Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kati - jasne, poslala som ti IP
Odpovedať
zuzi..dakujem..poobede sa im ozvem.. aky mate zaciatok dalsieho tyzdna? :-) ja som velmi zvedava,co bude v praci..hadam udu vsetci kludni..ved coskoro mame vianoce.. :-) poobede aktualizujem zoznam ohladom stretka..teraz sa mi nechce..
Odpovedať
Profilova fotka
no ako pondelok, u nas nic moc :-| v stedu-stvrtok mam skolenie na Liptove, tak zabezpečujem namiesto seba nahradu.... na tie dva dni,aby mal kto riesit platby odberatelov, musim urobit zapis z porady, jedno poradenstvo na akumulacky a tepelne cerpadlo...brr ]-(
Odpovedať
no pekne..my sme mali piatok pohodovy aj vdaka pondelku..tak uvidim,ci aj dnesok bude..aj ked tomu moc neverim,kedze zajtra chce niekto robit dna.. a necitim sa najlepsie,takze to nepomaha..ale este 4tyzdne a mame prazdniny :-D idem ja..pekny den v praci..
Odpovedať
Profilova fotka
pa Kati, aj tebe pekny pracovny.... 8-)
Odpovedať
ahoj..tak uz som doma..a rozmyslam,co idem robit..nic narocne sa mi nechce..
Odpovedať
ahoj Kati :-D ja som na tom podobne, tak teraz brázdim internet a inšpirujem sa niečím na Vianoce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak ja to mám určite z vás najlepšie :-D , ešte sedím v práci
Odpovedať
Profilova fotka
Jani - ako inak ]-( mala by si sa trosku krotit, praca neujde ;-) tiez ma caka dlhy tyzden, zajtra poldnova porada s riaditelkou, streda-stvrtok som na Liptove na skoleni, v piatok sup naspat do prace, potom do skoly, v sobotu zas do skoly.... :-| neviem, ci sa mam tesit,plakat, alebo rezignovat...
Odpovedať
čafte kočky, teda Jani, nech ti to rýchlo ubehne, dokedy si? :-S my sa konečne v piatok v robote sťahujeme, to bude sranda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No Zuzi, rada by som, ale zajtra odovzdávame projekt a musíme to dokončiť. ale už sa to snáď upraví. Bamulka, dnes som tak asi do 22.00 :-(
Odpovedať
ja hladam zas na nete nejaku dietu..mala som vcerajsi den dost otrasny,tak ma caka niekolko dni prisna dieta ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
čo sa ti stalo Kati, ak to nie je tajomstvo
Odpovedať
jani..tak dufam,ta zajtra pustia uz na obed..
Odpovedať
čo sa stalo Kati? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
no zajtra mám od jednej konferenciu do siedmej a potom je recepcia. Tak sranda... Ale v stredu už bude hádam lepšie, možno pôjdem domov už okolo piatej :-N
Odpovedať
Profilova fotka
mnam recepcia :-p :-p Kati what is happend? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
No Zuzi, na tú sa teším najviac :-p
Odpovedať
uz niekolko rokov mam problemy s travenim..a poslednu dobu je to cim dalej,tym horsie..takze poskusam dietu a ak mi zaberie,tak viem,ze mam nejaky vazny problem.. :-( ]-( v oktobri som dostala len nejake lieky..ale nic moc..a v dec ma cakaju krvne testy..tak uvidime..
Odpovedať
Kati, to ťa neposlali na nijaké vyšetrenia? Máš odvahu to skúšať s diétami... nechcem teda strašiť, asi vieš o čo ide... Tak nech ťa to rýchlo prejde a je ti dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a nevadí ti diétovanie na trávenie, lebo viem, že moja sestra má problém s trávením a má prísny zákaz diét... Musí iba obmedzovať nektoré jedlá
Odpovedať
baby..tato dieta je vyslovene zamerana na tieto problemy..lebo diety mam zakazane.. obmedzujem kopec jedal,no stale su nejake problemy..tak dufam,ze mam len podrazdeny zlcnik a po 3-5dnoch to prejde.. jedla obmedzujem uz asi 8rokov..takze som zvyknuta..na odopieranie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uf, nic moc Kati :-| :-|
Odpovedať
za ten cas si clovek zvykne..kopec veci nahradi cimsi inym..a ked obcas urobi prehresok,tak bud to nevadi,alebo to narobi kopec problemov.. mozno anglicania cosi pridavaju do jedla..a to mi moze robit problem..
Odpovedať
Profilova fotka
halo baby, kde ste?
Odpovedať
ja som stale tu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som tu, ale snažím sa rýchlo pracovať, nech to mám čím skôr z krku. Náš ušiačik nás aj vymení, keď ho takto zanedbávame :-|
Odpovedať
Profilova fotka
usiacik zajacik?? :-)
Odpovedať
fifi..kde mas manzela,ze vysedavas za netom? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vo vani Kati :-D pred pol hodkou prisiel domov z prace, pondelky su tazke... sedim za netom, lebo nahadzujem tovar... tradicne :-D uz sa mi nebude dat tak casto, od buduceho tyzdna sa ucim, zacina skuskove obdobie ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?