Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • Ahoj fifitko žeby si čakala bábo 😃

• ahoj bam ďakujem ešte raz veľmi pekne našla som tu spriaznené dušičky 🙂

• sponka: urcite nie 😃 mam svoje dni akurat 😃 bude to nejakym virusom alebo niecim podobnym 😞

• Sponzor fóra
  • Zuzi, tak to nie je bohviečo... mne tak bolo v nedeľu, sme išli z Oravy od drahého a tiež sme párkrát stáli... ale napokon pomohlo niečo proti "urieknutiu" - som tomu doteraz neverila, ale je to pravda, niekto ma uriekol a bolo to strašnéééé 😞 a Zuzi, nebude v tom niečo iné??? 😃 😉

• bam..to aj mne mozes poslat kontakt na tu kadernicku..nech si aspon cosi pozistujem..
    niektore chemikalie hrozne smrdia..kyselina octova(ocot)..a ese koncentrovany..no fuuj..

sponka..kukni moj album,mozno sa ti cosi zapaci..tie salony,v ktorych som skusala boli velmi ochotne..inac je tam novy salon danica..maju stranku,tak sa kukni..maju celkom pekne saty..
    mozem ti povedat cenu siat,co som skusala v stitch..mam niekde karticku s cenou,co mi predavacka napisala..
     😉

• hm fifitko teraz poletujú chrípkové vírusy tak do postele, daj si teplý čajík a vylež to 🙂

• fifi..kludne to moze byt aj zaludocna viroza..

• ahoj leatea alebo ako ťa mám vlastne volať 🙂 môžeš mi povedať tú sumu ak to máš kdesi po ruke ďakujem album kuknem máš ho na svoje meno?

• sponka..cena siat od stitch..prve 9,5t..druhe 8,5..a tretie 7.5..
    sa mi zda,ze 9,5 bol strop..
    kristina ma okolo 12t..

• Kati máš IP 😉

Zuzi, veru, manželík nech ti varí čajíky a pekne sa ti venuje teraz oveľa viac ako inokedy 😃 sa rýchlejšie vyzdravíš...

sponka - to je OK, radi pomôžeme, nechceš prísť na naše stretko? už sa asi pýtala Katka, však? 🤔

• pytala som sa jej na stretko..no zatial mi neodpovedala 🤔

btw..kristina ma dost modelov ako salon nicole v blave..ale cenovo su dostupnejsi..
    dokonca nicole nemal model ich znacky v predkolekcii a kristina ano 😎

• no ešte vám pošlem správu ohľadne toho stretka neviem ako budem robiť ako mi napíšu smeny v práci...

• sponka a co take robis?a kde?

• veru sponka, napíš čosi o sebe... 😛

• no robím na recepcii v jednom malom penzióniku tu v Žiline.....

• Sponzor fóra
  • sponka..dufam,ze nie v teplicke 😃

• aaaa ... napíš ešte niečo ... koľko máš rôčkov (ak to nie je tajné 😉 ako si sa ocitla v ZA a pod. ... študuješ tu?

... čo už spíte babuľky? 🤔

• ahoj leatea ja robím kúsok od centra v Juniore 😃 😃

• jeeeej sponka, ja kúsok odtiaľ bývam 😉
    možno sme sa už aj stretli... hm?

• ahoj bam nespíme len zajednávam jedny svadobné šaty 😃 mám 24 a v ZA som sa ocitla v roku 2004 doma na Liptove som nešla nájsť prácu tak ma priateľ stiahol tu do ZA a odvtedy som tu a pracujem a zatiaľ bývame v podnájme....

• junior?nie som zilincanka,takze mne to musis vysvetlit..aj ked som tam studovala 6rokov..

nespim..len mam cosi v pc,takze som restartovala..ale nepomohlo 😠 😠

• aha aha aha... to si z pekného kraja sponka 😉 no asi nie si sama, čo dochádza za prácou... ja som "čistokrvná" žilinčanka... Kati, a ty si teda odkiaľ? som myslela že zo ZA keď tu máte svadbu 🤔

a čo, zajednané šatičky?

• som z vychodu..najvychodnejsi okres 😃 😃 😃
    svadba je za kvoli tomu,ze viac hosti je prave od ziliny..a zarucene je lepsi servis tu,ako na vychode..

• jáj leatea ja že si žilinčanka tak to sme iní mix tu 😃 ten penziónik je kúsok od centra na sídlisku Hliny

• bam ďakujem áno ten Liptov pekný kraj....a bývam tu v podnájme to by ani nešlo dochádzať....a šatičky zatiaľ zajednané no uvidím čo z toho bude a koho stiahnem so sebou vyskúšať si ich samej mi je tam ísť zbytočne.....

• takze pri intrakoch..vysokoskolskych,ze..

• a ty leatea s kým chodíš či sama?

• áno leatea tam pri nich.... 😃 a myslela som že s kým chodíš skúšať šatičky.....

• prvy krat som bola s drahym..a najblizsie idem v decembri..a beriem so sebou smaily..ta je teraz v zahranici..ak by si chcela,kludne sa mozes pridat,ak budes mat volno..

• sponka..na hlinach som totiz byvala 6rokov 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Ten najúžasnejší deň čaká na vás! Nechajte sa viesť vašou
    svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov