Príprava svadby na Slovensku z Prahy. Ako to riešite?

Profilova fotka
Tak nevesticky, uz nam uzatvorili temu tak som chcela znovu pokecat o nasich problemikoch ;-) Uz som teda vo faze hladania saticiek a teda som sa Vas chcela spytat ako to riesite vy? Planujete poziciavanie zo Slovenskeho salonu alebo z Ceskeho? Tesim sa na Vase rady ;-)
Odpovedať
1
2
73
Ahoj cestovatelka, ja zijem v Brne, ale trvaly pobyt mam na Slonesku a budem tam mat aj svatbu. Kedze domov chodim tak raz do mesiaca, vidim to tak, ze skusim vysondovat situaciu, aka je v nasom meste (je tam len par pozicovni, myslim, ze cca 3), ale mam take tusenie, ze si satocky budem nakoniec vyberat v Brne - lepsi vyber, viac casu atd. Pekny den prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som prave dnesk obehla 4 svadobne salony a teda mam taku hlavu :-( ...keby existoval len jeden salon asi by bolo lepsie ja uz ....no ja mam problem, ze tyzden po nasej svadbe ma svadbu bratranec takze sme planovali, ze si zoberieme tyzden dovolneky po svadbe a vratime sa do Prahy az po tyzdni...takze teda problem je ako vratit saty nacas :-( ....nejake Slovenske saloniky som uz obehala pocas sviatkov ale niektore salony este nemali nove kolekcie a druhe nam zase zavreli pred nosom:-(...no ale to uz je ina story...a ty ako, uz si nejake saloniky obehla? :-)
Odpovedať
sunea odporucam to brno u nas je to nic moc akurat v priore to stoji za to poslem ti moje skusenosti cez IP v podnelok idem do puchova a asi za dva tyzdne do ziliny tak pridam aj dalsie kritiky ;-) ja skusam ale aj v bratislave
Odpovedať
Profilova fotka
Fiha dorotka, vidim ze obehas cely zapad a este aj kusok dalej:-)
Odpovedať
cestovatelka to vies ale v niektorych salonoch maju len jedny saty ktore mi netreba zuzovat :-( vcera som bola v prvom kde mi dali asi pat 34 ale zas tie ceny si velmi nemozem dovolit tak hladam
Odpovedať
Profilova fotka
ty si taky drobcek:-) no teda ;-) tak drzim palce v hladani, tiez za to nechcem vyhodit majland :-( ale na druhej strane si vzdy poviem, ved ta svadba je len raz za zivot a nie kazdy den si mozeme obliest svadobne saticky...na aku sumicku by si sa chcela dostat?
Odpovedať
to ani nie je o tom ze nechcem ale proste na to nemam a rada by som som sa dostala do 6000-7000 ale podarilo sa mi dostat uz aj do 1800 pri fakt dobrej bielo modrej kobinacii (stale uvazujem ci chcem radsej bielo modru alebo cipku a cele saty)
Odpovedať
Profilova fotka
chapem dorotka ;-) 6000-7000 je uz dost ked si predstavim, ze to budeme mat na sebe len par hodin...no co uz...ale ja myslim, ze do tejto sumicky sa dostanes, treba ale skor pozerat v mensich, menej znamych salonikoch:-) a mas nejake fotecky tych saticiek, mozno poradim ;-)
Odpovedať
nieco v albume mam ale nie je to aktualne tak to musim doplnit naviac posledne sme fotili na bratov mobil tak najprv musime najst niekoho kto to stiahne do pocitaca :-| a pacili sa mi aj jedny kde bolo pozicovne 19900 ked som to videla tak som si povedala ze no dobre tak tieto urcite nebudu a asi dobre lebo boli dost zdobene len sa mi proste zdali ine od ostatnych zdobenych :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no za aku ceny by Ti ich uz snad mohli aj predat, nie ]-( ...no vedia kde maju ryzovat, ach jo
Odpovedať
Profilova fotka
uz som zase tu....takze tu su moje vysledky: saticky "pekne ale velike nz8" vrsok Ti pristane, ale ta velka sukna sa mi moc na tebe nepaci :-( "nz10" z profilu uzasne ale strih dekoltu satieciek bohuzial...to nieje ono "ba tw 17" si v nich strasne zlatucka ale neviem ci by si sla do ruzovych saticiek "ba va 20" klobuk dole vypadaju, myslim najlepsie aj ked ruzicky na ruckach nie su moja parketa ale tieto Ti svedcia najviac...si kocka:-)
Odpovedať
cestovatelka ja viem ale mam uz trosku iny sen schvalne som pisala ze tie foto uz su neaktualne ja sa ti ozvem ked budu aktualne a potom zhodnotis ;-) a ruzove urcite nechcem ale tie saty maju aj v bielej lenze ja uz som sa rozhodla ze chcem vlecku a tieto satocky ju nemaju :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojik, my pracujeme v Prahe ale kedze som z Presova, svadba bola tam. Saty som mala z PO uz len preto, ze v Prahe ich poziciavaju "len" na 4 dni, a to by som ich nestihla vratit. Ale poviem vam - v Presove vyber siat nic moc.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za pomoc...co som zistovala tak za da samozrejme dohodnut pokial ich ziadna nevesticka neplanuje o tyzden po tebe...takze uvidime co najdeme na slovensku...ale dakujem za prispevok:-)
Odpovedať
ahojky babenky ;-) ja si osobne myslim,ze je lepsie si pozicat saty v mieste,kde bude svadba,pretoze potom sa plasit spat do Prahy len kvoli tomu,ze ich treba vratit...nuz,to by sa mi velmi nepozdavalo...zase na druhej strane,tuto v Prahe je asi lepsi vyber.... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojky. Ja som v Prahe a prave zvazujem a mam mindraky, saty odtialto, alebo z domova? Z domova by to bolo prakticke, tak ako pise Zuzulik, ale na druhej strane som tu, zas dam peniaze na cestu domov+dovolenka naviac a tu si zas setrim na dni okolo svadby/, tak to si rovno mozem za saty priplatit tu. Evanie salon mi odpisali, ze ak si poziciam saty za 10tisic, tak na 8 dni by som platila priplatok 5000,- Je to vela, na druhej strane osem dni tiez, pripadne ak to prepocitam az som sla domov kvoli satam, mozno ma to vyjde rovnako. Ach jaj. Tak neviem, neviem. Kolegyna sa mi ponukla, ze mi saty privezie,lebo som ju pozvala na svadbu, ale to riskovat nechcem, co ak sa nieco po ceste stane a ja zostanem bez sia? :-o objavila som na nete modely,ktore maju aj u nas doma v Presove a aj tu v Prahe, napr. ako aj v salone Vewe a inych. Tak som zvedava, ako to poriesim. Vela stastia
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja som si saty dala sit uz v zime u nas v L.Mikulasi. Pred mesiacom mi ich dosili. Na skusku som chodila vzdy po dohode a to bolo skoro vzdy v sobotu ked sme z Prahy prisli na vikend domov.Som nadmieru spokojna. Presne podla mojich predsav, na mieru a teraz bacha. Saty stali 3200,-Sk (latka aj usitie)!!! :-o ja som za vodou a saty su len moje. Moj Peto mi povedal ze sa v nich budem aspon raz v mesiaci prechadzat po dome :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby:) momice, ja som tiez v prahe a svadbu budeme mat v KE. mne sa podarilo najst nejake salony,ktore ti pozicaju saty aj na 8-10 dni a neuctuju si vela. ;-) to ma celkom potesilo. su to sice mensie saloniky ako Vewe ale Evanie, ale ten vyber maju celkom slusny (aspon podla toho, co je na internete).ak chces, potom ti mozem preposlat nejake tie stranky na nich...:) cmuco - ty mas uplne super cenu za satky! ach, co by som ja dala za taku cenu. ako sa ti podarilo zohnat taku lacnu latku a krajcirku?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to bolo jednoduche. je to skratka moja stala krajcirka, odieva celu moju rodinu. Dokonca sila saty na moju svadbu aj mojej mamine a sestre. Latka ani neviem kolko stala lebo mi to uctovala vsetko spolu. ;-)
Odpovedať
som slovenka, ale saty budu zo salonu v Brne, lebo tie doma sa mi zdali vsetky rovnake...
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm, ono je ich teraz v tejto dobe tak moc, ze nie je problem si vybrat. Hlavne aby si vedela aspon dopradu co chces inak sa v tom stratis ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cmuco, to mas uplnu pravdu. ;-) ja som zivy priklad toho;). chcela som nejake krasne satky, ktore maju suknu v predu dvihnutu a prichytene to je kvetinkou. noooooo, tych ale teraz na trhu je!!! a to este rozne podtypy... :-p fakt, clovek musi presne vediet, co chce, prip. este kolko chce do toho zainvestovat...aj to este pomaha ;-)
Odpovedať
ja som sa drzala rad mojho nastavajuceho...tak aby to malo pekny dekolt a pripadne nieco cervene, romanticke... :-) a tak by to aj malo byt :-)
Odpovedať
ahoj, /sme v A, ale povodne z KE - svadba v KE :-) / cmuco - gratulujem k cene, vazne super, nechavas si usit tie prve z albumu? ;-) ja som sa po dlhom rozhodovani vybrala predsa len domov, a cuduj sa svete, celkom dobre som vybrala - aspon sa mi zda. Odpada mi tak starost odvozu siat. :-N Terezka, ake ceny siat su v cechach?
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, dobry odhad Csunti, su to presne tie prve na modelke. Saty s latkovou ruzickou. no su skratka uzasne. :-o Len na trochu prekvapilo minuly tyzden, jedna babenka s Turian ich ma presne take iste. uz sa v nich aj vydavala. no nie som sama ktorej sa tak moc pacia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
csunti - co je to A? asi mi to dnes velmi nepali ;-) ceny siat v prahe su dost rozne. daju sa najst aj za 10 000kc a viac, ale ja som nasla velmi pekne uz aj po 2800 - 3500 kc. co je asi taka priemerna cena siat:). avsak take tie saty z Pronuptie, Vewe...su za tie vyssie sumy.ale podla mna sa nicim takym zvlastnym nelisia od tych lacnejsich. jedine, ze nie su zo znackovych obchodov. :-p
Odpovedať
A - praha, neviem co to presne je ale myslim, ze je to na spz-tkach aut, A?! cmuco - to nevadi, ja sa budem tiez vydavat uz v satach, ktore maju generalku za sebou:)! akurat ked som dosla tak ich vracali, takze som si pockala este 2 mesiace dokym som si ich vyskusala a zarezervovala :-D mam trocha istotu, ze vela z nich nie je, kedze nie su biele ani kremove, ale... takpovediac gold farby?!
Odpovedať
terezka - uz si si rezervovala saty?
Odpovedať
Profilova fotka
tak s tym A som to nepochopila ani ja a zijem v Prahe ale teraz mi je to uz jasne. :-D No baby dnes take hisaky v praci. Uz som sa na to chcela ..... ale pomohla medicina zo Slovenska. Doniesla som kolegom domoviny Demanovku a tak sme si dnes drisli do nosa. Hned sa mi ulavilo a svet je krajsi (leje cely den ako s krhly) :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no, dnes to pocasie fakt nema chybu. asi by mali hlasit predpoved pocasia zvlat, pre kazdu cast prahy :-p nie, ja zatial este saty nemam. my mame svadbu az buduci rok v maji, tak myslim, ze mam casu este dost.
Odpovedať
1
2
73
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?