caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
aspon budete vecer spolu, aj ked to na stedry den narusi to rano, nevadi ;-) pustis si jeho vysielanie aby ti nebolo smutno :-) ja sa tiez tesim na volno, s Matom sa vidime len vecer doma a takto si to aspon trosku uzijeme :-D a potom aj na tej lyzovacke :-p
Hmm, škoda, mám toľko noviniek. V roku 2008 ma čaká jedna absolútne veľká pracovná zmena :-) Bojím sa toho, lebo fakt neviem ako budem fungovať..Napíšem Ti radšej do IP. Nechcem to tu riešiť verejne.
Ahojte babulky ;-)
tak mne sa nakoniec dnes nepodari prist na dnesne stretko co ma hodne mrzi :-S ozvala sa nam ale svagrinka ze idu k nam na navstevu tak sa budem musiet venovat im.
Prajem Vam skveluuuuuu zabavu a kopec srandy x-) hadam nabuduce sa mi to uz podari. Krasnucky vecer papaaaa x-)
bam..my sme sa tam este povozili..takze pohoda..lebo drahy planoval ist pozriet tu novu cast..
ja idem spravit cosi jest..a potom sa pustim do tych fotiek.. ;-)
ešte jeden stromček Zuzi? koľko ich budete mať? ;-)
no ja som z tých fotiek asi naj... divnejšia... vyškerená :-D -ako tento smajlík... ja sa vždy tak divne tvárim...
tak je to OK Katka, ste zlatí, že ste ma zviezli... a dobrú chuť
bam, v obyvacke mame velky, ale v spalni a v kuchyni malicke, cca 30 cm :-D no a zdobim este ten do kuchyne,kolegyna mi uhackovala nan zvonceky - broskynkove s bielym lemom, su uzasne :-D
dnes budem prva u nas v postielke ja, uz o chvilu... balim to tu kocky na dnes, tesim sa na dalsie stretko, dovtedy sa tu urcite uvidime este vela krat ;-) pekny vecer vam vsetkym aj s vasimi polovickami :-D
Kočky, ahojte. Tak som pozrela Vaše fotky. Paráda. Fifi - máš tam krásnu tú portrétovku. Si nenormálne fotogenická. Odpísala som Ti do IP. Super, že ste sa toľké stretli. Určite Vám bolo veselo. Vďaka všetkým za pozdrav, veľmi potešil. :-)
ahoj Adi... tak vidím, že Vianoce budete spolu ako vravíš - konečne... tak nech vám to tiež krásne vyjde... spoločné Vianoce s milovaným človekom pri sebe... čo môže byť krajšie? ;-)
no na stretku si nám chýbala... dúfam, že nabudúce ti to vyjde a prídeš, rada by som ťa teda už spoznala aj osobne... :-D
Kati, držím palce, nech všetko zvládnete, máte teraz toho veľa na vybavovačky... a ešte sú aj sviatky a nie všade "úradujú", takže to máte o to ťažšie... úprimne obdivujem, že to všetko stíhate aj tak na ďiaľku...
už si dala aj ty fotky???
Už som pozerala aj Katkine, aj FIfitkove foto. Sú to šikulky dve. Ahoj Bamulka - tak si sa dobre bavila? je to super, ze sa utvorila takáto partia. Niet nad normálne medziľudské vzťahy, v dnešnom dravom a neľudskom svete.
O.k. bamulka a iné dievčatá, ja sa pomaly lúčim. Ešte musím popracovať, zajtra aj v piatok mám nejaké akcie v Trenčíne, treba dorobiť scenár a tak... Takže sa opatrujte, zajtra sa na chvíľu opäť ozvem. Dobrú noc všetkým... :-)