caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ahojte..tak pozeram,ze niekto uz ma svoje saty :-) dufam,ich coskoro uvidime v tvojom albume.. ;-)
zuzi..ty sa nam vyliec,nech mozes potom prist na to stretko..
inac..aky ste mali den?
no už mám áno len to budú asi až v svadobnom albume :-) zo skúšky ich mám iba v mobile no a ja som mala taký behací deň som bola v tom salóne skoro 2 hodiny :-D
... :-D a ja ti zase (v dobrom) závidím, že máš predtým a všetko si to užívaš :-D fakt to bol nádherný čas, aj keď občas samozrejme stresy... ale ty si len všetko vychutnávaj, dobre?
vitaj Kati, aký bol deň? ;-)
to ti verím, rodná hruda je rodná hruda :-D
sa mi zdá že to tesco je všade ako mcdonald´s... hrôza :-p
nám tu dnes úžasne snežilo... normálne jak šialené, ale teraz je zase kľud... našťastie =-)
no ja tam mam draheho,tak asi preto sa tak tesim :-D :-D :-D
aj lidl sa rozsiruje..ale to je super,lebo vlastne mas nejake tie znamejsie obchody aj v cudzine.. :-)
tu je super teplo..pre mna riadne pocudovanie..
caute baby,
k vasej vcerajsej debate: tiez chcem vidiet ake saty si sponka vybrala :-D v Dagmar sa mi pacili tiez jedny, ale nakoniec som si predsa len vybrala ine :-) takze sponka, skus aspon z mobilu pre nas zvedavee :-p
moje saty boli tiez drahe, ale ako napisala bamulka, vydavam sa len raz (teda dufam :-N )... nase pohariky boli tiez drahsie, teda ako kto berie slovo drahsie, stali 2tisicky aj s gravirovanim a maju stopky v tvare srdiecka, obrucky mame za 6-tku, ale su trojkombinacia bieleho, zlteho a cerveneho zlata ;-)
no viem, fotka tam nie je prilis uzasna :-N ale ak si v ZA a troska sa tu vyznas, tak sme ich kupili v zlatnictve Alfredo vo farskej ulicke ;-) skus sa tam pozriet, maju tam naozaj super modely
Ahoj fifitko no uvidím čo sa bude dať robiť s tými foto nerada by som aby mi ich drahý videl :-o mňa pôžičné zatiaľ za ne vychádza 9900,-Sk bože závratná suma na moje finančné pomery :-D no ešte uvidím obrúčky za akú cenu ich zoženieme vravíš to Alfredo vo farskej uličke - sú dobrý?
sponka, moje saty tiez stali 10tisic, ale co clovek neurobi, aby bol svadobny den nezabudnutelny :-D co sa tyka zlatnictiev, pacili sa mi aj kuskyv Primosse v Carefoure, ale v Alfrede mali tiez dobre kusy,navyse aj cenovo prijatelne ;-)
hej včera som bola v prvom a poslednom salóne hneď som si vybrala v prvom čo budem vymýšľať kade tade po ďalších potom by som si už asi nevybrala z toľkého výberu...... :-)