caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Zuzi, áno zajačik. Uf, konečne idem domov. Tak to nebolo do desiatej, ale len do teraz. Tak zajtra doobeda sa tu ukážem. Pekný večer a už bežte oddychovať aj vy ;-)
este hej, včera som bola do desiatej na konferencii a dnes musíme dobiehať. Ale dnes dorábame niečo, čo ráno vedúci berie do Bratislavy. Tak zajtra už bude voľnejšie. Prídem sem tak na 4 hodinky a dosť. :-N
to teda dá. Hovoria nám projektoví manažéri, ale nedá sa to tak presne povedať, lebo manažér je niečo iné. My riešime nejaké projekty (marketingové, procesné, geografické atď). Aj keď je toho veľa, ale aspoň ich máme. ale už cítim, že je treba vypnúť.
Ty už oddychuješ doma?