Surodenci svadba tesne po sebe co teraz?

Ahojte prosim vas o vas nazor.. planujeme v lete tajnu svadbu pretoze by sme radi zacali pracovat na babatku a ja sa nechcem vydavat tehotna. Problem je vsak v tom ze priatelov brat vcera oznamil ze cakaju babo a o 3 tyzdne bude riadna svadba. Dost ma to prekvapilo a neviem co tera robit. Bude mat klasicku svadbu s rodinou. Kedze my chystame tajnu svadbu nikto z rodiny o tom netusi. Problem vidim v tom ze ako to bude teraz vyzerat? Pojdeme mu na svadbu a o par tyzdnov by sme mali mat tu nasu. Termin este sice nemame upresneny ale malo to byt do septembra. Teraz sa bojim ze to bude vyzerat ze sa bereme len preto lebo aj oni a este k tomu to bude vyzerat ze sme to spravili schvalne. Baby poradte prosim co teraz co by ste robili vy? Este ked k tomu nahodou hned otehotniem tak budeme vyzerat ako keby sme s nimi pretekali... ach a tak pekne sme to mali naplanovane...
Odpovedať
Viem ze je to v blbé ale ja som minule riešila podobnú vec ze co povedia ľudia. Keď som to vravela jednému známemu, povedal mi, že načo pozerám na ludi :) a tak mi došlo, že fakt, tiez som niekedy nepozerala na ludi, takže teraz na nich tiež kašlem :) hneď zo mna spadli všetky starosti a keď sa niekto čudoval nad tou vecou co som riešila, celá hrda som povedala: ano tak sme sa rozhodli :) keď sa nebudeš ospravedlnovat ale hrdo a krátko vyjadris svoj postoj, ľudia to nebudú riešit :) a ti co to riešiť budu, tak tí ti nestoja za starosti :) inak ja sa vydávam v juli a moja milovana sestrička v októbri :) a to sme už vonkoncom pred ľuďmi neriešili a svadby su obe u nás v dedine a bez tehotenstva. Neboj sa :) kto to rieši, bude celý život riešiť :) po svadbe môžete doma povedať ze vám braček skoro prekazil ročne plány :)
Odpovedať
@tajnasvadba nebudete vyzerat akoby ste sa pretekali, kazdy normalny clovek to pochopi. My sme tu tiez mali minuly rok sestry, co sa brali mesiac po sebe. Pre rodicov to sice bolo samozrejme financne narocne, ale inak to bolo pekne, boli si navzajom za svedkov a tak, zlate boli :-). Ide len o dohodu. A este ked mate len tajnu svadbu, tak o to mensi problem by to mal byt, nebudete im prakticky v nicom konkurovat. Zivot si musime planovat podla seba, nie podla inych.
Odpovedať
Co koho do toho, kedy sa vezmete a ako to urobite? To ta naozaj tak zaujima nazor druhych, ze si ochotna zmenit svoje plany? A co aj ked sa vezmete, lebo sa vzali oni? Vsak oni museli a vy nie! A co ked otehotnies po nich? Vsak sa hovori, ze deti su nakazlive. Ale ked to niekto v tvojom okoli bude riesit, tak ich nechaj nech si lamu hlavu, to je ich problem nie tvoj. Inak si myslim, ze tajna svadba vyvola viacej otazok ako jej termin. Inak nezabudaj: " Nikdy nevysvetluj co robis. Priatelia to nepotrebuju a nepriatelia to aj tak nepochopia" A vsak ked chces tajnu svadbu tak musis pocitat, ze do toho moze nieco hocikedy vojst. Vsak ludia nevedia, ze uz mas plany. Alebo to urob pred ich svadbou a na ich svadbe to oznamite sirokej verejnosti.
Odpovedať
@puntido @cervenaruza123 @rheuska dakujem za povzbudenie asi mate naozaj pravdu nepokazim si plany len kvoli druhym ludom ... len ma to trochu vydesilo ze to bude vyzerat divno ale tak co uz .. asi ich naozaj sokuje viac oznamenie ze sme sa vzali ako to ze kedy :-D :-D a aspon sa budu mat neprajnici o com rozpravat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@tajnasvadba Ja nevidim ziadny problem, tiez sme vtedy rozmyslali, ze sa predbiehame, lebo nas dobry kamarat bol zasnubeny uz 2 roky a Termin si dali koncom juna, nam ale vyhovoval zaciatok juna a boli sme zasnubeni len rok, ale sme si povedali, ze nebudeme cakat, je to ich Problem, ze sa nezobrali skor a my nebudeme robit nas Termin podla toho, ako to vyhovuje inym a nakoniec to nebol vobec ziadny Problem... Ja sa riadim heslom Zi a nechaj zit a tak ocakavam, ze sa do mna nik nebude starat a ak ano, je mi to jedno, co hovoria druhi. MY musime byt stastni a spokojni a kedze vy robite tajnu svadbu, nebudete im konkurovat... ;-)
Odpovedať
my sme planovali svadbu uz rok a pol na rok 2014.,..a sestre sa narodil syn,a kvoli krstu atd sa rozhodli spravit rychlejsiu svadbu v aprili 2014. no co uz...vsetci si asi mysleli svoje,ale ja to teraz kvoli nim menit nebudem,max co sme mohli urobit,ze sme to dali na september,aj ked sme chceli cez leto...Od mojich rodicov teraz stale pocuvam,ze "museli ste to mat obidve v rovnaky rok"? nie nemusela som ale chcela som-platime si to sami,ale stale musim nejake taketo veci pocuvat,ci sme to urobili naschval... a ze teraz nedostaneme tolko penazi,ako iny rok- tak uz len toto ma zaujma :DDD Urcite rob tak ako ste si to naplanovali :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?