Poradíte niečo špeciálne na svadbu?

ahojte nevestičky, zhánam na svoju svadbu nieco zaujimave, ako napriklad niekedy bola uau čokoladová fontána s ovocim. nieco z vlastných skusenosti????????
Odpovedať
Teraz su in lampiony stastia - ale nie vsade ich dovolia pustat. My mame svadbu na zamku v Smoleniciach a tam nam to vyslovne zakazali kvoli nebezpecenstvu poziaru. Dalsou vychytavkou je vypustanie motylov, ale je to dost drahy spas :)
Odpovedať
@pegy84 vyslovene na jedenie, alebo vseobecne spestrenie? na jedlo: poschodova torta zo syru, flambovane palacinky robene priamo pri stoloch; momentalne su v Britanii popularne aj pikniky s vinom, syrom, kolacmi a chlebickami na deke miesto trojchodoveho vecere; na zabavu: nadrozmerne zahradne spolocenske hry, hlavne ked je v mieste hostiny vonkajsi priestor alebo nevyuzita miestnost; mini kasino; fotobudka s doplnkami na vytvaranie vtipnych fotiek...
Odpovedať
Profilova fotka
.. alebo napriklad candy bar, pripadne miesane drinky.. Videla som uz ale aj vyrezavane ovocie (Vase mena, datum svadby, a pod).. .. ale co by mohlo byt zabavne je napriklad ohnova show, pripadne brusna tanecnica, ale to asi dost zalezi od spolocnosti ktoru budes mat na svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pegy84 ja som objavila niekde na nete náhodou požičiavanie tých fotobuniek, či ako sa tomu nadáva, na svadbu :))) keby sme fotomaniaci, tak idem do toho
Odpovedať
baby nieco na jedenie zhanam, take na uputanie pozornosti :-o a svadba bude klasika v miestnosti ;-)
Odpovedať
@candyfloss na jedenie , diiiiiik
Odpovedať
Viem, ze kolegyna mala nieco podobne ak photobooth, skrina, kde ti robia fotky, ale to bolo skor video dokrutka, kde ludia svojimi slovami vyjadrili gratulacie novomanzelom. Moze byt z toho aj svanda, hlavne ked sa niekto opije a zacne gratulovat niekomu uplne inemu. A co tak vypustanie holubic? No mozno ked to bude v mode v 2013 aj ja by som sa toho chytila. Ale asi najskor budem musiet tie holubi chytit ja.
Odpovedať
Naco chytat sami svadobne holuby, ked sa na tento zvyk specializuju ludia, co to vsetko zabezpecia? a je to ozaj nieco specialne - i ked nie na jedenie ;-) ved kuk fotky na bieleholubky, alebo facebook. stopro super zazitok! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
poradíte mi, prosím, kde nájdem ponuku na fotobunku? vypúšťanie holubíc je veľmi milá záležitosť - kamaráti to mali teraz v júni - veľmi veľmi romantické... ja rozmýšľam nad tými motýľmi, práve som im napísala, takže čakám na odpoveď, koľko to stojí.
Odpovedať
Profilova fotka
a čo sa týka jedla, ovocný stôl je úplná nevyhnutnosť. veľmi dobre padne popri všetkých náročných ;) chodoch kúsok broskyne, ananásu, strapček hrozna!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Poznam babu co na mieste robi sushi, to by bolo asi celkom speci :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@galganka prosim neposles mi kontakt na firmu, ktora poziciava fotobudky? mne sa nejak nedari nic najst :( DAKUJEM
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@pegy84 Casto nam hovoria, ze sme lepsi ako cokoladova fontana. Dufam, ze ma niekto zase neobvini, ze sa vtieram do diskusie. Teraz kazdu sobotu (a nielen) robime vela na svadby a zakaznici su nadseni.. My mame prace dost, chcem vazne len poradit, nie kazdy nas stale pozna ;-) Pozrite si aj nasu fanpage na facebooku, reakcie mame ozaj dobre.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ta fotobudka ci photobooth/funnybox ci ako sa to vola je fakt spica :-D :-D my aj nasi hostia sme si to nenormalne uzili, dostali sme aj fotoalbum so vsetkymi tymi fotopasikmi do ktoreho nam hostia pisali odkazy ku kazdej fotecke. Krasna pamiatka. Mozem poslat info o firme do spravy, ak budete chciet. ;-) papa
Odpovedať
Profilova fotka
znama vypustala holuby a tie fotky si do albumu neda :-D
Odpovedať
@baluboy ahoj prosim ta mohla by si mi poslať info ohladom tej fotobunkY co to stalo a tak dakujem velmi pekne ;)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@kakitka ahoj, my sme mali funnybox na firemnej akcii a bol to riadny masaker, narehtali sme sa ako blazni. jedinou nevyodou bolo, ze ten nestastnik, co ho mal obsluhovat nic ine nerobil, len cvakal vsetkych nas samorejme opitych. myslim, ze sme mu riadne liezli na nervy a na konci bol rad, ze je koniec :) tak len tolko :) ale ja by som rozhodne bola za takuto fiiicuru na svadbe, kedze som vrcholne nefotogenicka a musim sa skerit na fotkach. vo funnyboxe sa clovek odviazal, lebo nevidel ani ostatnych ani fotografa ^^
Odpovedať
Profilova fotka
@kakitka podla mna ich nadchne, ked hned uvidia fotecky :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja trochu odbocim od fotobuniek, ale videla som na svadbe mrkvu v polievke vykrajovanu do tvaru srdiecok. Uzasne to bolo, ale asi dost pyplacka. :) ak by sa chcel niekto este inspirovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kakitka no to mala na svadbe riaditelka hotela :D takze kuchari makali veducej a boli to uplne malinke srdiecka, ale zmiesane s kockami. Perfis to bolo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Neskúšala som to, ale mrkva sa snáď dá do tvaru srdiečka vykrojiť aj kým je vcelku a tým pádom sa mi to nezdá veľmi prácne... Urobiť ten jeden zárez a potom možno ešte dva rezy, tie už asi podľa potreby. A potom len nakrájať na kolieska (srdiečka :-) )
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?