caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Smaily, už si teda preč od nás? a kedy plánujete prísť opäť, či až na svadbu? ale chvalabohu že ste prišli OK :-D
Kati, si zmenila foto... aspoň vás teda vidíme oboch ;-)
u nás je dnes sodoma-gomora, robíme podlahu v kuchyni+chodbe a je z toho strašný bordel... zase budem do večera upratovať ]-( najhorší je ten prach z toho...
tak teraz kým mám frei brázdim internet... aj tak si musím niečo ponachádzať... krásny víkend vám prajem, ak tu niekto je x-)
čaf Kati :-)
no keďže nás v lete vytopilo, tak to bude určite vyzerať lepšie :-D už sa na to nedalo dívať, peniažky z poisťovne samozrejme straaaašne dlho posielali...
došli a taká smiešna suma, že ani nestačila na nákup novej podlahy 8-( hlavne že im platíš a platíš a potom ti nedajú adekvátnu náhradu...
ozaj Kati, aká bola nádielka pod stromčekom? spokojná?
ahoj Bamulka....my prideme az v aprili tyzden pred svadbou....preto sme mali teraz len stresy......a behacky.....
no zvladli sme to super.....uz nam chybaju len svadobne torty objednat....a pierka urobit...svad. torty sme nenasli v za..... v juniore strasne.....v rajeckych tepliciach bolo zatvorene......
ale pocula som,ze velmi pekne pecu na vlcincoch.....musim na nete ted hladat...... :-N
ale nastastie,ze aj matriku mame uz za sebou....rezervovane saty.....mame obrucky....kameramana,kapelu,kostol,hotel,svad.pohare pridu postou do mesiaca..... :-D :-D
a drobnosti objednam este cez net......
idem trosku vybalovat.......prajem vam krasny vikend ;-)
bam..tak to sa vam zrejme vysmievaju.. ]-(
smaily..tak to ste riadne sikovni..len skoda,ze si nemala viac casu na oddych..a ze sme nestihli skocit este na caj..hadam nabuduce.. ;-)
darceky boli zaujimave..no najlepsie to maju v uk..tam mozes dostat poukazy v jednotlivych obchodoch a ty si kupis,co chces :-)
Ahojte kočky. Obdivujem ťa smaily, že to takto riešiš cez internet. Ja by som asi nebola príliš kľudná, ale keĎ sa inak nedá ... My sme boli s manželom pred dvoma týždňami v Drážďanoch.
Bamulka, vďaka za povzbudivé slová, rozhodne to budem potrebovať. Začínam totiž od nuly ako to už v nových zamestnaniach býva. :-( Tak vy ste takto pracovne sa trápili s podlahou. Pamätám si, keĎ naši rekonštruovali byt, to bola katastrofa. Nemám rada takéto práce v byte. Keby sa tak dalo, že sa odsťahuješ a vrátiť sa, keď je to hotové a poupratované samozrejme. :-)
ahoj adi..to organizovanie cez net velmi pomaha..ked si daleko a nemas moznost si vsetko obehat..
som sa ta chcela opytat ohladom toho kostola v zavodi..ako ste si zajednavali organistu?
Číslo na organistu nám dal kostolník zo Závodia. Jednoducho sme zatelefonovali a dohodli sa. Inak, boli sme spokojní. Pošlem číslo do IP na kostolníka, s ním môžeš riešiť všetko. Je to príjemný pán. :-)
Práve som v robote do 17,00 hod. Potom idem s manželom do Žiliny k našim, kamoška mi ide farbiť vlasy. Ale v nedeľu poobede ideme naspäť, večer mám stretávku s niektorými z práce a ideme sa lúčiť. Teda, ak niekto príde, lebo veľa nás nie je a ktovie ako to dopadne.
ahojte... tak za polhodku ma čaká upratovanie všadeprítomného prachu... uff, ale súhlasím s Adkou, ja by som tiež najradšej prišla na hotové =-)
Adka - a to budeš v BA tiež robiť v nejakom tom "médiu"? keď môžem byť zvedavá...
ja som tiež chcela byť s kámoškou poobede, ale keďže máme v byte ako po výbuchu... :-S
Fúú, Bamulka, držím palce, nech to máš rýchlo za sebou a úspešne. Áno, podarilo sa mi prejsť konkurzom do istého média, takže idem začať. Ešte to nechcem príliš zakríknuť, ale keď budem mať preukaz, tak sa rada pochválim. ;-)
adi..to sa musis potom pochvalit,ze kde budes pracovat..lebo ja som sa minule fifi pytala,ze v ktorom radiu robis.. :-N
bam..mna caka este nakupovanie..uz sme sice boli,no ponahlali sme sa naspat..a teraz sa mi moc nechce..
ale baby..pohare su v albume ;-)
Jasné kočky, že sa pochválim - už teraz vám môžem povedať, že rozhlasový mikrofón po desiatich rokoch vymením na televíznu kameru a mikrofón!!!! ;-) Ale viac až neskôr.
jeeej Kati, idem kuknúť... to ti verím, mne by sa tiež nechcelo ísť 2x nakupovať... :-|
Adka, teda čakáme na pochvalu :-D a som zvedavá veeeľmi, že čo to teda budeš presne robiť ;-)
baby, hádajte, akú knihu sme dostali od manželových rodičov... takú inšpiratívnu... =-)
som sa vám zabudla "pochváliť" :-D
ahojte, Kati kukala som tie poháriky. Sú super Ja som pôvodne tiež chcela také, ale nakoniec zvíťazili iné. Ale tiež sme boli spokojní. Ale tieto sú fakt krásne ;-)
Ja sa teraz zase chvíľu neukážem na nete. Tak vám chcem všetkým popriať veselého Silvestra a vstup do nového roka tou správnou nohou. Po novom roku sa zase ozvem.
Katka, tebe šťastnú cestu do Anglicka.
Adi, nech sa ti darí v novej práci. Som zvedavá, čo budeš robiť a ako budeš spokojná ;-)
Ahoj Jani, ďakujem Vám všetko kočky za povzbudivé slová. Som rada, že držíte palce. Budem to potrebovať. Hned ako sa zabehnem a podpíšem zmluvu, už môžem o tom hovoriť. Teraz sa bojím aby som to ešte nezakríkla. Aj ja Vám želám krásneho Silvestra Janka - užite si ho aj s manželom. :-) S Vami ostatnými hádam ešte popíšeme, ja najbližšie v pondelok dopoludnia. Ak by som Vás nestihla, tak krásneho Silvestra a Šťastný Nový rok 2008 :-D
bam..co je to za knihu?
jani..vy ste mali velmi zaujimave pohare..take netradicne :-) stastny novy rok prajem..aby si do neho vstupila tou spravnou nohou ;-)
adi..tak si pockame a budeme(aspon teda ja) drzat palce aj na nohach ;-) :-D
:-D kniha má názov: Veľká kniha o matke a dieťati... neviem, čo nám tým chceli naznačiť :-D :-p :-D
... držanie palcov aj na nohách vraj prináša nešťastie :-( tak to radšej nie!!! :-.
Ahojte baby,my sme sice uz po "funuse" ako sa hovori,dva mesiace po svadbe,ale ak niekomu mozem poradit,rada mu odpoviem na otazky.Staci napisat na IP. Pa. :-)
bam..to som nevedela..takze nebudem..ked nieco take pises..radsej ;-)
hviezdicka..tak skus napisat,kde si mala svadbu,v akom kostole..kde bola hostina a tak podobne..kedze nemas ani album..