Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
ahoj smaily, tak dufam, ze mi to bude stacit na postup... bola to dost narocna skuska, ako som cakala... ale nieco som vedela,nieco mi poradila kolegyna - tak navzajom sme si radili, lebo mala lepsie otazky v teste ako ja a naopak
snad nazbieram taky pocet bodov, aby som to v januari neopakovala
4. nov 2007v práci nestíham, doma potom tiež a v poslednej dobe sa mi zdá, že ten čas neskutočne ubieha... týždeň za týždňom... no a inak sa snažíme stíhať celú našu rodinku obehnúť aspoň raz za mesiac, keďže som z manželovej "oravskej" strany dosť rodiny získala... Inak aj ja ešte nostalgicky spomínam na svadbičku, minule som si až musela kuknúť naše fotos... tak mi nejak prišlo ľúto, že je to už preč... ale za to sa viac a viac ľúbkame
4. nov 2007Zuzi, to teda aj ja... doteraz to bol môj nakrajší deň čo som vôbec prežila
stále ma okamihy z neho napĺňajú radosťou a spokojnosťou, že všetko je tak, ako to bolo dané "zhora"...
... som trošku odskočila, boli sme v kostolíku s manželom teraz večer... taká večerná romantika, lístie a prechádzka a tak... ako dvaja zaľúbenci čerství... veľa ľudí nám nechce veriť, že sme už manželia, keď nás vidia spolu a sú z toho milo prekvapení...láska je ten najúžasnejší dar - a v manželstve je to úúúúžasné, nie?
Inak manželky a "čakateľky" .... prajem vám krásny týždeň... neviem, či tu teraz večer ešte niekto je... asi len ja zblúdená4. nov 2007- Sponzor fóra
ahojte kočky, tak predsa niekto
aj vy ste mali 4 dni voľna? Marcelka ja mám našťastie už za tým... som to dnes pekne stihla...
@smaily : vďaka... sa mi zdá, že sa ľubkame viac a viac... normálne to idea drobca? no radi by sme asi až na budúci rok ak sa podarí
ale posledné dni mám neskutočné "chute" to všetko zmeniť... ako idú prípravy? máte to po Veľkej noci však?
5. nov 2007bambulka ano presne po velkej noci,aspon cez velkonocny post nepriberiem
akurat si mi to pripomenula...a ja som si to uvedomila....ja uz mam taku neuveritelnu chut na blsku,no budeme po svadbe musiet este veru pockat,lebo neviem ci by sme to utiahli,ked moj mily zacina skolu na 2 roky.....
a platime hypoteku.....atd...ved to kazdy pozna...
inac na vianoce uz rezervujem saty konecne...oznamka musim vymysliet,ale tu v mnichove zatial neviem....ci to objednam cez net..alebo s nasou fotkou....to by som radsej.....no zatial sa mi motivy nepacili moc....ale musim si uz svihnut....5. nov 2007takže vybavuješ svadbu zďaleka? to je teda sila, dúfam, že ti má kto pomôcť tu v SK...
to budete mať krásne po Veľkej noci... aj výzdobu kostola vlastne, však?
... s drobcom sme na tom podobne, neviem, či by sme to práve teraz nejako zvládli, hlavne finančne... ale všetko sa dá zvládnuť, nie?5. nov 2007bamulka suhlasim s tebou, ze vsetko sa da zvladnut ked clovek naozaj chce a hlavne ked su na to dvaja, tak potom je vsetko OK....moji znamy si tiez povedali ze este pockaju, kvoli penizkom a tak a teraz po 3 rokov krasneho manzelstva tuzia po babatku a sa im vobec nedari a su z toho velmi smutní.....zelali by si vratit spat cas...a my sme na tom tak, ze ak to pride, tak to pride a budeme strasne stastni....
5. nov 2007ahojte, ja som bola dnes mimo svojho pracoviska, a budem cely tyzden
bolia ma nohy, som stala 10 hodin na nohach
smaily: poznam, co je to platit hypo a studovat, tiez cakame s drobcom-blskou, kym neskoncim studium
to all: mala som hura predlzeny vikend, ale aj tak som sa musela veeeeeela ucit .... uf, v decembri uz mam dalsie 2 skusky na plane, takze bude veselo. ako sa vam darilo dnes?5. nov 2007
fifitko25 aj ja ti veru drzim palce
a krasny vikend prajem pa