Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
Hmm, ťahám už druhú rannú po sebe, takže som celkom mimo
Včera som robila aj ráno aj celé poobedie, lebo Števko mal prácu a už dve noci po sebe išiel spať ráno o 3-tej. Takže ranné od neho nehrozili. Dnes máme v práci mecheche pri jedličke, ktorá síce nie je - ale to nevadí. Bude pečené bravčové mäsko a snáď aj dobrá nálada.
Som rada, že je Ti lepšie, dúfam, že aj výsledky budú O.k.
11. dec 2007Dobré ránko matusik. -- Neboj Zuzi, stihneš. Aj tak najlepšia zábava býva až neskôr. My to máme dnes od 15,00 - tej a uvidíme do kedy vydržíme. Ale kedže zajtra sa normálne pracuje, tak to asi preháňať niektorí z nás nebudú
Mňa dnes čaká skúška šiat, čo idem moderovať módnu prehliadku vo štvrtok pre Modex v Trenčíne, tak ma obliekajú. Celkom sa teším.
11. dec 2007- Sponzor fóra
Bohužiaľ nie, to je len na zapožičanie na prehliadku. To by bola paráda,keby mi ich nechali. Ale to nehrozí, v dnešnej dobe ani pohár vody človek nedostane zadarmo. -- Schválne sme vyberali tento vianočný termín, už tri roky sachystáme do Blavy na vianočné trhy a ešte stále sme to nestihli. Tak aspoň toto. -- Hoci, v sobotu sme boli v Žiline s našimi na vianočný punč na Hlinkovom námestí. ale to má od vianočných trhov ďaleko. To treba aj grilovanú klobásku, či inú mäsovú dobrotu.
11. dec 2007To bude krásne stretko, po dvoch rokoch - to ani nebudete vedieť, čo skôr vytiahnuť
Tak si to uži - aj ja mám kamošku v Anglicku, sedela som s ňou 4 roky na strednej v lavici. Dokonca je to moja dvojica, tiež sa narodila 6.7.1980. Celkom pekná náhoda. Naposledy prišla na našu svadbu - čo som bola vyhukaná. bola len týždeň na Slovensku, veľmi ma potešila.
11. dec 2007Maťka, ešte som si nevšimla, že si písala. -- V Drážďanoch budú trhy, máme to zistené. Šaty to budú večerné, ale neviem, čo konkrétne. Ja som moderátorka, okrem toho, že robím v rádiu, tak chodievam moderovať rôzne akcie. Najbližšie ma čaká modna prehliadka vo štvrtok v Trenčíne. -- Dám Vám vedieť, čo som si vybrala. Zatiaľ papa.
11. dec 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
no Kati, ked sme pri tom, moje svadobne neboli biele