caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ved cosi zaujimave vymyslime ;-) a hadam sa stretneme..len tam budem asi jedina,co je slobodna :-D ak neratam smaily..lebo aj ta este len chysta svadbu :-)
hej, počula som o manželoch, ktorí si každý rok opakujú svadbu, ale vždy nejakým iným spôsobom. Minule som v kostole v meste zažila obnovu manželského sľubu po 50-tich rokoch spoločného manželstva. Bolo to nádherné. Dúfam, že aj nám sa niečo také podarí ;-)
ahojte baby, macam nohy v kupeli a trosku relaxujeme :-D drahy vo vani ja na gauci :-D :-D
my mame umely stromcek, tiez cerveno-zlaty ;-) ;-) a tesim na stretko, mne to vyhovuje v tom tyzdni po 17tej uplne bez problemov... fotky donesiem, v albume ich mam 60 a dalsich 60 mam z malickosti a detailov a zabavy :-D zvysok na CD
Zuzi, no komu lepšie ako vám a ja ešte sedím v práci :-(
My máme nejakých 200 fotiek vytlačených, ale 1200 na CD-čku. A dnes som dokončila aj prezentačné multimediálne DVD, tak som z toho normálne vytešená...
To je také, ako máš urobené DVD zo svadby, že má menu, ale v jednotlivých témach je prezentácia fotiek aj s hudbou. Tú fotoknihu zatiaľ robiť nejdeme... Uvidíme, možno neskôr
jasné, Zuzi, idem urobiť jedno prezentačné, ktoré bude putovať a jedno špeciálne pre nás. Nie je to úplne profesionálne, ale je to krásne. Však potom pozrieš ;-)
My máme tak okolo 2000 fotiek, ale z toho som vybrala 1200 použiteľných. U nás som to zverila môjmu bratovi a ani chvíľu som to neoľutovala. Má totiž tendenciu stať sa fotografom. A myslím, že je na najlepšej ceste.
Kati, ja ti prídem fotiť :-D
no ja uz mam fotografku..ale este rozmyslam nad niekym takym obycajnym,ze mi porobi neprofesionalne fotky,ktore budem moct pouzit hned na dalsi den :-D
no u nás to bolo presne tak, fotili nás profesionáli, ale popri tom môj brat, ktorý zachytával momenty z fotenia a všetky ostatné... Je fakt dobré mať niekoho takého
no my mame od fotografa vyse tisic fotiek, od rodiny asi dalsich 500... je toho vela vela...
super Jani, tesim sa :-D akurat som vymenila par fotiek v mojom albume, zdrbal ma nas fotograf, ze ako som tu mohla uverejnit take tmave a neupravene fotky... tak som to odstranila :-D
no do kostola si objednavam vsetkych :-D :-D :-D a potom netusim..chcem totiz dat niekomu do ruky moj fotak a poverit ho nafotenim urcitych fotiek..ktore si mozem sama upravit..ale na hostine nesmie sediet pridaleko,aby som mala vyhlad na fotak..mam ho z usa a nerada by som ho stratit..
u nas v kostole fotil len fotograf... lebo viac fotiek a bleskov by sposobilo, ze fotky by boli presvetlene, alebo by mohol na nich niekto zavadzat :-) taku mal podmienku fotograf
no ja zas chcem,aby mi odfotil vyzdobu a zaroven pomohol zdobit..aby si urobil vylet do kostola na pripravy,aby skocil ku drahemu,ako je to tam ozdobene a prisiel za mnou..po obrade chceme ste zopar fotiek..ale viac chcem,aby sa ludia bavili..