Pieseň pre manžela

ženy, vedeli by ste mi prosím vás poradiť? kedysi som spievala, a priateľ mi vždy vravel, že chce aby som si zaspievala na podiu s nejakou hviezdou..premýšlala som, že by som mu na svadobnej hostine venovala pieseň s tým, že nepotrebujem podium, že mi stačí, ked môžem spievať pre neho, no vôbec neviem, akú pieseň zvoliť, len chcem, aby bola romantická...neviete mi poradiť?
Odpovedať
To by bolo krasne :) trosku ti zavidim lebo ja spievat neviem.ale keby som vedela urobim to urcite.napadaju ma rozne veci,naprv ak chces aby to bolo zrozumitelne bez toho aby musel premyslat nad anglickym textom,tak nejaku od slovenskych spevacok,mne sa napr.velmi paci Navzdy od Kristiny alebo V dobrom aj zlom od Zuzany Smatanovej.alebo aj nejaku zahranicnu ale s prelozenym textom pokial by to niekto vedel narymovat.Paci sa mi Halo od Beyonce.ten text uplne vystihuje moj vztah k mojmu snubencovi,ale kto tu pesnicku nepozna musel by sa velmi sustredit na porozumenie textu v anglictine a to by uberalo z umeleckeho zazitku. To je moj skromny nazor. Som zvedava na rady od ostatnych :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzanu Smatanovu - v Dobrom aj zlom alebo zahranicnu... z Armagedonu
Odpovedať
Kristina mi tiež napadla, ale dakujem za cenné rady :)..dúfam, že mi ešte nejaké ženy pomôžu a niečo vyberiem, aj ked je asi pravda, že slovenská by bola lepšia voľba aj skrz starých rodičov a ludí, ktorý po anglicky nevedia.
Odpovedať
Profilova fotka
viem že halleluja je preložená do textu vhodného sesterka ju spievala starkovcom na zlatej svadbe ..niekde hádam bude mať text..
Odpovedať
pre mna najkrajsia Bryan Adams-Everything I do...chcela som aj ja spievat ale nakoniec som to nechala tak...
Odpovedať
@merig my sme mali krasne texty k prvemu tancu a tancu s rodicmi, tak som kvoli tomu spravila svadobne noviny a tam boli tie texty aj prelozene. Este som tam dala, ze co sa stalo v ten den v minulosti a nejake vtipy a noviny mali velky uspech ;-) @mmartinkamm podla toho, co sa tvojmu drahemu paci, pripadne nieco tematicke, podla jeho mena, podla znamenia, alebo nieco, co ho , alebo vas vystihuje... Mne moj drahy (ktory je normalne dost hamblivy, ale krasne spieva) pred vsetkymi na nasej svadbe zaspieval Veroniku od Konarika :-)
Odpovedať
@mmartinkamm ja tiež uvažujem, že by som svojmu zaspievala, alebo možno by sme zaspievali spolu. Páči sa mi pieseň From this moment on (Shania Twain), je taká svadobná, len po anglicky. Zo slovenských sa mi až žiadna až tak nepáči. Ale stále hľadám vhodnú pieseň a detailne počúvam všetky texty romantických songov :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja keby som zaspievala tak by asi vsetci ohluchli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
u nas to je naopak manzel spieva niekedy mne do uska :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?