Svadobne pohare pre nas

Profilova fotka
Ahoj kocky. Viete poradit? Kde kupim pekne ale lacnejsie svad. pohare? Co sa mi paci su prilis drahe a uz nemam silu hladat :-( .dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. aj ja som bola na tom podobne. Ja som kúpila v tescu takéto poháre 4 kusov za 10 eur. A dali sme si ich vygravírovat (srdce-meno a dátum svadby). :) Len este nie sú hotové :)
Odpovedať
Profilova fotka
zabudla som pridat foto. :) vo skutocnosti je ovela krajsia, a vyzdobu budeme mat fialovú a do tychto fialkovych som sa hned zalubila :)
Odpovedať
Profilova fotka
Su pekne. Vyzdobu budeme mat zltu a hnedu takze neviem ci sa tam dobre bude vyzerat. Ale dobry napad pozriet si v Tescu. Ale zase kde ich dam vygravyrovat?!?!?
Odpovedať
@bea04 skusala si pozriet stranku pamas glass ??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj dievcata. Dakujem vam za pomoc. Dneska ma jedna znama poprosila aby som jej kupila pohar na 50ku. Sla som do obchodu a pozrite co som nasla za 15€ za par. A ja hladam vsade na nete, a mala som ich priamo pred nosom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat zo stranky adeco.sk Jednoduche sampusky ozdobene swarovski krystalmi. S postovnym a gravirovanim nas vyjdu 25eur :)
Odpovedať
Profilova fotka
No aj to je super. Ja sdom sa trosku bala objednat cez net nieze sa mi to niekde rozbiju
Odpovedať
Profilova fotka
Nádherne poháriky nájdeš na stránke svadobnepohare.eu, my máme odtiaľ. Na ich stránke je ukážka rôznych prevedení. A gravirovanie v cene! Nás vyšli 44,- € aj s postovnym, poháriky sú krištáľové! A prístup zo strany predajkyne suuuper! Na stránke majú uvedený aj telefonický kontakt, lepšie sa osobné skontaktovať ak by ste mali aj svoj návrh ako by mali poháriky vyzerať. ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?