Ahojte...Viete mi prosím odporučiť z vlastnej skúsenosti dobrú vizážistku, kaderníčku, kvetinárstvo, fotografa, kameramana a reštauráciu pre 50-70 ľudí, proste všetko čo k tomu patrí..Ja mám ešte času ale pomáham kámoške ktorá je momentálne v Nemecku...Ď
veslo tak to som mala problem aj ja. Nie chod tam, este do svadby viackrat, lebo mozu dostat novu kolekciu. Ale aby sa nestalo to co mne, tak chod tam niekedy utorok a stvrtok, alebo jej zavolaj ci vtedy a vtedy bude mat otvorene. Lebo mne sa naposledy stalo, ze bola nervozna a, ze som sa mala objednat. Mne tiez povedala, ze v utorok staci prist na skusku ale ja som jej povedala, ze musim prist skor, lebo potom ich nestihnem vyskusat po uprave, tak jej este tento tyzden budem volat.
V Martine asi fakt len Stavmart.... ja budem mať v Stavoindustrii- po 21.00 by tam malo byť dokopy asi 70 ludí, a to je asi aj kapacita, ale myslím že tam boli aj väčšie svadby. Vnútri to vyzerá velmi pekne.
baba ale hlavne daj si pozor na to, ze oni ti mozu povedat, ze tam je kapacita napr. 80 ludi, ale ty ber to, ze potrebujes este nejaky parket, cize odpocitaj vzdy tych 20ludi.
baba toto ti asi viac pomoze:
Jasenska dolina : 40 ludi, ubytovanie
Gaderska dolina : 50 ludi, ubytovanie
Valcianska dolina : 70 ludi, ubytovanie, vpohode cena
Fatranka : 60 ludi, ubytovanie, vpohode cena
Luna : 70 ludi, ubytovanie, drahe ubytovanie
OSP : aj nad 100 ludi, bez ubytovania
Stavoindustria hotel 50 ludi, ubytovanie, cena celko da sa
Polyfunkcny dom v Priekope : 100 ludi, bez ubytovania
hotel Turiec : 90 ludi, ubytovanie-ale strasne drahe
hotel Victoria : 60-70 ludi, ubytko, drahe ubytko
hotel Grandis : 50 ludi, ubytko, polo drahe ubytko
hotel Piatrova : 70-80 ludí, ubytko, vpohode cena
Hotel Slovan : 50 ludi, ubytko
ahoj baba ja mám svadbu tiež 6.júna v OSP bývalom ale keby som mala tak cca 80 hostí tak by som si vybrala hotel Piatrová ale to záleží či to cca sa ti bude dvíhať alebo znižovať mi bubeme mať nad 120 ľudí a OSP bolo jediné miesto kde sa toľko ľudí zmestí
no tak ja mam v hoteli Piatrova a určite si neviem predstaviť kde by som tam tých 80 ludí popchala, podla mna sa to tam tak akurat zmesti na tých 50 ludi aby sa tam dalo dýchať
ahojte po dlhsej dobe opat ja..
miska: tak podla fotky som ta identifikovala - na naukach som ta vidala - ja som ta traposka co sa tej dr opytala ci to bude este dlho trvat :-D ... som mala fakt bobky zo statnic a asi som nepotrebovala opat pocut co je to menstruacny cyklus a ako sa uvolnuje hlien podla bilingsovej metody :-p
inak my mame tych 80 ludi a ideme to mat v prefe sucany oni tam maju taku velku prerobenu jedalen + foyer celkom som spokojna a vraj tam super varia... zmesti sa tam podla mna tak do 100 ludi (nam po 22,00 pride dalsich cca 25)
majka aj teba som videla na prvej nauke - uz sa ti to krati - prajem nech vam ta uvolnenost a pokoj vydrzi - inak co si tu spominala, aj my sme sa uchechtavali pocas tej nauky, ze vycislila vsetko co my robime + aj to o detoch kedze ja uz mam 7 rocneho syna
anó ano to som ja..
no mam syna a krasneho mojho milacika - poznasto cim skor zacnes.. vsetko som to nejako naopak zobrala..
najpr dieta potom vyska a teraz svadba :-D ziadne ze prvni dovolena v italii, prvni auto atd :-D
no ja ti neviem co z tej praxe ovladam - tade hlavne co sa toho natahovania hlienu tyka 8-( to som teda naozaj nemusela pocut, nie to vidiet...