Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
dobre bolo na plese..len som sa musela ist prezut..kedze sa mi topanky hrozne vyzuvali..budem musiet cosi vymysliet s topankami..
a si predstav,ze nam isiel tazko valcik..akosi som mala problem zvyknut si,ze viest ma chlapale sme sa dohodli,ze to nacvicime doma
inac,sme relativne skoro odchadzali,lebo drahy je v praci..
luko..vybrala som si..ale to neprezradzam..ale kedze nemali,co som chcela,priklonila som sa k favoritom..27. dec 2007- Sponzor fóra
ahojte, my sme vcera vyberali lyze, dnes pojdeme lyziarky
vecer valime na Martinske hole do Noveho roku tam mame pobyt
takze o zabavu bude postarane, je nas tam pekna kopa, partia cca 20 ludi
takze dnes tu s vami zavislakujem poslednykrat v tomto roku
afra, poslem ti v IP kontakt na nasho fotografa, spolupraca s nim je jedna radost a zabava28. dec 2007Ahojte dievčence. Tak už sa nám blíži koniec roka? To je katastrofa, ako to rýchlo ubehlo. Ale pre mnohé z nás bol rok 2007 prelomovým - stali sa z nás manželky. Fifi - Teba čaká lyžovačka a oddych!! Super, nech Vám to vyjde. Ako som čítala skutočne pekná partia - 20 ľudí, to bude riadny Silvester. My ešte makáme na príprave silvestrovského vysielania - vyzerá to na ďalšie dva dni v práci. Na Silvestra ma čaká posledné ranné a vôbec posledné živé vysielko v Dubnici. Mám z toho zmiešané pocity. --
Ako ste sviatkovali? Ježiško bol bohatý? Ani som nestíhala s Vami popísať - nedalo sa pripojiť na net.
28. dec 2007Hmm, momentálne je veľa práce, lebo chystáme silvestrovské vysielko. Takže dnes je to od rána do noci v práci. A zajtra opäť. Ale to je už u mňa naposledy. Od Nového roka mením pôsobisko..
Poháriky odfoť, som zvedavá. Ešte si už voľné dni, nestresuj sa prácou. som čítala, že ste boli na plese!! paráda. Treba sa odreagovať. A čo na Silvestra? Opäť pôjdete otestovať topánky?
28. dec 2007Sťahujeme sa s manželom z Dubnice do Bratislavy. A tam už sa snáď usadíme. Držte palce, aby sa to podarilo. -- Super, že Tvoj drahý nemá problém ísť sa zabaviť. Teda ani môj nemá problém, ale možno mnohé by sa posťažovali, že toho svojho nevedia prehovoriť na zábavu. Tak si užite Silvestra a krásny Nový rok!! Aj Fifi nám ide na lyžovačku, ktovie, či sa tu ešte objaví.
28. dec 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
cauko jani....uz si v praci?.....dufam ze si oddychnuta a plna sil.....