Svadobné prípravy v Martine. Poraďte mi čo,kde,ako...
- Sponzor fóra
Ahoj babenky, asi ste si všimli, že ANCULA sa už dlhšie nehlási... bude to tým, že od 7.7. sú už traja- Anculka, Vladko a malá krásna LAURINKA...
Anculka mi poslala adresu na "koníkovský" album... no mrknite nie je krásna.
http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbumID=170885&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffset%3D0%26vOrderBy%3D115. júl 2008ahoj Ivka,no áno,ja som tiež po nej pátrala............je krásna a velká bábika
............tak ak si s nou píšeš,tak ju pozdravuj.Aj ja som zvedavá,kedy máte termín a tak
.....ako sa máte?
Miška,tak ty budeš nádherná nevesta,sa nenormálne teším na váš svadobný album.Teraz idem kuknúť tie Zoskine šatičky.......15. júl 2008- Sponzor fóra
Nika, mne osobne sa to zdá dosť, ale ak je to uplne na profesionálnej urovni tak je to super cena...
Mna kameraman vyjde 5tis a fotografka 1500- len robota bez fotiek(aj to neviem kolko ich bude),a ona nas ide fotit len po obrade- na hostine uz nebude.... takže si myslím, že ak máš takú možnosť mať toto všetko za 10tis, tak to ber....
inak 600 fotiek- to môžeš tapetovať15. júl 2008Baby ja som zažila dnes šok....rozmýšlam nad zmenou šiat
Také krásne som dnes videla...
V MT je nové svadob. štúdio- v pasáži vedla zlatníctva Dielo, oni majú ten výklad v Priore pri vchode...
V tom štúdiu majú všetko- topánky, šperky, pierka, postavičky na torty, lupienky kvetov, ponukaju DJ, starejšieho....a na poschodí šaty aj spoločenské aj svadobné....
A tie svadobné sú proste waaaw, som sa do jedných zalúbila a všetky sú novučičké...nádherné a požičiavyjú za 6500, takže keby som oželela zálohu v ZA, tak ma vyjdu rovnako
Neskušala som ich, ale hlodá mi červík v hlave
Tie čo mám zarezervované sú také nad akými som nikdy neuvažovala, ale ked som si ich obliekla hned som ich chcela, ale tie čo som videla dnes...no plakať sa mi chceMožno by mi nesedeli alebo by mi nepristali, ale bohužial som ich videla a to som nemala
To štúdio funguje len nejaké dva týždne, takže odporúčam bud. nevestám, ktoré ešte nemajú šaty íst tam15. júl 2008zoska tak ja to studio poznam, bola som tam ked holen zariadovali, ja som tam mala stretko s DJ a pan Bagona mi chcel ponuknut vyzdobu, no mne sa tam saty moc nepacili ja som bola navnadena na La Sposa .... ale teraz tammozu mat lepsí výber netvrdím ....
ale urcite si ich vyskusaj mozno ti vobec nebudu sediet a ak ano tak ked ta vidu rovnako mas to ejdno no nie ??15. júl 2008No baby o 11tej idem za maminou a spolu pojdeme skusit tie šaty....v kutiku duše možno aj dufam, aby neboli dobré aby mi ostali ti ečo mám, ale ak si ich skusim a očaria ma viac ako tie doterajšie, tak ich zoberiem....
Je to ťažké ked už polroka vo všetkých súvislostich uvažujem s tými mojimi šatami- kravata, kytica, make-up...
Uvidíme dám vám vediet16. júl 2008Ahojte baby,
tak skúška dopadala tak,že si nechávam svoje pôvodné šatičky
Tie čo sa mi včera tak hrozne zpáčili mali vlečku, čo som si včera nevšimla a ja vlečku necem...a vyzerala som v nich taká nejaká široká a velká...kamoška povedala že som ako tehotná....sú síce krásne ale nie sú vyvolené pre mna
Ale aspon mam srdce na mieste a teraz som spokojná a nelutujem...
P.S. ak nepoznáte mimam, tak to je sesternica mojho bud. manžela, ktorú tiež čaká svadba takže tu tiež celé dni visí a kontroluje ma (a ja ju)16. júl 2008tak zoska aspon mas srdce mieste idem kuknut tie fotky
inak baby ja som boal dnes taka sikovna, stretla soms a so szabovou ohladom vyzdoby, vybavila som povelenie zaniesla fararkovi a bola aj v kvetinarstve..... inak tam som fest zazila sok moja kytica povodna je pase, cisto biele kaly stoja okol 2 500,- kytica a take doruzovkasta uz iba 1000,- coje dost rozdiel tak bud presedlam na ruze alebo si dam ruzovkaste kaly16. júl 2008a baby pasl aaj moja zelena výzdoba asi si bude mysleiet ze som sa zblaznila ale ja budem mat čierno bielo fialkovu vyzdovu, priatelovi som povedala ze bude iba fialova aby si nemyslel ze to bude kao na pohrebe
som bola u tej szabovej a ona tam mala take aranzma cierno bielo fialove a ja ze ci uz robila taku vyzdobu ale vraj sa nikto nedal nakecat tak je ako mala uplne happy ze sa moze realizovat .....16. júl 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Asi viem ktorý máš ty...majú ich v sal. Kristína k šatám z kolekcie Pronovias