Svadba v Banskej Bystrici. Poraďte

19. júl 201731920
  • Luckax, nedá mi neodpovedať ti, p. Trstenský mi pred pár rokmi točil stužkovú a mojim spolužiačkam aj svadby, takže absolutne si nemyslím, že je kameramanský "odpad". Skôr by som sa mu ešte čudovala, keby robil svadby, kedže Bystrica má toho svojho "odpadu" až-až.
    Petar vôbec sa nemusíš obávať, vybrala si si správne 😉

• leslie, petar ja som nemyslela na tohto pána ktorého ani nepoznám. Myslela som to tak všeobecne, pretože do 5.9.09 kedy má petar svadbu je už len pár dní a na výber kameramana už asi veľa možností nebude.

• leslie a súhlasím s tebou, v Bystrici je to strašná bieda s kameramanmi. Tu nie je asi nikto " co to umí". Asi sa tu neuživia kvalitou tak robia radšej lacno a v nízkej kvalite. Aspoň že fotografov a starejších tu máme slušných.

• Sponzor fóra
  • Luckax, máš pravdu s tou biedou...ale poznám aj takého, čo má tých svadieb menej, sú kvalitné a tým si ich dá samozrejme aj zaplatiť. No su aj ostatní, ktorí sa cenami podlizuju čo najnižšie, aby mali akcie každú sobotu...no výsledok sa odzrkadluje od ceny... 😃 Mna svadba sice len čaká a dúfam, že práve tu v BB, ale na videu a fote určite nechcem šetriť, však to mám pamiatku na celý život... 😵

• Ahojte, tiež sa pridávam do tejto debaty. Mne točil p. Trstenský svadbu a bola som veľmi rada, že sme si vybrali práve jeho. Dáva si záležať na detailoch, čo všetkej jeho práci dodáva profesionálnosť. Spolupráca s ním bola naozaj veľmi ústretová, takže len odporúčam. Má pekne spracovanú aj webovú stránku, kde sa dajú vidieť ukážky jeho prác. Súhlasím s tým, že je skutočných odborníkov - kameramanov veľmi málo a ak má byť také DVD pamiatka na celý život, tak na tom rozhodne netreba šetriť.

• ahojte..chcela by som sa vas opytat,ci ste mali zuzku gerhatovu na foteni alebo nejake referencie na nu..my sme si ju zajednali na dodatocne fotenie,ktore bolo koncom maja a od zaciatku jula sa nam neozyva 😒 a problem je aj v tom,ze sme obaja v zahranici..zacinam mat obavy totiz,ci ta smola okolo fotenia konecne skonci 😴

• Ahojky,
    baby ja som strašne sklamaná. Bola som si dať urobiť nechty a je mi do plaču. Nepoznáte nejakú naozaj dobrú kočku, ktorá to neodflákne? Ja sa nemôžem na tie moje pozerať 😞

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Milý hey_love, asi si myslíš že sú všetci padnutí na hlavu.
    Máš registráciu 22.8.09 s neznámym termínom svadby a máš zopár príspevkov - z toho istého dátumu , ktoré sa točia okolo "výbornej kvality práce" - podľa tvojich slov - p.Trstenského. Ja na hlavu padnutý nie som.

Ktorá normálna nevesta napíše čosi takéto:

"Dáva si záležať na detailoch, čo všetkej jeho práci dodáva profesionálnosť. Spolupráca s ním bola naozaj veľmi ústretová, takže len odporúčam. Má pekne spracovanú aj webovú stránku, kde sa dajú vidieť ukážky jeho prác." 😃 😃 😃

• Tak potom som asi prvá nevesta, čo si to všimla. A pokiaľ dobre vieme obaja, termín svadby nie je povinné zverejniť, veď aj ty máš dátum 30. november 1999, čo ti tam automaticky hodí, keď sa zaragistruješ a nezmeníš si ho na iný. Aj ja som to tak mala pri zaragistrovaní a mala by som doteraz, kým som ho nezamenila za otázniky, čo ti potom zmení na slová neviem kedy... Takže je otázne, či aj ty si mal svadbu práve v ten dátum. A pokiaľ viem, mám len jeden taký príspevok, ktorý sa týka pochválenia práce p. Trstenského a to je ten prvý, ktorý tu mám a kvôli ktorému som sa aj zaragistrovala, keďže som sem nechodila a keď mám dobrú skúsenosť a niekto potrebuje poradiť, tak prečo nie? Veď väčšina píše všeobecne do fór negatívne veci a keď má niekto napísať pochvalnú vec, tak nenapíše, lebo tú netreba. Ale všimla som si, že on tu nemá ani jednu negatívnu reakciu na svoju prácu, to o niečom svedčí. Chceš povedať, že to všetko píšem ja? Asi ťažko. Tak asi toľko, keď už ide len o to.

• Sponzor fóra

• @karci , neznevažuj prácu ľudí, ktorí ju robia naozaj dobre
    @leslie , máš pravdu karci asi neznesie konkurenciu
    @hey_love , pán Trstenský má naozaj peknú prácu, bol jeden z adeptov na točenie našej svadby ale bol už obsadený

• ak sa chcete hadat a dohadovat pouzite na to, prosim, internu postu

• Ahojte babenky,
    riešieme jeden problém, nevieme sa rozhodnúť akú vybrať svadobú pesničku. Máte nejake typy?
    Ďakujem

• chcem sa este vratit k praci juraja trstenskeho, o ktorom sa tu diskutovalo. svadbu sme mali 5. sept., dvd uz mame a je uzasne, kvalitne, moderne, vtipne, sme nadmieru spokojni, vidno, ze ho robil skutocny profesional. odporucame!!!

• petar určite si všetci radi si pozrieme nejaký klip z Tvojej svadby. Je to niekde možné? 😉

• ahojte

chcela by som sa spytat, neviete prosim ako sa vola starejsi z iliasa a nemate niekto kontakt. dakujem

• Ahojky=)
    Starejší z Iliaša sa volá Jožko Blaho nám robil svadbu pred 5 rokmi a boli sme s ním veľmi veľmi spokojný.
    Ak nájdem vizitku/číslo dám ti vedieť.
    Zaťiaľ ahoj...

• Ale tu strasne malo sa rozoberaohladom svad.salonov v BB.Tak kam chodia kocky z BB do salonov?okrem Zvolena?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov