caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
aj ja chcem, nech už je koniec, lezie mi to tu na nervy, ale doma to nebude o nič lepšie, keďže musím začať počítať príklady na matiku, z ktorej mám skúšku o dva týždne u pani prof. Vadovičovej. Už sa teším :-(
no Matka, to je ta neprijemna osoba, co... ja mam najblizsiu skusku 1.12. a potom 7.12. a potom neviem...
ale uz sme si vybrali konecne lyzovacku, tak 5.1.-12.1. sme vo Francuzsku, super :-p
no ano baby, nie sme ziadni Zuzulovci :-D ale celkom nam to ide ;-) dostali sme to ako svadobny dar, to som spominala, tak sme si konecne vybrali z katalogu. Tesime sa, bude to super, v Alpach sme este neboli ani v lete, nie to v zime :-D
Ani ja nie som super lyžiar, ale z kopca sa sputím ;-)
Ale vážne. Na lyžiach som stála prvý krát pred 3 rokmi, takže lyžujem tretí rok, ale tiež nie som profesionál.
K lyžiam ma doviedol drahý, nebavilo ma čakať na neho, kým on dolyžuje aby sme mohli byť spolu :-D
Ale som rada, tento rok vo februári sme boli lyžovať na Zuberci, úplne super lyžovačka, a na Taliansko sa teším, robí mi tam kámoška aj s manželom, volajú nás už dlho ale snáď to teraz vypáli správne :-D :-p
To som fakt rada ;-) , musím si ešte kúpiť nové lyžiarské gate, tie čo som si kupovala proforma pred troma rokmi sú hroznéé :-D
Vtedy sa mi zdalo, že to na začiatok, na učenie stačí ale dnes už nestačí. Len keď som videla tie ceny, skoro som mala omdlo. že 8000,- za gate. A čo všetci padli z jahody na slona, či čo??? ]-(
no Matka, my potrebujeme obaja lyziarsku vystroj - komplet... teda oblecenie mame, ale stare lyze do Alp brat uz isto nemozeme :-D by nas odtial vyhodili :-D
ahojte..tak co..uz si uzivate vikend?ja ano..dnes nic nebudem robit a zajtra si spravim nakupy..a asi sa pustim do siat..si predstavte..este 5tyzdnov a mame vianoce :-)