Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
ahojte..aspon na chvilku..nech vas pozdravim..
nam sa tu vycasilo..v nedelu sme mali hrozne pocasie..ale tento tyzden sa akosi drzi..a uz zo dva dni je aj relativne teplo..
uz sa neviem dockat toho netu..hadam dalsi tyzden bude..
este 6tyzdnov a som zas na slovensku..som pozerala letenky..hadam zozeniem nieco lacnejsie..lebo su momentalne nehorazne drahe..
som bola skusat saty v anglickom salone..troje som vyskusala..no vyzerala som otrasne..take hrozne saty mi vybrali,az strach..az bude net,tak ich pridam,nech vidite..do coho ma to navliekli1. nov 2007- Sponzor fóra
tu je este stale svetlo..ale kym dojdem domov,trocha sa zotmie..ale tma byva az okolo pol siestej - siestej..
takze to sa este da..
som skusala troje,ale mam nafotene len dvoje..a maju divnu predstavu,co je pekne..aspon v tom obchode..
este planujem navstivit obchod,kde maju znacku pronovias..ale zatial netusim kedy..a musim zistit,ci sa treba objednat..
idem domov..som akosi unavena..takze sa drz..
1. nov 2007- Sponzor fóra
Adi - mile pozvanie a za inych okolnosti by som nevahala ani sekundu... ale zajtra mam asi najtazsiu skusku za semester - a hned prvu
isto budem este vecer studovat material....nech sa mi t cez noc ulezi v hlave
zivot studenta je v skuskovom obdobi hroza
na hroboch sme este neboli... pojdeme cez vikend, ak vsetko dobre dopade2. nov 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
tak si ten posledny vikend ako slobodna slecna uzi....prajem ti vela sil a hlavne spanku...