Svadba v Banskej Bystrici. Poraďte

19. júl 201731920
  • @mucik1985   Ja som mala Poliaka na svadbe/november 2010/ aj ako Dj aj ako starejšieho. Bol dokonalý. Hral to čo sme chceli, ludovky aj moderné. A ako starejší proste super. Manžel je z Oravy a jeho strana sa ho nemohla nabažit 😉 , ako velmi sa im pačil. A čo sa týka alkoholu tak vobec nepil, maximálne 2 pivá a 2-3 poháriky tvrdého. Na všetky akcie chodí autom, takže asi tažko si može dovolit jazdit ožratý. Fakt ho doporučujem, len si s ním musíte dohodnut čo a ako chcete aby robil ako starejší. Musíte mu určit hranice. Inak super 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• caute baby mozete do ip napisat kontakt na kameraman moravcika, dakujem

• Sponzor fóra
  • Ahojte nevesticky ak by ste nahodou chceli kontakt na Mirka Moravcika rada vam ho poskytnem. Aj my sme ho mali na svadbe a boli sme velmi spokojni. Napiste mi mail na ivana.filipkova@gmail.com a napisem vam kontakt cez mail lebo neviem ci to tu priamo na stranke bude akceptovatelne, rada Vam pomozem 🙂

• @alyses  my sme si ho uz objednali na svadbu a bol fakt mily na stretnuti...som sa bala trosku lebo na niektorych strankach ho trosku ohovorili...ale verim ze to bude dobre...chceme ho hlavne ako dj a starejsieho len ako v obleku tak som zvedava...

• @sjaresova  ja som ho videla viackrat na akciach a je fajn ako clovek a zabava vzdy bola fajn...

• @milaciky   Ahoj, tu je kontakt na Mirka Moravcika *** ,ak sa dohodnete nebudes lutovat my sme boli velmi spokojny.pa  MIrka

• @brckapetka   Aj ja som čítala len negatívne ohlasy na Poliaka, vďaka bohu to nebola pravda. Neboj bude to dobré. čo sa týka jeho oblečenia, chodí len v obleku, maximálne ak budete mat program tak sa prezlečie do kroja/cca na hodku/, ale ak s adohodnete,že nechcete tak Vám určite vyhovie.

• mirka75 dakujem 🙂

• Bude mať niektorá svadbu na Radnici v Banskej Bystrici 30.04 2011?Viem, že tamj e nahlásených ešte 5 sobášov?

• Prosim Vas baby vedeli by ste mi poslat kontakt na p. Oravca ako starejsieho do IP? dakujem

• Ahojte nevestičky, nemáte niekto skúsenosť s kaderníctvom LeLe na Kyjevskom namestí, chcela by som sa tam dat učesat a aj nalíčit na svoju svadbu?Konkrétne ku Miške Jablonskej...Dakujem...

• ahojte nevesticky, neviete mi prosim poradit kde sa daju v BB kupit obrucky z chirurgickej ocele?

• Ahojte, do Lele chodím ja, mamina, starká, starký a všetci sme spokojní 🙂 Takže treba skúsiť 🙂 Obrúčky z chirurgickej skús pozrieť na dolnej ulici v zlatníctve, neviem, ako sa volá, má výklad do ulice a vchod pod bránou, je tam aj pekáreň a chovprodukt 🙂

• Ahojte. Viete mi poradiť dobré solárko v BB? Viem že sú rôzne výkonné. Niekde kamošku ani len neopálilo za 6 min a v inom za ten čas krásne do hneda. A rada by som zistila či poznáte také kde ma skôr a pekne opáli. Ďakujem

• Sponzor fóra
  • prosim dobru kadernicku a vizazistku v bb,overenu...???

• veru aj to by sa mi zišlo 🙂

• @simi2111   dakujem za tip na tie obrucky z chir. ocele..urcite sa tam pojdem pozriet...

• baby, neviete mi prosim poradit dobreho DJ, ktory trosku nahradi aj pracu starejsieho? resp. starejsieho a DJ v jednom okrem p. Poliaka ? dakujeeeem...

• mucik1985 ahoj, ja som bola v Lele vo Feb na skuske ucesu a make-upu a bolo super... Cesat ma bude Lenka a licit Jarka... Tiez si tam davam robit nechty, takze vsetko v jednom, co je podla mna vyhoda... 😃

• @martina380  a kolko ta to vyslo??pekne cesu???nemas fotky??prosim napis

• brckapetka, tusim to bolo 10,- za make-up a 10,- za uces... ale uz neviem, kolko budu pytat, ked pojdem na ostro... myslim, ze zase to iste... fakt neviem, len viem, ze sa mi to zdalo dost lacne... ja zijem v Londyne, takze som bola 'pripravena' na vyssie sumy... 😬 skus im zavolat...

• @martina380  ahoj, mna bude tiež líčiť Jarka, ale česať ma bude Miška tá druhá, tak dúfam, že to dobre dopadne, na Lenku som počula len dobré odporučania, ale tak hádam to nejako už dopadne...to by bolo super keby boli ceny rovnaké, aké si uviedla...

• V lele su obe baby skvele, mna cesala Lenka, chodime k nej cela rodina, ako som uz spominala 🙂 Ceny ale asi budu vyssie - svadobny uces je okolo 20, co tiez nie je taka strasna suma, za skusku beru menej. Licila som sa vsak inde, ked som si ja planovala tieto veci, este nelicili 🙂) Drzim palce

• @martina380  dakujem velmi pekne...urcite zavolam

• Ahojte dievčatá. Nevedeli by ste mi pomôcť, kde by som mohla mať hostinu pre cca 70 hostí a z toho okolo 45 ich musím ubytovať??? Kedže im to asi budeme musieť zaplatiť my, tak by som bola rada, ak by to bolo pekné ale aj nie moc drahé, bo peniažtekov vôbec nemáme na rozhadzovanie.
    Rozmýšľala som nad Lesákom v Tajov (bo je to moja srdcovka) ale zatiaľ som počula naň len jednu chválu a aj priestor sa mi tam zdá moc veľký pre toľko hostí 😐 bojím sa toho, že by to skôr pôsobilo ľudoprázdne a to by som moc nerada 😞 Ešte som mala alternatívu Reštauráciu Fiat (bo počujem naň samú chválu) ale veľkým negatívom je to ubytko. 😞

• @brankarka  my mame hostinu aj s ubytovanim v Brusne, v hotely Brusno v dedine, je tam celkom pekne a ubytovat sa da cca 60 ludi. My budeme mat tak nejako aj na hostinu, ale kamoska tam bude mat 100 ludi a ze sa tiez zmestia...skus pozriet tam, ak to nie je daleko. Cena hostiny vyjde cca na 20€ a ubytko 14€/osoba. Alebo hotel Olympia v BB, ale tam neviem kolko ludi sa zmesti na ubytovanie. Alebo vo Zvolene je Sportcentrum Ekoma. Neviem ako daleko od BB by ste este mohli mat?

• @sjaresova  vidíš tak teraz som už ostala na pochybách
    bo už som sa rozhodla pre ten Lesák, ale tak toto brusno, mi trošku narušilo moje plány - a tento smer je tiež dobrý, kedže priateľ a jeho rodina sú z Hnúšte.
    a výzdobu urobia oni, či si ju robíte vy? a ak oni, koľko vám priúčtujú? a je tam aj normálny parket na tancovanie? a ich prístup je aký z tvojho pohľadu???
    tú olympiu neviem dajak nájsť na nete - tak neviem...

• @sjaresova   ahoj, a v tej cene 20 € mate co vsetko? lebo mne to vyslo 40,- € na osobu Hotel Lesak + ubytko 15 €

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov