svadba na záhrade

2. feb 2023230

Ahojte žienky.
Rozhodli sme sa mať v júli svadobnu zábavu na záhrade. Poraďte mi .. čomu sa vyhnúť , čo by sme nam odporučili spraviť.. aké koláče zvoliť .. niake nápady na ozdoby ? Ďakujem ♥️ mám už za sebou jednu svadbu ale klasika v reštike .. toto ale prežívam úplne inak a všetko si chceme spraviť sami.. plánujeme grilovanie a guláš 🙂 čiže rodinna Garden párty ♥️ za každú radu ďakujem ♥️♥️

• bola som jeden jediny raz na takej svadbe a prave v tedy bol ale ze neskutocny upek, to bol nejak zaciatok augusta, cize najhorsie obdobie na svadbu podla mna 😃 vonku sa absolutne nedalo vydrzat, nebudem klamat. vsetci dopoteni, do toho ten alkohol, no strasne. kazdy jeden svadobcan by v tom momente uvital svadbu vo vnutri,

• Hlavne si zabezpecit poriadny stan, aby sa mali kam ludia schovat ci uz pred upekom alebo aj v pripade, ak by sa objavil necakany dazd. To je podla mna gro takej tej vonkajsej svadby

• @karolapop  presne to som inak chcela napísať. A čo sa týka jedla, tak by bolo fajn, ak by bolo zastrešené, aby sa k nemu napríklad nedostal aj hmyz. Nie každému by to potom mohlo byť príjemné

• Sponzor fóra
  • @karolapop  samozrejme stan je základ 🙂 nato som myslela hneď od prvého momentu 🙂

• no tak to je treba. ak budete mat vsetky tieto vecicky zaobstarane, tak si myslim, ze uz vas nic nemoze prekvapit🙂

• no ja si teda neviem ani predstavit svadbu na zahrade bez stanu 😃 niekto to tu pisal, ale to celkom nechapem. vsak a keby zacne prsat, tak sa to ako riesi? 😃 to sa svadobcania akoze rozidu a idu domov? troska divna organizacia, no nie? 😃 no neviem si to jednoducho predstavit.

• @zahrajkadan  kôli tomu je ten stan .. ak bude prsat, altánok alebo stan tomu zabráni aby ľudia zmokli ...

• Dbala by som aj na sptavne uskladnenie jedla a mozno by som sa aj v ramci pocasia snazila vyhybat majoneovym alebo slahackovym jedlam - pokial by ste nemali napriklad nejaku vonkajsiu chladnicku alebo podobne

• @kajka_majka  hmm to je pravda, radšej potom zvoliť asi suchšie koláčiky a keď tak tie plnkové niekde v chlade skladovať. Ale mne sa tieto záhradné svadby moc páčia, také uvoľnené mi to celé príde

• @kajka_majka  ide byť guláš a grilované mesko 🙂

• noo a ved to je super. podla mna ak uz zahradna svadba, tak by to malo byt take o grilovacke, gulasiku nech to nestrati ten chill mood

• Tak chill mood si vies spravit, kde len chces 😃 Najdolezitejsia je predsa partia tych spravnych ludi, potom to ide samo 😃 Ostatne je druhorade 😃 Akoze gulas mi nepride velmi ako jedlo na svadobnu hostinu, ale proti gustu... 😃

• Tak ale to je aj o tom, akých máš hostí. Sú proste aj takí ľudia, ktorí si nejak na nobl menu nepotrpia

• to som chcela teraz napísať. rozhodne by som jedlo volila podľa toho, akých mám hostí, takže ani ten guláš v istej skladbe ľudí vôbec nemusí byť nejaký prepadák

• Akože predstava je to brutálna, normálne závidím tým, ktorí môžu mať takúto svadbu🙂 Musí to byť riadna pecka a pohodička, viem si to predstaviť🙂

• Sponzor fóra
  • Neviem ako to mám chápať, bude ta svadba u vás na záhrade ? Alebo to bude záhradná svadba niekde v podniku ? Koľko ľudí tam budeš mať ? 🙂 ak by som mohla poradiť, ak to bude svadba u vás na záhrade, zaplatiť si 2 ľudí, ktorí vás budú ,,obskakovat,, dolievať pitie, odnášať a umývať taniere a vymieňať za čisté. Aby sa nestalo, že ženích bude grilovať, a nevesta nalievať pálenku 🙂

• no ja som pochopila tomu, ze to bude svadba na zahrade, ale teraz si ma uz nejak doplietla by som povedala 🙂

• @livia_jenna_shmidova  heh no tak to snáď nie. To už sa na to niekto podujme alebo veď nie je problém si proste zabezpečiť obsluhu

• Ak to bude na vašej záhrade, musíš sa pripraviť aj na škaredé alebo príliš horuce počasie. Kde sa bude maso grilovať ak bude silný vietor a hnaný dážd? Ak bude pršať treba uzatvaratelný stan s ohrievačmi pre hosti.
     Zabezpečit toalety a hygienu pre všetkých. Uskladniť potraviny, maso, kolače, nápoje, lad v chladničkách. Stoly, stolicky, riady, umývanie riadov a upratovanie. Osobne by som si na pomoc asi zavolala nejakých pomocnikov alebo aj nejakú cateringovu agenturu.

• @livia_jenna_shmidova  bude na záhrade u svokrovcov 🙂 samozrejme budú pomáhať baby

• @nikitka89  áno ano.. na záhrade rodinného domu ♥️

• noo tak potom super. hlavne treba mať miesto alebo teda stanovište, ak by prišlo zlé počasie, kam by sa mohli hostia schovať. ale myslím, že to bude také uvoľnené a to mám ja napríklad rada

• čo sa týka jedla, asi by som to celé nejak poňala ako rodinnú party grilovačku. koláče ak ich budete mať kde mať v chlade tak kľudne aj také šľahačkové, ale viac by som vsadila na také tie trvanlivejšie

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    Ten najúžasnejší deň čaká na vás! Nechajte sa viesť vašou
    svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov