Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aspon budete vecer spolu, aj ked to na stedry den narusi to rano, nevadi ;-) pustis si jeho vysielanie aby ti nebolo smutno :-) ja sa tiez tesim na volno, s Matom sa vidime len vecer doma a takto si to aspon trosku uzijeme :-D a potom aj na tej lyzovacke :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Super, teším sa s Vami, verím, že Vám to všetko vyjde tak ako si predstavujete. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja verim, ze aj vam Adi x-) skoda, ze dnes nemozes prijst pokecat :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Hmm, škoda, mám toľko noviniek. V roku 2008 ma čaká jedna absolútne veľká pracovná zmena :-) Bojím sa toho, lebo fakt neviem ako budem fungovať..Napíšem Ti radšej do IP. Nechcem to tu riešiť verejne.
Odpovedať
Profilova fotka
hiiii napis, cakam :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky ;-) tak mne sa nakoniec dnes nepodari prist na dnesne stretko co ma hodne mrzi :-S ozvala sa nam ale svagrinka ze idu k nam na navstevu tak sa budem musiet venovat im. Prajem Vam skveluuuuuu zabavu a kopec srandy x-) hadam nabuduce sa mi to uz podari. Krasnucky vecer papaaaa x-)
Odpovedať
ahojte..tak uz som doma :-D sme sa troska povozili po tej novej casti na solinkach..vyzera to super :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez doma Kati, upravila som fotky uz ich tam hadzem :-D
Odpovedať
čafte aj ja som doma... no Kati, dúfam, že si nemala "hubovú" potom :-D :-D bolo mi s vami straaaašne dobre... :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne bolo dnes super, skoda, ze nedorazili vsetky :-)
Odpovedať
hm, ale nabudúce to vyjde určite aj s ďalšími babenkami... musíme dopredu pozisťovať kde majú väčšiu kapacitu miesť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to ano ;-) snad uz bude aj teplejsie :-D pridala som fotky :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
idem kuknúť :-p
Odpovedať
bam..my sme sa tam este povozili..takze pohoda..lebo drahy planoval ist pozriet tu novu cast.. ja idem spravit cosi jest..a potom sa pustim do tych fotiek.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som rozbita, dnes pojdem do postielky asi skor.... este ozdobim jeden stromcek :-D
Odpovedať
ešte jeden stromček Zuzi? koľko ich budete mať? ;-) no ja som z tých fotiek asi naj... divnejšia... vyškerená :-D -ako tento smajlík... ja sa vždy tak divne tvárim... tak je to OK Katka, ste zlatí, že ste ma zviezli... a dobrú chuť
Odpovedať
Profilova fotka
bam, v obyvacke mame velky, ale v spalni a v kuchyni malicke, cca 30 cm :-D no a zdobim este ten do kuchyne,kolegyna mi uhackovala nan zvonceky - broskynkove s bielym lemom, su uzasne :-D
Odpovedať
este som len zacala varit :-S a drahy mi tu zaspal..lebo je hrozne unaveny..ani sa mu necudujem :-.
Odpovedať
Profilova fotka
dnes budem prva u nas v postielke ja, uz o chvilu... balim to tu kocky na dnes, tesim sa na dalsie stretko, dovtedy sa tu urcite uvidime este vela krat ;-) pekny vecer vam vsetkym aj s vasimi polovickami :-D
Odpovedať
ja mam este dost povinnosti,takze asi az okolo polnoci sa dostanem do postele.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky, ahojte. Tak som pozrela Vaše fotky. Paráda. Fifi - máš tam krásnu tú portrétovku. Si nenormálne fotogenická. Odpísala som Ti do IP. Super, že ste sa toľké stretli. Určite Vám bolo veselo. Vďaka všetkým za pozdrav, veľmi potešil. :-)
Odpovedať
ahoj Adi... tak vidím, že Vianoce budete spolu ako vravíš - konečne... tak nech vám to tiež krásne vyjde... spoločné Vianoce s milovaným človekom pri sebe... čo môže byť krajšie? ;-) no na stretku si nám chýbala... dúfam, že nabudúce ti to vyjde a prídeš, rada by som ťa teda už spoznala aj osobne... :-D Kati, držím palce, nech všetko zvládnete, máte teraz toho veľa na vybavovačky... a ešte sú aj sviatky a nie všade "úradujú", takže to máte o to ťažšie... úprimne obdivujem, že to všetko stíhate aj tak na ďiaľku... už si dala aj ty fotky???
Odpovedať
Profilova fotka
Už som pozerala aj Katkine, aj FIfitkove foto. Sú to šikulky dve. Ahoj Bamulka - tak si sa dobre bavila? je to super, ze sa utvorila takáto partia. Niet nad normálne medziľudské vzťahy, v dnešnom dravom a neľudskom svete.
Odpovedať
súhlasím Adi, mne bolo veľmi dobre... a málo... nabudúce budeme zase dobiehať v kecaní :-D
Odpovedať
ja idem pridat..dajte mi 5minut..
Odpovedať
OK čas ti beží... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
O.k. bamulka a iné dievčatá, ja sa pomaly lúčim. Ešte musím popracovať, zajtra aj v piatok mám nejaké akcie v Trenčíne, treba dorobiť scenár a tak... Takže sa opatrujte, zajtra sa na chvíľu opäť ozvem. Dobrú noc všetkým... :-)
Odpovedať
aj tebe Adi ;-)
Odpovedať
baby..fotky su v albume ;-)
Odpovedať
jeeeeej, kukam kukam už :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?