Svadobné prípravy v Martine. Poraďte mi čo,kde,ako...

21. jan 201545980
  • Ahojte baby,

neviete mi poradit nejakeho DJ okrem lukasika a chvojku? Nepoznate nejaku a.n.d. agency, pripadne nemate s nou niekto skusenosti? Uz som zufala z hladania DJ, potrebujem len dj, ktory by mi to trosku odmoderova, nechcem starejsieho ale akosi sa mi nedari a vsetci maju obsadene 😐 Prosim pomozte mi 😉 dakujem

• Ahoj, Dinah 😉
    Ak potrebujes kontakt na a.n.d. agency, tu je: http://www.infoturiec.sk/index.php?M=205&lang=sk
    ale skusenost s nimi nemam. Este bola v MT aj nejaka ina hudobna agentura. Idem pohladat.

• Ahoj Dinah,to je aj môj kamen úrazu...........do semtembra určite niekoho zoženieš.Ja DJ žiadného nepoznám,ale baby tu ti istotne pomúžu,neboj 😉

• Sponzor fóra
  • Strawbery, nepoznas ziadneho DJ? 😕 Nemas ziadne kontakty? Doma pozriem a mozem ti nejake napisat 😉

• Jej vy ste zlate, ake rychle. No chcem niekoho, kto bude v pohodicke. Budem rada kazdemu kontaktu alebo referenciam. diky moc

• Ok Mirka.......daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakujem 😃

• Dinah, nemozem najst tu dalsiu agenturu, ale ak vydrzis do pondelka, napisem vam kontakty obidvom. 😉

• mirka_mt

aj mne aj mne 🙂

• Jasan,že aj tebe Dinah 😃

• Jasne, obidvom, neboj Dinah 🙂

• 😃 dakujem si zlata

• Este nemas za co. 😃 Dufam, ze si vyberies.

• ahojte tak sme tam boli, prave sme to vystihli, medzi pol piatou a siestou, ked neprsalo a potom rychlo domov, lebo sa uz rozprsalo.

• caute baby dajte nejakeho typa na veekend

• Sponzor fóra
  • Ahojte babenky, ako sa mate. Ja idem buduci tyzden sa vrhnut na saty, tak som zvedava ci nieco zozeniem. Poradte dobre pozicovne v MT. Strawbery odkial mas satocky?
    -dinah, preco nechces Chvojku?
    Nam to stale viazne len na tych oznamkach, uz som v MT, obzerala vsetko mozne a nic ma take neoslovilo. Radte.

• ahoj tinea aj ja som sa nevedela rozhodnuť na oznamkach a nakoniec som sa rozhodla že si ich spravim sama dúfam, že som si moc nezavarila. Ja mam šaty z požičovne v žiline... tu v mt som pravdu povediac ani nebola .....

• DJ mam Doricu ale neviem este aky je ....... ak chceš možem ti poslať kontakt

• Ja skusim v pondelok tiez zavolat Dorica, ze ci bude mat volne na nas den. Som zvedava.
    Dakujem za navrhy dj-ov....a nech vam vsetko ide od ruky. Este neviete poradit nejakeho dobreho kadernika a mejkap, najlepsie, kde to robia na jednom mieste.

• Tinea, skus pozriet novu pozicovnu, tam kde bol byvaly Altec, tam ti pod jednou strechou poradia s vela vecmi tykajucimi sa svadby. Ked sa opytas aj Veroniky, tak ti urcite da blizsie info, lebo sa tam chysta aj ona.

• Tinea ja mám šaty s Valérie v pasáži,no majú tam malý výber,ja som mala štastie,že prvé čo na mna dala,tak som si zamilovala-som nenáročná.Dalej majú pekný výber v Holubienke vo Vrútkach, aj v Žiline majú pekný výber šiat.
    Veru, oznamka v Martine sú oničom-jednoduché,aj my si ideme urobiť návrch a potom si ich len dať urobiť,no.

• ahojte babenky ale ste sa rozpísali no tinea toho DJ ti odporučam aj ked ja som ešte svadbu nemala ale mala ho kamarátka a bolo super ľudia si fest chválili ale vieš ako sa hovorí sto ľudí sto chutí ale fakt je dobrý a ma dlhoročnú prax čo hovorí samo za seba. A ak ide o tie šaty tak choď skúsiť aj na ľadoveň v jednom rodinom dome ten salon sa tuším volá Biely sen je na stránke www.turiec.sk je tam milá pani a šaty si objednáva fakt luxusných značiek, ten salon vo vrutkach o ktorom písala Nika je už zrušený alebo presťahovaný a ten bývaly Alcatel to neviem ešte som tam nebola ale to vlastne patrí tej firme čo je dolu v Priore sa mi vidí a tam sú tiež vystavené celkom dobre šaty.
    Aj pri Dexii kde sú vystavené také škaredé šaty tak majú pekné a min. týždeň im ževraj prišli nové tam mi robí kamarátka tak skús aj tam. V týchto salonoch majú novšie šaty a ozaj ešte ako je Vons gym tak tam tiež to je tiež dáky nový salon tiež tam majú aj také novšie modely tak skús a uvidíš.

• Inak ako ste víkendovali v piatok bolo tak škaredo normálne som rada že som sa na poslednú chvíľu rozhodla že nejdem do toho mesta lebo sa bojím búrok a neviem ako by som to prežila 😃
    ale bola som sa včera pozreť a fakt to tento rok dáko veľko lepo urobili ale tak treba.
    Aspoň že sa už konečne vyjasňuje aj ked škoda že zasa keď sa ma ísť do roboty. 😞

• Veronika,to je zákon schválnosti,že ked začína pracovný týžden,tak je pekne a cez víkend je škaredo.......včera ešte o polnoci bolo vonku tak príjemne.Ja som v piatok tiež chcela ísť do mesta:aj ja nemám rada ked tak plieska vonku,ale dúha bola pekná 🙂
    Ja som včera trávila den so snúbencom,mal volno,tak sme si výchutnávali prítomnosť toho druhého 😃

• no čo nevestičky ako pokračujete ???

• miska ahoj

• ahoj majkaa tak čo vy už mate po naukách čo ???

• ano, tuto nauku sme vtedy nestihli, bola to vlastne prva a tak vlastne pre nas je to prva aj posledna 🙂 . Ked priatel zanesie domov to male svorenie, co je u nas na navsteve domov, tak sa uz pustime do vybavovania svadby, lebo sme sa este nestretli s kameramanom ani s DJ.
    A vy ako pokracujete a ako sa ti pacili nauky?

• no som bola poučená muž je hlava rodiny ....... 🙂
    myslíš to dievčatko čo bolo s vami ?? A ked budeme mať s doktorkou tak ta čo bude nam púšťať potrat ? Ja dúfam, že nie .......

• no u nas sme sa aj trosku posmiali, lebo vela veci tam hovorila, co v nasom vztahu je, ale nerobime z toho taku vedu, lebo niesme hadave typy. Ano to male dievcatko je mala moja buduca svagrinka. Je strasne zlata a dobrucka.
    No nechcem ta sklamat, ale naozaj bude hovorit zvacsa o potrate. Premieta aj fotky s obrazkami, ale da sa to zvladnut.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Ten najúžasnejší deň čaká na vás! Nechajte sa viesť vašou
    svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov