Svadobné poháre. Kúpiť alebo nie?

kupovat?alebo staci ak budu co da restika?dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží len a len na vás ako sa rozhodnete. Ak si to chcete nechať na pamiatku a chcete sa s nimi fotiť, alebo aj nie, tak kúpiť. Ak vám to príde ako zbytočnosť, tak stačia poháre z reštiky.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa osobne tie vycackane ziadne nepacili, tiez som chcela len z restiky a potom som pri nakupoch nahodou nadabila na hentie obyc pekne bordove tak som ich kupila ze to budu akoze nase a potom ich vyuzivame doma. a lepsie ani byt nemohli.
Odpovedať
Profilova fotka
kedze ja tie precackane pohare s prstienkami a holubickami vobec nemusim, tak sme si kupili len pekne obycajne pohare a dali na ne vygravirovat svoje mena a datum svadby-nech mame pamiatku :-)
Odpovedať
Podľa mňa netreba.... môžete sa dohodnúť, že vám na tie vaše dajú v reštike nejakú špeci mašličku alebo niečo iné.. tie prstienkové a holubičkovské sú trápne a zbytočne stoja na poličke... My sme dostali poháre ako svadobný dar od kamošky (sama som ich chcela) a okrem toho, že sú doma na poličke a občas si z nich s manželom pripujeme, nám na veľa neboli (fotili sme sa s pohármi od fotografky ;-))
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ziadne svadobne pohare nemali, pripijali sme si s klasickymi ako vsetci ostatni ... je to vec vkusu ... ja proste nie som na take cacky-macky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
damy ja sa tak tesim ze nie som sama s tymi poharmi ze az. uz som si myslela ze som z druhej planety :-N . ale akoze ruzovy alebo modry pieskovany pohar jak na moc s kadecim nacapanym na tom... a stoji to 2 litre, pre mna nepochopitelna zalezitost :-D
Odpovedať
my sme ziadne extra pohare nemali, jednako sa mi cackane pohare nepacia a nechapem ani zmysel "na pamiatku". Je predsa dost inych "symbolov" ktore ti na pamiatku ostanu.. 8-) napriklad manzel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa tiež zhodli na tom, že svadobné poháre sú zbytočná investícia :-) . Máme doma jednu krásnu kryštálovú sadu pohárov, majú taký tvar ako dnešné "moderné" poháre, ja ich volám cikacie :-D , tak použijeme tie :-) . A peniažky máme ušetrené x-)
Odpovedať
mne sa tiez ziadne precackane nepacia, tak som sa rozhodla ze si ich dame spravit. mamca ma kamosku ktora maluje na sklo, videla som nejake jej prace a vyzera to super. jednoznacne ziadne holubicky ani nic podobne...len nejaky abstrakt a nase mena. bude to vynikat a budeme mat krasnu pamiatku.
Odpovedať
ja som takyto gyc radikalne odmietla. kupili sme si 6 poharikov na vino, z toho na dva som usila zavoj a motylika a mali sme ich v restike. fotili sme sa s "holymi" poharikmi:-) mame ich tiez na pamiatku. obcas si z nich davame vinko. a na pamiatku je tolko inych veci, ktore nezavadzaju na policke - obrucka, sobasny list, podvazok, manzel...najkrajsia spomienka je aj tak v nas. a este fotky;-)
Odpovedať
my sme boli od zaciatku s drahym proti poharom, ani jeden z nas v tom nevidi zmysel a ku vsetkemu to co je na trhu vyzera priserne gycovo... aj ked sa rodicia snazili ci predsa nezmenime nazor, tak sme ich hned zastavili ze naco sa nam na ne bude prasit... aj tak sme v podname a skoncili by v krabici v posteli alebo niekde inde...
Odpovedať
Profilova fotka
aaaahoj, scarlettka, prave som ti pisala sms ;-) my sme mali take humorne svadobne pohare, ale neviem, ci si ich vlastne videla
Odpovedať
Článok sa načítava...
inka ano videla a boli fajn, uplne nieco ine ako sa predava :-) idem pohladat mt sme u mojich rodicov na byte tak drahy pozera tv a ja som pri pc :-D (konecne) co robite dnes?
Odpovedať
Profilova fotka
hm kocky, ako tu citam, vsetky ste pohariky zavrhli.. v podstate je to tak, ze sa pouziju len raz a ostanu v skrini... no neviem si predstavit, ze by som ich nemala... bola to prva vec, co som mala doma :-D ale samozrejme, ze je to vec kazdeho paru, ako to chce a ako to bude ;-)
Odpovedať
ani my nebudeme kupovat pohare, moja mamka ma takto zbytocnych veci uz dost odparkovanych na policke. Tak urcite bude len rada ak jej pomozeme zbavit sa ich a vezmemi si 2 ala SVADOBNE :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
povodne som myslela, ze si dame ako svadobne pohare, co sme dostali na vianoce pod stromcek su biele so zlatým pasikom po celom pohari... ale potom som nasla srdieckove a nemohla som im odolat :-N
Odpovedať
ja nie som za svadobne pohare uz len z toho dovodu, ze budu pouzite iba jeden krat - na svadbe a potom budu niekde zalozene a budem z nich len prach ometat... podla mna to je zbytocnost..
Odpovedať
Profilova fotka
my sme nemali svadobne pohare, zdalo sa mi to zbytocne, a vlastne aj zda, ale ked sa to niekomu paci tak preco nie? na pamiatku sme dostali pohare ktorymi sme si pripili na MsÚ u nás dáva tie dva poháriky mesto do daru novomanzelom a ani tie neviem kam dat???? :-| No a na fotkach sme s poharmi, ktore nam pozicala skvela Tanicka ktora nam robila celu vyzdobu, takze boli zladene z ostatnou vyzdobou.
Odpovedať
ja si myslim ze dat za pohare kopu penazi je zbytocnost. mam v plane kupit supravu siestich aby som mala do domacnosti a z týchto mi dve posluzia aj na svadbu pripadne na nich dam drotik s koralikmi alebo maslicku
Odpovedať
ani my sme nemali pohare a neviem si predsatvit co by som s nimi robila :-|
Odpovedať
My sme pohare kupene mali. Myslela som, ze som pripravena na vsetko. Pre pripad, ze by sa jeden rozbil som dala na oba vygravirovat obe mena aj datumy. Bola som aj varovana, ze sa casto zabudnu doma. A co sa nestalo, zabudli sme ich doma. Hostia si aj tak nevsimali z coho pijeme, bolo by ich vidno len na fotkach. Teraz su v bezpeci v krabicke a ked si jedneho dna zadovazime sklenenu vytrinku, tak sa im tam budeme tesit. Moja rada je, ze ak mate na to peniazky, tak si urobte radost a kupte ich. Ak chcete radsej setrit, tak nemusite lutovat, ze ich nemate, pripadne si na tie z restauracie uviazte peknu maslicku so srdieckami.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam pohare objednane,nestali ani nahodou 2000,. Jednoduche,stopka pieskovana a doma budu mat vyuzitie urcite,pretoze s drahym si skoro kazdy vecer otvorime flasu bieleho k veceri alebo filmu.Takze u mna to az taka zbytocnost nieje a pacia sa mi take drobne detaily na svadbe..
Odpovedať
ahojte..ja som urcite za pohare..pripomenu nam ten vynimocny den..na kazde vyrocie.. len tak medzi recou..asi vacsina z vas mala stuzkovu..a kazda si davali robit aj pohar..pouzili ste ho niekedy od toho dna?ja nie..a predsa ho mam..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte všetci, aj mne sa pozdavaju pohare s čačkami zbytočné. práve pre ten pohár zo stužkovej...prekladám ho na poličke z jedneho miesta na druhe. Ja prave ze sa obavam, ci v restike budu mat dostatocne velke pohare pre mna... nerada pijem z dvojdecovych poharov, hlavne ked sa obavam ze bude dobre teplo.... a pollitorve z piva by asi ukazali cudne na stole :)) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani my si nebudeme mať špeci poháriky. tiež mi to (ako väčšina z vás písala) príde ako zbytočne vyhodené peniažky. o ceny pohárov som sa nejak nezaujímala, ale keď som si tak občas všimla čo stoja (napr. tu v bazáre) tak to pod 1000 nebolo. a to teda za niečo čo sa mi ani nepáči nedám... a to už nehovorím o tom, čo by mi na to povedal priateľ:-) add. pohár zo stužkovej: aj ja ho mám, ale len preto že sa robili spolu pre celú triedu. nejak pre mňa nie je symbolom ničoho a myslím, že tak by skončili aj svadobné poháre... a práve rozmýšľam, či som ten stužkový pohár už náhodou aj nevyhodila pri niektorom sťahovaní :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte vsetci.. ja osobne si pohare kupim a odlozim na pamiatku,, ale myslim si, ze stacia pohare co budu mat aj ostatni hostia a napriklad si ich zviazete bielou stuzkou a mate speci svoje svadobne :-)
Odpovedať
ked sa bavime o tych poharoch zo stuzkovej... s priatelom sme boli spoluziaci na strednej, na stuzkovej sme sa dali viac - menej dokopy, takze pohare pouzijeme asi este raz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme rozmyslali nad takymi, ako predava dematel (v bazari)...vraj ked sa rozbiju, tak "nozicky" sa daju pouzit ako stojanky pod sviecky :-D nie je zly napad to, co radi bihan (normalne ma nacala a zacinam nad tym uvazovat) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby, no my pohare tiez mat nebude... to je asi jedina vec, nad ktorou sme ani neuvazovali... a ja som pritom maniak na vsetko svadobne :) ale pohare nie.... tie zo stuzkovej ani neviem kde mam...v krabici v uloznom priestore postele u rodicov :-D a tak myslim, ze si len pekne ozdobime tie nase stuzkou... alebo stuzkou a malickym kvietkom a nemusim sa bat - ked ich rozbijeme alebo tak - a mozme si takto ozdobit nase pohare aj kazdy rok na vyrocie a tiez sa pri ich umyvani nemusim bat, ze sa rozbiju... a my ani taku policku na pohare nemame a ani nechceme...ja nemam rada take tie vytrinky na blobosti...tak preto..mi to pride take...no mozno sa zle vyjadrim ale take zdobenie bytu z minuleho rezimu... ale zas nevravim, aj vkusne sa to da vieris, tak beriem spat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: katkaajurko to je v poho - ved kolko ludi, tolko chuti (nazorov a vkusov) :-D ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?