caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Pretože som si uvedomila, že v stredu mám doučko z matiky /keďže som ju nespavila ]-( /, ale možno nám to doučko pred vianocami odpadne, neviem....
Ale mala by som sa zastaviť, pretože potrebujem vrátiť tú bižu... :-N , neviem ako to urobím, doučko mám na Solinkách o 18.00hod. tak neviem.......
no, keby to bolo aspoň od pol piatej........ale takto,neviem.
A kde chcete sedieť a dokedy sa zdržať, že by som zbehla po doučku..............
Potrebujem dať tú bižu Janke, uvidímmmm.
fiha Mati, tak to netusim, dokedy budeme.... mozem ti poslat v IP moje tel.cislo (ak ho nemas este ;-) ), popripade by si mi napisala SMS alebo cinkla, ci este sedime :-)
Kočky, nemôžem prísť - ja som zasekaná v práci v Dubnici, nedá sa. V Nemecku bolo fantasticky, len krátko. Drážďany sú skutočne nádherné mesto. Keď si predstavíte, že 80% mesta bolo zničených bombardovaním cez druhú svetovú vojnu a ako vyzerá mesto teraz - neskutočné. Oni stavali katedrály v 90-tych rokoch nanovo podľa fotiek. Sú tam tradičné vianočné trhy - všetko je vysvietené - v každom okne v dome či v paneláku svetielka...