Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne osobne sa biely oblek nepaci a na tom sme sa zhodli aj s manzelikom, ostali sme pri ciernej klasike ;-)
Odpovedať
ja zas nechcem,aby mal cierny..aby vsetci hovoril,ze je v smutku,kedze sa zeni :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sto ludi - sto chuti :-) moj mal sice cierny oblek, ale mal maslovu kosielku, svadobnu vestu a kravatu a vreckovku a pierko :-D a musim uznat, ze sa mi veeeeeeeeeeelmi pacil x-)
Odpovedať
no veru, klasika je klasika... my sme tiež hneď vedeli, že čierny (s jemnými pásikmi) a nijaký iný =-) aj keď Katka to pekne "zaklincovala" s tým zistením, ktorý je ženích :-D :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
bam- aj my sme mali pasiky v latke, velmi dobry material, taky padavy, vobec sa nekrcil ;-) teraz v nom robi super obchody :-D :-D
Odpovedať
my sme rozmyslali nad modro-sedym..toho roku sme mu totiz kupili uz dva obleky..a chceli by sme,aby svadobny mal uplne novy,takze treba znova hladat.. inac,jeden mu perfektne sadol,co sme hned aj kupili..len nema vrecko na vreckovku..takze z neho nic..ved uvidime k comu sa dopracujeme..
Odpovedať
veď vreckovku mať nemusí, nie? či hej??? :-D hlavne že sa ten oblek využije aj po svadbe... že Zuzi, môj chodí v ňom tiež "klientelovať" ;-) Kati - to si neviem akosi predstaviť - modrošedý - to ako taká zmiešaná farba dokopy? :-N
Odpovedať
myslim,ze sa to vola,ze antracitova..ale nie som si ista.. modrosedy..sedy s nadychom modrej :-D :-D
Odpovedať
aha 8-) už asi viem a k akej farbe svadby to chcete?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez uvazovali nad cokoladovym alebo aj sedym, ale vyhral cierny... videla som ho na figurine vo vyklade a vedela som, ze mu bude sediet :-) chces, aby mal drahy aj vreckovku? priznam sa, nad tym sme vobec neuvazovali az do doby,ked sme kupovali vesticku, kravatu a doplnky 8-)
Odpovedať
no uvidime,ci nebude zavadziat pierku.. ja si vzdy myslim,ze na oblecenie mame este kopec casu..kolko pred svadbou ste zhanali obleky?
Odpovedať
Profilova fotka
Kati - u nas to bolo asi 3 tyzdne pred, vzhladom na to, ze moj manzel mal na vsetko cas :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som rozmyslala,ze by sme mohli pozriet aj tu v uk..ak by sa tu ovsem dostal pred svadbou.. inac,sa da usit na mieru..no mam pocit,ze niekto by bol rad,ak by sme kupili v polsku..
Odpovedať
Profilova fotka
my sme najskor pozerali v obchodoch, ale tiez sme mali v zalohe alternativu, ze ked nenajdeme, tak dame usit, preto som mala riadne nervy v auguste, ked moj drahy mal na vsetko cas ]-( nastastie sme kupili ten, co som obhliadla a tak sme sa nezdrziavali a kupa prebehla behom 20 minut :-D
Odpovedať
nám oblek ušila svokra - krajčírka - takže sme mali o starosť menej ;-) ... no a podľa nej sú obleky z Poľska menej kvalitné ako tie naše slovenské... slovo odborníka :-p ... a inak čo je s Aďkou? som ju tu dlho už nevidela... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
bam: neviem veru, zvykli sme si napisat sem-tam smsku, ale dlho som o nej nepocula... ja sa jej ozvem a skusim sa jej spytat, ci planuje tiez prijst na stretko :-) je to fajn baba 8-)
Odpovedať
... nepoznám ju síce osobne, ale myslím si to isté, Zuzi... tak daj potom vedieť, ako sa má... asi majú veľa práce... alebo zháňajú darčeky =-) no tí naši chlapi majú vždy na všetko čas... :-D dobrú nôcku babuľky... idem sa venovať manželíkovi 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Bam, ja to tu o chvilu tiez zabalim, manzelik sa kupe a o chvilu vyjde von z kupelne ;-) papa mozno zajtra ;-)
Odpovedať
ja by som radsej dala zarobit slovenskym obchodnikom :-D ohladom toho stretka..zatial sa vsetky zhodneme prave na strede..akurat,ked mal by mat drahy volny den :-D ved aspon bude sranda..a v utorok by sme mali ist vyberat saty..
Odpovedať
Profilova fotka
Kati, mozem sa v ten utorok pridat, ak sa mi nevyskytne nic insie? :-N
Odpovedať
kludne..ak budes mat dost trpezlivosti.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
snad ano :-D :-D svadobne saty si rada pozriem ;-) a urobim ti aj par fotiek, ak budes chciet :-D
Odpovedať
nachystam teda fotak..a prazdnu kartu v nom :-D ja osobne cchem pozriet tri salony..ten,co je v makyte..ze ci maju aj nieco novsie..lebo vtedy sa mi celkom pacili tie saty..len mali velke vystrihy..a ten novy za plavarnou..no a favorit kristinu,kedze maju pronovias..tam by som si najradsej vybrala.. a smaily bude chciet urcite pozriet vsetky..cize este dagmar,lebo maju take honosne..mozno poprovokovat v helle..a stitch ma pekny vyber..a mne sa pacilo aj v amelii..a nesmiem zabudnut na nikol..tam by sa jej tiez mohlo cosi zapacit..
Odpovedať
Profilova fotka
fiha, to bude riadne rusny den :-D mne sa v Dagmar pacili mozno 2 kusy siat, ostatne mi prisli az prilis obycajne, tak sa cudujem, ze pises, ze honosne :-o
Odpovedať
to co som videla na figurine,tak sa mi pacilo..no uvidime..co budu mat vtedy.. honosne..myslim tym take princeznovske :-) smaily sa totiz cosi take paci..len nevie ako by jej to sedelo..
Odpovedať
Profilova fotka
no to ano, boli to take princeznickovske saty :-) mozno budu mat novu kolekciu, ale mna tam na jar tohto roka fakt oslovili asi len 2 kusy a to ja nie som prilis narocna :-D :-D
Odpovedať
ja som tam cez leto ani neskusala..mozno teraz vyskusam..no najradsej by som chcela pronovias.. ale clovek mieni a pan boh meni.. =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, už si sa presťahovala do fóra? :-) Kočky, je tu ešte niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som uz tu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super, tak som si všimla, ste sa včera riadne rozkecali. Super!! A kde by malo byť stretko a kedy presne? Či ešte neviete?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?