Poďakovanie rodičom bez odobierky

Profilova fotka
Ahojte :) Dostala som za úlohu snúbencom vytvoriť (a v svadobný deň prečítať) poďakovanie rodičom, ale nemá obsahovať nič z odobierky. Proste len poďakovanie a na jeho konci by malo byť požehnanie od rodičov. Veľmi rada by som od Vás dostala nejaké inšpirácie ;) Budem vďačná za každú z nich :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, fiha, my sme odobierku nechceli, pretoze sme nechceli nikoho obtazovat s takouto ulohou aku si dostala. Mozno ta inspiruju texty, ktore pisu na podakovania rodicom, na tie drevene srdiecka a vselijake vytvory, ktore sme si aj my zvolili ako nahradu za odobierku, nakolko sme sa chceli rodicom podakovat. Skus si vyhladat na sashe ale aj tuto som videla sikovnych ludi, ktory to vyrabaju.
Odpovedať
Profilova fotka
@lala2201 ďakujem, áno, pozerala som aj tu na stránke, ale na drevených srdiečkach sú krátke texty a nevesta si želá niečo dlhšie... :-) A obaja sú veriaci a tak by tam malo byť aj niečo z tohto súdka... Niekedy je ťažké niečo takéto spraviť a napasovať to na daných ľudí.. Inak na Sashe majú naozaj skvelé veci, tam sa chodievam rada kochať :-D
Odpovedať
@kriskoma najkrajšie by bolo keby si nevesta vytvorí vlastné poďakovanie zo svojho srdiečka a potom by to už len dala niekomu napísať na veľlké drevené srdce. To je môj názor. Predsa by sa to páčilo aj viac rodičom :-) Mali by prekrásnu spomienku.
Odpovedať
@kriskoma tak to si snad maju snubenci sami napisat,ked je to pre ich rodicov. Ved ty mas co s nimi? Nie su to tvoji rodicia. Takze vysledok budu len nejake frazy skopirovane z netu,kedze to bude pisat clovek,ktoreho sa to v podstate netyka. To kto vymyslel,ze to mas ty pisat?
Odpovedať
Profilova fotka
@anettt27 Asi áno, ale oni to chcú takto, poďakovať rodičom doma predtým, než sa pôjde na sobáš. Asi aby tam bolo niečo také slávnostnejšie, keď nebude odobierka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slivka77 Ja by som si tiež sama napísala poďakovanie a dala inému prečítať, prípadne vytvorila drevené srdiečko. Ale každý to rieši inak, niekto možno nemá básnické črevo... Minulý rok som bola kamarátom na svadbe a vytvorila som im príhovor ušitý na nich, tak asi preto ma títo snúbenci požiadali, lebo sa im páčilo, čo som vymyslela... Rodičov nevesty poznám, tak aspoň nejaký záchytný bod :-D Každopádne každá inšpirácia navyše poteší ;-)
Odpovedať
@kriskoma jáj tak potom nech poďakovanie urobia doma :-) My s partnerom to budeme riešiť na svadbe pred všetkými svadobnými hosťami. Predsa je to krajšie a dojímavejšie :-) Ale chceme to slovne spraviť a aj srdiečko dať.
Odpovedať
Profilova fotka
@anettt27 Presne, aj my to chceme povedať na svadbe :-) Teraz už len, nech nám to dobre vyjde a nech si nerozmažeme make-up :-D NO a poďakovanie je po dlhom rozmýšľaní hotové, páči sa obidvom, tak som moc rada ;-)
Odpovedať
@kriskoma prajem vám to aby to dobre dopadlo :-) Rozmazania make- upu sa budem aj ja báť, lebo som na táketo veci dosť citlivá povaha :-) Ale tak si myslím, že to bude k tomu patriť, veď to nebudú slzy smútku ale šťastia..Make-up sa rozmaže mnohým na svadbe nie len tebe, tak aspoň nebudeš sama..A preistotu si vyber dobrý make-up co vydrží aj liter vody :-D
Odpovedať
@kriskoma a aké ste napokon vymysleli? Nenapíšeš ho sem? Bolo by to dobré ako inšpirácia aj pre iné nevestičky a možno aj pre mňa:-) Keďže som akurát včera nad tým začala uvažovať že ako sa poďakujem svojim rodičom za všetko čo pre mňa robili, robia a budú aj naďalej robiť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte :) Keďže je už po svadbe, pridávam poďakovanie, ktoré som novomanželom nakoniec vytvorila a v celej rodine mal úspech :-N Dúfam, že Vám poslúži ako inšpirácia ;-) Milí rodičia, milá rodina, dovoľte mi v mene našich snúbencov, .... a ...., vysloviť poďakovanie, ktoré je pre nich tak dôležité, že by ho cez srdečné pocity, ktoré ku Vám prechovávajú, nedokázali sami povedať. Drahí rodičia, vidíme prekvapenie v tvári Vašej, ale aj úsmev a radosť v očiach nechýbajú. Je to už dávno, keď sme po prvý krát otvorili očká a pozreli sa na svet. Ale dnes už sme dospelí a máme krásnu dcérku, ktorá je svetlom nášho života. Tak, ako ste ním po celou dobu boli aj Vy a nikdy sa to nezmení. Dnes ste tu s nami, keď stojíme na prahu života, čoskoro spečateným sviatostným manželstvom v Božom chráme. Chceme Vám zo srdca poďakovať za život, ktorý ste nám dali, za lásku a starostlivosť, ktorou ste nás celý život obohacovali. Ďakujeme Vám za všetok čas, ktorý ste nám s láskou venovali a kedy nás s Božou pomocou vychovávali. Najmä vďaka Vám sme ľuďmi takými, akými sme. Vážime si chvíľ, kedy ste nás v najťažších časoch objali a podali nám pomocnú ruku. Dokázali ste sa toľkokrát obetovať bez nároku na odmenu. Ďakujeme Vám za celú cestu životom, po ktorej ste nás učili kráčať, tiež za prebdené noci, v ktorých ste s nami prežívali bolesť a nečakané prekážky. S Vami sme sa vždy cítili bezpečne, boli ste naším prístavom, kde sme sa tak radi vracali. Teraz si ho pestujeme spolu, ako rodina, a s Vašou podporou sa nám to úspešne darí, za čo a mnoho ďalšieho, Vám z celého srdca ďakujeme. Milí rodičia, v mene Vašich detí, .... a ...., Vás prosím o rodičovské požehnanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?