Spätná väzba od hostí

Chcela by som sa spýtať, či ste niektorá dávali nejaký ďalší papier (spätnú väzbu) k pozvánkam, či hostia prídu, alebo nie. Totiž je to v rodine také všelijaké a keďže sa môže sa stať, že mi nepríde aj 10 možno aj viac ľudí, a viete že každá korunka sa zíde, ako by som mohla elegantne dať ľudom najavo, aby mi sami poslali,resp. dali vedieť svoje stanovisko? Pretože mi príde divné, aby som obtelefonovávala ľudí, či prídu, alebo nie .
Odpovedať
skvely napad :) len ci si vobec daju namahu aj poslat tu spatnu vazbu :/
Odpovedať
Profilova fotka
Niektorí zvyknú posielať spolu s oznámeniami a pozvánkami aj takéto kartičky, volá sa to RSVP... tam by hosť mal zaznačiť či príde alebo nie a tiež tam môžeš dať možnosti jedla a napíšu aj ktoré chcú... a do určitého dátumu, ktorý stanovíš a tiež tam napíšeš, ti to majú poslať naspäť. A neporiadnikom, ktorí nepošlú, už môžeš bez výčitiek zavolať a informovať sa, keďže svoju úlohu nesplnili.... :)
Odpovedať
@petulda555 @kikiballa veď to, či si vôbec dajú námahu, ale za pokus to stojí. Uvidíme, ale táto kartička vyzerá zaujímavo :-) skúsime niečo podobné vymyslieť, len som si to nevedela nejak predstaviť ako by to malo vyzerať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monic1804 vyhľadaj si na Pintereste alebo na google "wedding rsvp card" a máš tam toho milióóóny :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ste chceli ušetriť, dnes je moderná doba, skoro každý ma mail, viete vytvoriť na google disku dotazník presne na tento účel. otázky si zadáte akékoľvek. komu to pošlete, príde mu link a keď na to kliknú jednoducho vyplnia dotazník a vy to budete mať hneď aj v tabuľke. úplne zadarmo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?