Prosím inšpiráciu a tipy na malú svadbu do 20 ľudí

Ahojte žienky, mali ste tu niektorá svadbu len s rodičmi a svedkami, prípadne max. 20 ľudí? Potrebujem trochu inšpirácie.. :) Ďakujem.
Odpovedať
My plánujeme taktiež takú, ešte menšiu by som povedala
Odpovedať
bibkamaku Tiez by sme mali najradsej len s rodicmi ;-) mate uz aj miesto? Mate pekny termin,maj som aj ja rozmyslala..
Odpovedať
@marnie ďakujem, ešte sme neni rozhodnutí o mieste, keďže nás bude tak málinko. zároveň túžim byť vytancovaná, obávam sa, že to budem banovať.....ale určite budeme mať obrad v altáne v záhradách hradu
Odpovedať
Ja som chcela na zamku,len sa mi to zda zbytocne pre tak malo ludi... urcite chcem krasne biele saty,ostatne presne neviem :-) no tak vytancovat ta moze aj malinko ludi.. :-)
Odpovedať
@marnie každopádne si to treba užiť. a s čím si chcela poradiť?
Odpovedať
@bibkamaku no chcela som poradit nejake zaujimave miesto a hlavne nazory a skusenosti tych,co mali taku malu svadbu..
Odpovedať
Profilova fotka
@marnie ahoj, my sme mali presne takú malú svadbu, 14 ľudí (len úplne najbližšia rodina) a bola som veľmi spokojná :) veľa ľudí to za svadbu nepokladá, kým nie je aspoň 50 ľudí, ale bola presne taká, akú som vždy chcela, určite by som ju ani teraz nerobila inak :) neviem, čo presne by ťa zaujímalo, ja som zo Žiliny, mali sme to v jednom podniku, kde bol aj priestor na tancovanie, síce menší, ale zas nás bolo málo :) "Obed" sme mali o 16:00, bavili sme sa do cca pol jedenastej.
Odpovedať
@evkao a kde ste to mali? a hudbu ste si zajednávali sami, či cez podnik? My tiež plánujeme ZA
Odpovedať
Profilova fotka
@bibkamaku my sme to mali naozaj veľmi jednoducho zariadené... nemali sme DJ-a, ani živú hudbu, s priateľom /manželom sme si sami nahrali na usb piesne, ktoré sa budú hrať pri jedle, a potom na tancovanie - tie boli premiešané aj s "oddychovejšími" časťami - a to nám tam potom pustili. Mali sme to v podniku Sentami, poznáme to tam a vieme, že tam varia božsky, a nakoľko nás bolo naozaj málo, mali sme to dole v "pivničke" - veľmi pekné prostredie, treba vidieť, dosť to tam využívajú na oslavy, zásnuby, a pod.
Odpovedať
@evkao tak super,to si ma potesila,ze by si nemenila :-) ja by som to najradsej vybavila len so svedkami,ale zase minimalne rodicov sa patri pozvat :-) to som presne chcela vediet,ako ste to riesili po obrade.. dakujem za prispevok :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?