Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • Jani, to mas pravdu 😃 😃
    ahoj bamulka 🙂
    kocky,musim uz ist, drahy potrebuje pracovat, ja sa zas ozvem zajtra, ak mi vyjde cas.... pekny vecer s manzelikmi prajem 😛

• jooooj ja som tu teda dllllho nebola... mám riadnu absenciu, však? Ale inak aj ja sa mám fajn, stále si vychutnávam našu lásku s manželíkom 😃

• Tak to je skvelé. Ja som dnes od manžela preč. Musela som ísť k našim, lebo musím ísť zajtra k lekárom a inak sa to nedalo. Tak mi je teraz za ním smutno. Ale dúfam, že sa to už tak skoro opakovať nebude.
    Zuzi, tak sa maj. Zajtra sa tu možno ukážem aj ja. 😉

• Sponzor fóra
  • pekný večer... Zuzi aj Janka 🙂

• Aj tebe pekný večer 😉

• Ahojte 🙂
    Je tu ešte niekto???

• A nechystá sa niekto na balet Popoluška?

• ja som tu na skok... a nechystame sa, balet nemusime 🙂

• ten balet je v Žiline?

• áno na Bôriku 6.12.

• ruský štátny balet Siberia

• pocula som,nasa firma dava tusim nejaky prispevok na listky 😵

• tak nikto nejde ??? a ja som myslela, že tu nájdem nejaké romantické duše 🙂

• adka, ked ja balet nemusim... a draheho som sa radsej ani nepytala... ale ak bude koncert Close Harmony Friend opat v ZA, tak sa hlasim do prvej rady, to bol pre mna predsvadobny zazitok 😵

• ja ešte neviem, či musím balet, ale Popolušku zbožňujem 🙂 myslím, že to bude krásne. S mojím manželíkom nemusím vôbec rátať, on na také nie je ... Ale prvá rada je trošku drahá 😐 , nie?

• Sponzor fóra
  • adkava - chi, nie nie, to je klasicky koncert a tam sa nepocita cena na radu, ale ci si kupis listky vcas 😉 je to super zlozenie ludi, ktori spievaju bez pomoci hudobnych nastrojov, nakolko vsetky zvuky si dokazu urobit ustami, su fakt skveli 🙂

• nooo, to môže byť zaujímavé... Ale na Popoluške je cena závislá od rady 😞
    Keby som mala viac času pri tom mojom čertíkovi, alebo nejakú dobrú au-pair, chodila by som častejšie na všeličo ... divadlo ... a pod.

• hm, to je balet.... a kto ti postrazi drobceka? ci manzel? 😉

• veru, je výborný tatino.
    No ja bežím.
    Maj sa pekne fifitko 🙂

• to je super, dufam, ze aj moj bude taky... tak verim, ze nejakeho "sparing-partnera" na ten balet najdes 😵
    pekny vecer

• cafte....kto objednaval na dnes pocasie_ 😠 ja pocitam kazdu hodinu v praci lebo vecer odchadzam na vychod za nasimi a palit sviecky....dufam ze to stretnutite bude coskoro.... 😉

• marcelka: tiez dnesne pocasie nemusim 😠 a tiez pocitam minuty, mam volno potom az do pondelka, ale budem sa ucit 😞

• no tak to mas super volno nad knihami..... 😃

• ti poviem, co uz 😠

• Ahojte, Zuzi neboj, to zvládneš. Mňa tiež čakajú knihy a ešte k tomu v piatok idem aj do práce. Tak budem na teba myslieť, ako šprtáš 😃 😉

• chi Jani, vdaka 🙂 tiez som mala byt v piatok v praci, ale vzala som si volno

• no a ja si budem uzivat vikend -+...v nedelu este ideme pozret kamaratov z dovolenky do trnavy.... 🙂

• Marcelka, budeme ti tíško závidieť (ale len v dobrom) 😉

• dekujem...ja si tiez na vas spomeniem ale zavidiet vam urcite nebudem 😉 😃 😛

• Ahojte kočky som tu len na skok, ako sa máte?? Čo máte nového??
    Aj ja som rada, že mám 4 dni voľna celkom sa mi to pred svadbou hodí 😃
    všetky vás zdravím a prajem krásny predlžený víkend /počasie má byť vraj fajn/ tak si ho užite 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov