Ahojte...Viete mi prosím odporučiť z vlastnej skúsenosti dobrú vizážistku, kaderníčku, kvetinárstvo, fotografa, kameramana a reštauráciu pre 50-70 ľudí, proste všetko čo k tomu patrí..Ja mám ešte času ale pomáham kámoške ktorá je momentálne v Nemecku...Ď
nejako sa mi to tu nedalo dnes nájsť :-( nakoniec som si pomohla v pamati PC :-) Asi tu zas nik nebude ale neva, ved snad hadam dakedy...
mirka_mt: povodne som zo severu, ale teraz bývam už rok s drahým v jahodníkoch
Nemáte niektorá náhodou skúsenosti s tou mladou kozmetičkou Majkou, čo robí na kozmetike MaryKay v tom novozrekonštruovanom dome pod gymplom...bola som na čistení a obočí a celkom faln, ale chcela by som vediet ako líči ...a nechcem prísť na skúšku a potom že ee ;-)
Alebo prípadne mi napíšte ak poznáte nejakú čo pekne líči, diky
papik
no asi ti moc neporadím, aj ked ja na ozmetičku na malovanie mam poradila mi ju moj asestička a namalovala ju fakt na stuskovu ako herecku takže namalovať sa pojdem k nej ale ona to robi iba tak popri prace takže neviem či berie každeho, možem sa spytať ale ja zhanam tiež nejaku dobru kozmetičku na čistenie nejak sa mi znova pokazila pleť, neviem prečo a chcem si to dať do svadby do poriadku
ešte rozmýšlam nad kozmetikou vo Vrútkach , je to v tej istej budove ako sa budem davat česat, ale neviem ako tam robia, asi pojdem skor tam lebo to mam dost od ruky trepat sa z Vrutok od kaderníčky do centra na kozmetiku.
No čo už máš povybavované? Ja sa teraz drvim na bakalarske štatnice a od polky juna som free pre všetky dodatočne svadobne pripravy :-)
ahoj prepac som uspavala maleho
no svadba nula bodov - zacinam zajtra - od vcera som totiz mgr. 8-) sa strasne vytesujem a dnes mam este aj narodky tak som si povedala ze dnes este vegac a zacne zajtra
čaute, čaute...ako pozerám tak tie čo mame ešte pred svadbou sme väčšinou augustové ;-) sme sa nejako zhodli... dufam, že ked leto zacalo už teraz tak vydrží až do augusta :-)
teraz mam snahu sa učiť na štátnice... :-( ale inak už mám povybavované všetky hlavné veci...po štátniciach už iba treba dohodnúť výzdobu, kúpiť oblek drahému a tak.
mám "len" bakalárske štátnice (právo v BB)...a štátnice 13. (piatok) jún :-( takže za dva týždne a ja nie aby som sa učila ale čučím tuná...
Mirka, ako si bola spokojná v stavoindustrii? aj my to budeme mať tam
Viem, je tazko odtrhnut sa odtialto a zvlast pred svadbou :-D
Ako tak rozmyslam, v Stavoindustrii nas nicim nesklamali. Kratko pred nasou svadbou sa menil prevadzkovatel (ci majitel) restauracie a my sme boli jeho 1. svadba, ale vsetko sa vydarilo.
ahojte, idem mat saty z Valerii salonu. Jedno ale niesom si na isto. Ta prevadzkarka mi povedala, ze mam prist v sobotu doobeda tyzden pred svadbou a pomeraju si ma a tak upravia saty a potom uz nehovorila, ze mam prist este raz ci to dobre spravili. Myslite si, ze mam na tom trvat aby ich spravili napr. do utorka a ja ich pridem este vyskusat?
Ahoj nevestičky
Majuška, to by som ti odporúčala... čo budeš robiť v piatok, resp. sobotu so šatami, ktoré ti z nejakého dôvodu nesadnú??? Aj keď budú mať určite kopu rečí , nedaj sa odbiť... pa I.
ahoj maji - urcite trvaj na tom ze si ich chces este vyskusat. taky problem v tomto salone mala moja kamoska a v den svadby zistila ze saty jej moc nesedia - podla jej predstav. a navyse jej ta pani v salone povedala ze ak by bol nejaky problem so satami tak moze kludne zavolat - ona ale mala vypnuty telefon.... :-) pa
prajem dobry vecer, chcela by som sa vas opytat ake mate skusenosti so svadobnym salonom valeria a potom nema niekto skusenosti so salonom WElla? chcela by som sa tam dat ucesat aj namalovat? poradte mi ak mozte dik...
Ahoj veslo, vo Valérii mám zajednané šaty a ja osobne som spokojná..........majitelka je príjemná osoba,aj ked moc ukecaná a trochu si presadzuje svoj názor.Nenájdeš tam však velký výber šiat :-|