ci sa berieme lebo sme tehotné :-D :-D jedine sa dohodni s tatinom čakateľom aby vybavoval veci aj on... aby si sa nestesovala.... vsetko vybavuj s radostou :-) veľa stastia
Odpovedať
Veľmi pekne Vám ďakujem, mne svadba vychádza na stred 5 mesiaca :-), takže šatky pôjdem už určite omrknúť, i keď som tiež rozmýšlala nad šitím :-) pretože moja velkost tiež nieje vysnivana 36-38 ale 40-42, čo myslim že sa aj bruško ukáže a možno nie :-) Veď uvidísa aké šatočky budu v salone možno nájdem moje vysnívane len aby som sa do nich vmestila :-P hrozne sa teším z drobca len jedina vecička je mi malinko ľúto že sa nebudem môcť s budúcim manželom riadne na svadbe vyblázniť, ako sme zvyknutí :-) ale nech..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?