Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • cauko jani....uz si v praci?.....dufam ze si oddychnuta a plna sil..... 😃

• ahoj Marcelka, si ma premenovala??? 😃 😃

• halooooo? 😉 je tu niekto?

• Sponzor fóra
  • sorry...som nejako mimo...ale myslela som zuzi...samozrejme 😃 to vies, robim uz 2 den a teraz mam vikend volno idem k nasim na vychod tak sa neviem dockat.... 😉

• jej super 😛 isto sa tesis 😃 ake boli vianoce? bolo "prekvapko"???? 😃

• ahojte..to uz ste nebodaj v praci?

• ahoj 😃
    nemali ste niekto sobas na Bytcianskom zamku? my tam chceme mat, len sa k fotkam nemozem dopatrat, nevieme si my slovaci predat svoje krasy....

• ahoj Kati, jasne ze pracujeme.... 😃 dost bolo ulievania sa 😉
    luko: heh, to veru neviem, kamoska sa na bytianskom zamku len fotila pred rokom aj 3 mesiacmi 😃 ked mali sobas

• ja sa idem flakat po meste trocha.. 😃

• ja som uz skontaktovala starostu Bytce, mi odpisal, ze tam sobase robia aj i dal cislo, kde mam zavolat. Len by som chcela vidiet, ako to tam vo vnutri vyzera a tak.
    Tamky ma nadchli ked sme boli pred rokom a pol na dovci v Juznych Cechach, oni maju prekrasne a mavaju tam kopec svatieb.

• ozaj leatea, pozerala som si tvoj albumik, ake saty si si nakoniec vybrala? 🙂

• Kati - ako bolo na plese??? 😛 sa pochval 😃
    luko: vyzeralo to tam dobre, kamoska tam tocila aj "spolocne rande" co sa dava do svadobneho videa 😉

• super, vdaka za info 😃

• dobre bolo na plese..len som sa musela ist prezut..kedze sa mi topanky hrozne vyzuvali..budem musiet cosi vymysliet s topankami..
    a si predstav,ze nam isiel tazko valcik..akosi som mala problem zvyknut si,ze viest ma chlap 😠 😃 ale sme sa dohodli,ze to nacvicime doma 😃
    inac,sme relativne skoro odchadzali,lebo drahy je v praci..
    luko..vybrala som si..ale to neprezradzam..ale kedze nemali,co som chcela,priklonila som sa k favoritom.. 😉

• zuzi..pustila som si murinkovu svadbu..no musim vypnut,lebo sa nedostanem do mesta..ale mali super zabavu..
    utekam do mesta..lebo zajtra mam dalsie veci..

• Sponzor fóra
  • fiha, potom zreferuj, ci sa dobre bavili 😃 topanky sa ti vyzuvali tie nove???
    my ideme tiez do mesta dnes, kupovat lyze 😃 zajtra odchadzame na Martinky a nemame na com lyzovat 😃

• ahojte, mohli by ste mi poradit nejakeho dobreho kameramana v okoli ziliny?pripadne aj fotografa,lebo si s tym vobec neviem rady.....dakujem

• zuzi..oplati sa poziciat si ich dvd..idem ho dopozerat..kedze som sa vratila z mesta..

afra..ja som dostala kontakt na manzelov janciovcov..poslem ti do ip www adresu..mame doma akurat dalsie dvd od nich a som spokojna..a ze oni nemaju problem obstarat aj fotografa..

• ahooojte kočky... ja už tiež oddnes zarezávam v práci... strašné, taaaaak vám závidím, kto ste doma 😴 🤔

dúfam, že Ježiško bol k vám všetkým štedrý 😃

ako budete silvestrovať? už máte plány?

• bam..ja na novy rok letim naspat do londyna..takze teraz sa snazim oddychovat..
    o silvestri zatial netusim..ale urcite sa budem musiet pobalit..

• ahojte, my sme vcera vyberali lyze, dnes pojdeme lyziarky 😃 vecer valime na Martinske hole do Noveho roku tam mame pobyt 😉 takze o zabavu bude postarane, je nas tam pekna kopa, partia cca 20 ludi 😃
    takze dnes tu s vami zavislakujem poslednykrat v tomto roku 😕
    afra, poslem ti v IP kontakt na nasho fotografa, spolupraca s nim je jedna radost a zabava 😃

• dakujem aj za kameramana a aj za fotografa, ktoreho sme si vcera vecer zhodou okolnosti vybrali 😃 prajme pekny den 😉

• afra- a ktoreho? 😉

• Ahojte dievčence. Tak už sa nám blíži koniec roka? To je katastrofa, ako to rýchlo ubehlo. Ale pre mnohé z nás bol rok 2007 prelomovým - stali sa z nás manželky. Fifi - Teba čaká lyžovačka a oddych!! Super, nech Vám to vyjde. Ako som čítala skutočne pekná partia - 20 ľudí, to bude riadny Silvester. My ešte makáme na príprave silvestrovského vysielania - vyzerá to na ďalšie dva dni v práci. Na Silvestra ma čaká posledné ranné a vôbec posledné živé vysielko v Dubnici. Mám z toho zmiešané pocity. -- 🙂 Ako ste sviatkovali? Ježiško bol bohatý? Ani som nestíhala s Vami popísať - nedalo sa pripojiť na net.

• ahojte baby..dosli nam svadobne pohare..su super 😎 😃

• Waaw Kati, pozerala som v albume. Sú fakt super, ani sa nečudujem, že sa drahý do nich zamiloval. Vybrali ste krásne!! Ešte si na Slovensku?

• ahoj adi..este som v ziline..no za tyzden som uz v praci..ako sa mi tam nechce..
    tie pohare su fakt super..musim ich odfotit,aby bolo vidiet aj realne fotky..nielen tie 'upravene'
    ako sa dari?zrejme kopec prace,ze..

• Hmm, momentálne je veľa práce, lebo chystáme silvestrovské vysielko. Takže dnes je to od rána do noci v práci. A zajtra opäť. Ale to je už u mňa naposledy. Od Nového roka mením pôsobisko.. 😉 Poháriky odfoť, som zvedavá. Ešte si už voľné dni, nestresuj sa prácou. som čítala, že ste boli na plese!! paráda. Treba sa odreagovať. A čo na Silvestra? Opäť pôjdete otestovať topánky?

• a kam ides posobit? 🤔
    na plese bolo dobre..len skoda,ze kratko..o silvestri zatial netusim..mozno len niekde do mesta skocime kuknut..

• Sťahujeme sa s manželom z Dubnice do Bratislavy. A tam už sa snáď usadíme. Držte palce, aby sa to podarilo. -- Super, že Tvoj drahý nemá problém ísť sa zabaviť. Teda ani môj nemá problém, ale možno mnohé by sa posťažovali, že toho svojho nevedia prehovoriť na zábavu. Tak si užite Silvestra a krásny Nový rok!! Aj Fifi nám ide na lyžovačku, ktovie, či sa tu ešte objaví.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov