Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • tak si ten posledny vikend ako slobodna slecna uzi....prajem ti vela sil a hlavne spanku... 😉

• ahojte,
    Matka: rozlucka so slobodou uz bola? 😛 😃 😛 😃 😃

• ahojte..aspon na chvilku..nech vas pozdravim..
    nam sa tu vycasilo..v nedelu sme mali hrozne pocasie..ale tento tyzden sa akosi drzi..a uz zo dva dni je aj relativne teplo..
    uz sa neviem dockat toho netu..hadam dalsi tyzden bude..
    este 6tyzdnov a som zas na slovensku..som pozerala letenky..hadam zozeniem nieco lacnejsie..lebo su momentalne nehorazne drahe.. 😒
    som bola skusat saty v anglickom salone..troje som vyskusala..no vyzerala som otrasne..take hrozne saty mi vybrali,az strach..az bude net,tak ich pridam,nech vidite..do coho ma to navliekli 😃

• Sponzor fóra
  • ahoj Kati,tak sa tesim na fotky, som zvedava, co je momentalne "inn" v UK 😉
    tu uz je tma ako v brlohu, a to je len 17 hodin 😠

• tu je este stale svetlo..ale kym dojdem domov,trocha sa zotmie..ale tma byva az okolo pol siestej - siestej..
    takze to sa este da..
    som skusala troje,ale mam nafotene len dvoje..a maju divnu predstavu,co je pekne..aspon v tom obchode..
    este planujem navstivit obchod,kde maju znacku pronovias..ale zatial netusim kedy..a musim zistit,ci sa treba objednat..
    idem domov..som akosi unavena..takze sa drz..
     😎 😃

• ok aj ty sa maj 🙂

• ahoj latea tak ja uz neviem ake svadobne saty si na vianoce vyberiem,ked su vsetky krasne,no jedny sa mi neuveritelne pacia, tie co mam v albume a napisane k nim Grandioso.....no vazne neviem ci aspon podobne najdem potom v Ziline..... 😞 😉 u nas je tiez uz skor tma,to nemam rada.....
    papa 😃

• halo halo vsetky relaxujete?

• halo halo, trosku relaxu nezaskodi nie?? 😃 😃 😃 ale vecer zas nebude relax... 😉
    tak aspon chvilku teraz 😃 a ty?

• ahoj smaily, vecer nebudes relaxovat? preco??? 😕

• 😃 lebo chcem este doma trosku poupratovat pred vikendom, u nas neupratujeme v sobotu...lebo relaxujeme v alpach...uz ale nie,je zima...no uvidime...a chcem si vecer aj zacvicit....uz viac ako vcera... 😃

• ahoj Zuzi, tak čo šprtáš? 😃

• juj, to by som brala, relax v Alpach 😛 chystame sa tam na novorocnu lyzovacku 😉
    ja si idem tiez trosku dat do poriadku byt, vecer sa budem este trochu ucit, zajtra mam tazku skusku v skole 😦

• zajtra mas skusku? v sobotu? a z coho? ach ja som si uz odvykla od skusok,bude to tazke znova sa pripravit na skusky....ale ja sa musim uz tiez dotoho dat,dnes sa naucim trochu nemciny,talianciny a stiahnem dokumenty z netu o ludskom tele-medicina....joj tesim sa.... 😃 😃

• mam skusku z informatiky , konkretne databazy - ano trosku skoro, ale mame otvoreny semester, takze nastastie nie vsetky skusky budu v januari, aspon nieco 😉 a na dalsiu sobotu odovzdavam bussines plan, mala by som ho zacat pisat 😃

• Sponzor fóra
  • ajaj, ked ta to ale bavi.... 😃 to zvladnes... 😉 no dufam ja,ze dodrzim vsetko,co som tu napisla.....uz o chvilu idem,este na cintorin...a za milym do prace....a potom az vsetko ostatne... 😉

• Ahojte kočky. Vy dnes nie ste v práci? 🙂 Ja musím makať ako každý deň - u nás žiaľ neexistujú sviatky, takže až do 18,00 mám o prácu postarané.

• urcite ano,neboj nic, ked ma clovek chut zvladne vsetko.. medzi nami tie databazy ma prilis nebavia 😬
    ja som dnes slamena vdova, milacik pracuje - ja mam dovolenku prave kvoli uceniu, a potom vecer ide s chalanmi na pivko, potrebuju prediskutovat nejake chlapske veci 😃

• chlapske veci so zenou diskutovat?? no to je super..... 😃 😃 😃
    skoda,pivko nepijem....ale nevadi mi to 😃 dam si radsej martini.....ale zajtra si dame na pekny vecer horuci punc...je to ako varene vianocne vinko.... 😃 esteze,to co nas nebavi,nemusime kazdy den sa ucit,alebo robit..... 😃

• Aha - aj ja budem dnes slamená vdova, lebo Števko večer hrá v 54. Ozaj, Zuzi, nemáš chuť ísť na kafe. Ideme so svedkyňou Monikou večer, tak by si sa mohla pridať. Tak o 20,30? Ak by sa Ti chcelo. -- Ale vlastne, teraz som si spomenula, že máš skúšku a asi sa učíš, hm? 🙂

• Aďka, nie si sama. Aj ja dnes od rána zarezávam v práci. Ale dnes mi to celkom vyhovuje, lebo som si potrebovala porobiť aj niečo do školy. 🙂
    Zuzi, aspoň máš kľud na učenie 😉

• Fíha, takže pracujúcich a študujúcich je dosť. Dúfam, že to zvládate kočky. Už máte za sebou návštevy cintorínov?

• Ja som bola v utorok ockovi na hrobe. Iným som nestihla a teraz asi ani nepôjdem, aj keď ma to mrzí. 😞

• Je mi jasné, že sa to nedá všetko stihnúť. My sme boli včera na Kysuciach na hroboch,ešte ma v sobotu čaká druhá strana rodiny. Ale vyzerá to, že som si niečo privodila -- bolí ma hrdlo. Dúfam, že sa to viac nerozvinie. 😞

• Na bolesť hrdla je dobré kloktať šalviu 😉 😉 😉 To zaberá, mám to odskúšané

• Adi - mile pozvanie a za inych okolnosti by som nevahala ani sekundu... ale zajtra mam asi najtazsiu skusku za semester - a hned prvu 😞 isto budem este vecer studovat material....nech sa mi t cez noc ulezi v hlave 😦 zivot studenta je v skuskovom obdobi hroza 😢
    na hroboch sme este neboli... pojdeme cez vikend, ak vsetko dobre dopade

• Vyskúšam, po práci ideme na víkend k našim do Žiliny. snáď niečo u nich objavím. Takže želám krásny víkend, pooddychujte, ak sa dá. Ozvem sa. papa 🙂

• ok, aj tebe pekny zvysok piatku a vikendu, pa 🙂

• Adi pekný víkend... 😉
    Ja už tiež bežím domov, Zuzi, zajtra sa drž. Budem držať päste. Ale ty si šikulka a určite to hravo zvládneš 😉

• Janka dakujem... prajem tiez pekny vikend s manzelikom 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov