caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Ahojte.Mám svadbu 20.9.2008 a som zo Žiliny.Veľmi by ste mi pomohli ak by ste mi poradili nejakú dobrú sálu v Žiline. Asi pre cca.70-90 ľudí.Mám vyhliadnutú sálu v Rosine (trio) ,ale asi sa tam nezmestíme.Ďakujem
no my mame asi 80hosti..a budeme to mat v penzione v teplicke..len zacinam mat obavy,ci nie je mala sala..no viem,ze v pohode sa tam tych 80 zmesti..
vyberali sme aj podla toho,ci sa tam daju ubytovat ludia..lebo budeme mat do 30cezpolnych..
pre viac ludi je to tazko.....poznam salu len v dome odborov.... :-) tam byvaju svadby ale len nad 70-80 ludi....
my mame v hoteli Boss ale to je do 65-70 ludi..... ;-)
ahojkaj Katka, pozeram dvd..... :-D restartujem obcas pc.......
a uz pride milacik z prace.....tak sa velmi tesim......dnes mi neni uplne dobre......tak len odpocivam.... :-) ;-)
posledne okamihy volna vychutnavam plnym duskom..... :-D :-D :-D
a ty???
ivana..odoslane..co som nasla priblizne pre 80ludi..
no ja pisem s drahym..a beham po nete..a mam uz aj po sprche..super bolo..
inac..posli mi na mail svoje rezervovane saty..nech vidim..dik :-)
Ahoj zilincanky ;-) tak ma konecne poziadal o ruku a ideme sa brat...len neviem kedy a kde :-( mate niektora skusenosti s hotelom Slovakia? Pocula som ze su tam nadherne svadby ;-) a dobry DJ a fotograf? poradte, prosim, som z toho absolutne bezradna, pretoze chcem stihnut svadbu v lete a vybavovat mozem zacat az od maja :-(
Ja som skor myslela pozriet si ich osobne a podobne, fotografi a kameramani tiez davaju ukazky svojej prace, ale vsetci vyzaduju osobny kontakt, vraj cez mail mi nic neposlu :-(
A ja som v Prahe
a kedy mate termin a kedy najblizsie sa chystas do ziliny?
ja si vsetky stretka dohadujem na cas,ked som v ziline..cez mail sa dohodneme,pozistujem si,co chcem vediet..a ked som spokojna,tak sa dohodnem na stretnuti..
ivulieenka: nas kameraman osobny kontakt chce az mesiac pred svadbou....ale my sme to absolvovali uz 8 mesiacov pred, lebo sme chceli vediet, aky je a ci nam sadne. dal nam cislo aj nafotografku, ktora by nam mohla vyhovovat a tej mam zavolat v pondelok, no uvidim, ci sa bude chciet stretnut hned, alebo az pred svadbiu. a kapelu som videla len dvd a ze su to super ludia, tak sme si ich dali a chcu sa stretnut az tyzden pred svadbou :-)