Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
Jeden charitatívny projekt. Ludia kupovali deťom darčeky a popoludní ich budeme odovzdávať. Je to v trenčianskom maxe. Ale je to len na polhodinku, takže pohoda. zajtra mám ešte krst knihy v Novej Dubnici za účasti ministra kultúry. ale to už bude posledná akcia. Potom už len silvestrovská v Tatrách a finíto. Môžeme ísť do nového roka. -- Inak, šťastie, že mi v novej práce odtolerovali plesy, lebo mám všetky piatky a soboty až do 17.2. zajednané práve na plesy. Ale nemali s tým problém, aj ke´d som sa bála.
20. dec 2007na Silvestra robite obaja? dufam, ze aspon na rovnakom mieste.....
charitativne projekty su super, deticky sa budu isto tesit, ja by som to emocne asi nezvladla, vzdy sa rozplacemheh.... a plesy ti tisko zavidim, sla by som na nejaky, ale moj manzel nerad tancuje, takze sme tuto temu ani neotvorili.....
20. dec 2007- Sponzor fóra
Na Silvestra žiaľ obaja robíme, síce obaja v Tatrách, ale každý v inom hoteli. --
Ale čo už, vedeli sme ,do čoho ideme. Každá koruna je dobrá. Takže to musíme vydržať. Aspoň otočím na plesoch popolnočné šaty a aj tie, čo mi Števko kúpil pred rokom pod stromček. Bude to zaujímavé, tak plný kalendár podujatí som ešte nemala, teším sa... Ja keď moderujem, tak sa musím odosobniť a nevnímať to tak emocionálne. Čokoľvek sa stane, musím to riešiť s chladnou hlavou. Veď to určite poznáš aj Ty v práci..
20. dec 2007presne Jani, preto sme aj my dvaja zacali spolu fungovat skor, aby sme sa vyhli prave tomuto neprijemnemu rieseniu situacie... ale tiez si musi par uvedomit, ze je samostatny a trosku sa izolovat od rodicov... ta kocka tam pise, ze je jej manzel strasny mamickar... nuz, mal by asi viac mysliet na svoj zivot spolocny s manzelkou, rodicia ostanu navzdy jeho sucastou,ale nemal by sa nechat ovplyvnovat....
20. dec 2007Tak toto aj ja vždy tvrdím. Poznám pár takých prípadov, kedy sa chlap nejako nedokáže odtrhnúť od mamičky. Ja som môjmu povedala, že nech mi raz povie, že jeho mama to robí tak alebo tak. Tak nech si to robí sám. Ale našťastie s týmto problém nemáme. Je to fakt dosť nepríjemné. Veď ten chlap si musí uvedomiť, že teraz už má svoju rodinu a tej sa musí venovať. Samozrejme nezabudnúť na rodičov. Ale všetko s mierou.
20. dec 2007
cafte...aj ja som uz kukla foto...super...a sorry ze som musela odist...velmi sa mi nechcelo ale mala som este povinnosti zo svagrinou...tak som to vsetko dnes spojila ...aj stretko aj svagrinu...olebo vas som si nemohla nechat ujst