Svadba 30hosti

Profilova fotka
Ahojte buduce nevesticky. Chystate niektora mensiu svadbu okolo 30ludi? Ako budete riesit hostinu?
Odpovedať
Ahoj, my sme mali 31 hosti a bola to super mala rodinna svadba a peniazky vyuzijeme na svadobnu cestu.
Odpovedať
@macka321 ahoj .my mame 26 hosti a vsetko ako kebybola velka svadba. Sala,fotenie,kamera,dj,jedlo...no proste vsetko😃
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez rozmyslam ze to urobime ako normalnu svadbu aj ked nas bude pomenej a tiez peniazky vyuzijeme hned na svadobnu cestu. Sme s priatelom uz 10 rokov tak uz nechceme robit z toho velku ceremoniu. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @macka321... pôvodne sme chceli aj my takú menšiu svadbu.. zajednali sme salu, dj, fotenie, kameru jedlo... ale nakoniec sa nám to zvrtlo a už ich máme okolo 50 :) + kamaráti čo ptom prídu... podla môjho názoru už tieto základné položky sú dosť drahé a to ešte nerátam šaty, topánky, popolnočky, oznámenia + veci pre ženícha.. čiže už na tých 20 ludí hore dole moc neušetrím si myslím :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som zas opacne chcela najskor okolo 60ludi,kedze mame velku rodinu. Potom co som vsak zistila ze ak to znizim na polovicu a pozvem iba najblizsich,tak na tom dost usetrime (svadbu si hradime sami) A za tie peniazky chceme ist niekam na svad.cestu.
Odpovedať
Ahoj, my sme mali na svadbe 20 ludi, nemali sme vsak kameranama ani dja .... o hudbu sa nam postaral moj brat a bola a ko kazda ina, zabavalo sa, tancovalo sa a zabava skvela :-) ja som nikdy nechcela velku svadbu, keby bolo na mne, stacili by len 4 ludia, ale nakoniec sme sa rozhodli takto a nelutujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my tiez budeme mat do 30 ludi... okolo 26 alebo tak... povodne sme chceli cca 50 ludi (prevazne kamaratov) a spravit zahradnu gulasparty, ale svokra sa do toho zacala kybycovat a nakoniec uz mame zajednany salonik v penzione, pozvanky vytlacene... ale aj tak to bude len taky staby obed, nakolko saty na gulasovacku som uz kupila a na normalne svadobne nemam, takze to bude take poloformalne, dj bude notebook a kamoske dam asi dialkove keby nahodou trebalo daco, kameru nemame, fotografku mame "amaterku" znamu ako svadobny dar. Torta, zakusky, slane, alko, nealko, 3chody, kava, zmrzlinovy pohar a predpokladame, ze skoncime este pred 8, lebo este sa nam bude treba ist fotit... a na dalsi den berieme grill, kotlik a ideme k vodopadom do altanku opekat a gulasovat s kamaratmy
Odpovedať
Profilova fotka
este som zabudla, vlasy si robim ja, makeup a nechty mi spravi mama kamosky - mojej svedkyne a nakoniec to tiez dostanem ako svadobny dar od nej
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?