Svadobna hostina na chate a vonku

Ahojte ..chcem sa spýtať či mate niektora skusenost,alebo chystate takuto svadobnu hostinu...S drahym sme nasli krásnu chatu s nadhernou terasou a krásnym pozemkom...Tak planujem , že čo a ako spraviť....ja budem už v 6-7 mesiaci ,tak sme nechceli klasicku svadbu..No a takto sme to planovali, že klasicky obrad v kostole,potom sa presunieme na tu chatu ,kde budu normalne nachystane stoly,nazdobene bude a dame prvý chod polievku a menu normalne..a potom sme uvažovali , že by sme mali vopred dohodnutých znamych ,kt.nam spravia guláš a nejaku grilovačku vonku v tej záhradke...čiže aj by bola tancovačka aj take odlahčene všetko...že vnutri by bol znamy dj ,kt nam bude hrať..a vonku zasa na zahradke by sme mali pri grilovačke živu hudbu :) a to su tiež len známy.Myslite , že by to bolo fajn??saamorejme, že vsetko sa este doladi :) Je tu niektora ,ktora chysta niečo podobne?? že by sme sa vzájomne inšpirovali???alebo niektora mate nieco podobne už za sebou, že by ste sa podelili so skusenostami ???dakujem moc mi pomozete :)
Odpovedať
@carloscarlosko ahoj...ja presne na také niečo myslím..len tam kde sme chceli tú chatu tak je už úplne obsadené..tak teraz neúspešne zháňam dačo iné..nevieš poradiť dajaké pekné prostredie ?? tiež sme to chceli dokončiť guľášom a grilovačkou..také pohodové a rodinné..
Odpovedať
@lleall1111 ahoj..tak som rada , že sme dve :) a pre kolko ludi planujes ??? nas bude nakoniec okolo 60 ak nie viac.. zhanali sme hlavne velku chatu s velkým spoločným priestorom.. zajtra sa tam ideme dohodnut ,tak potom podam bližšie info :) odkial si ???
Odpovedať
@carloscarlosko my iba take male rodinne chtovanie a gulasovanie.Tak priblizne 20-30 ludi.A hladam daco v okoli PB alebo ZA.
Odpovedať
@lleall1111 my sme tiez chceli najskor tak..,ale zo strany rodicov sme sa nestretli moc s pochopenim..tak sme trvali po svojom ,ze chata bude ..oni nam navaria polievku +hl.jedlo a potom sme sa dohodli ,ze bude prasiatko a grilovacka;-) a pozri chatu duzavy (pruske) tu sme povodne chceli..je pre 20 os..
Odpovedať
@carloscarlosko nasli sme teraz v sulove daco. Ale musime sa tam ist opytat co a ako.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Aj my tak chceme mať v auguste :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?