caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
tak to ti cosi poviem..teda napisem :-D
minule,ked som letela naspat,tak mi drahy povedal,ze ma pride na letisko..ja,ze super,aspon mi cosi donesie..povedala som,aby mi doniesol rolak,co mam u neho a spravil caj do termosky,ze by to bodlo tak neskoro..a ake bolo prekvapenie,ked som sa na to opytala? =-) ja som nevedel,ze mas rolak u mna(v jeho skrinke a musi ho dobre vidiet)..a caj? nevedel,aky mi spravit..tak nedoniesol nic.. ]-(
ale on o tom vedel..lebo som mu tu pisala predtym,nech odchadzal..a niekolkokrat som mu to pisala..ale vidis..asi sa na mna tak tesil,ze nedbal na tie veci.. :-D
ahojte babuľky! vidím, že ste sa bavili (aj) o stretku... až teraz to čítam, lebo sme sa práve vrátili z Oravy, boli sme u svokrovcov na víkend :-D
JASNE ze pridem na stretko ... dúfam, že sa už na niečom dohodneme :-D mne zatiaľ vyhovuje hocikedy ale skôr tak po tej 17tej, lebo asi bude pred Vianocami v práci frmol...
teším sa na vás... idem dočítať zvyšok =-)
uuuf, tak to teda asi my máme najmenej fotiek zo všetkých :-( ;-( asi len okolo 150-200 ks profi a tak 50 neprofi... ale zatím nám to stačí =-)
ako ste víkendovali? My sme mali na Orave -14 st. takže paráda :-D
my vikendujeme doma bam, pracovne... pomaham drahemu s internetovym obchodom, plnim tovar :-D ak budes potrebovat nieco pre svojho domaceho milacika- okrem manzela :-D :-D :-D - tak napis ;-)
inak v piatok sme mali na navsteve rodicov - obe strany a dodatocne sme oslavovali manzelove meniny :-p