caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
lea:Mal byt 30.8. ale vtedy ma svadbu sesternica, tak sme ustupili opat my a dali sme si 13.9. a nastastie mali vsetci uz zarezervovany volno :-) Ale uz to nepohneme ani o jeden jediny den! :-D
lea, ano som chcela kameru a fotografa :-)
afra, ja budem mat v Turzovke Restauracia...jaaaj, jak sa vola? myslim Urbar??? je to ta pod vinarnou, ak sa trocha vyznas :-D mama robi vedla a majitelia su aj jej dlhorocni znami, takze budu zlavy nejake :-D v Ba sme to nechcel - mooc drahe a keby to bolo v Turzovke inde, tak by sa dotycni urazili :-D
lea: tak to by mne nezaskodilo :-) Aspon ze mam klud, lebo keby som bola u rodicov, tak by som sa nenaucila uz vobec nic........ale mozno by som nesedela tak dlho pri PC :-)
luko: Tak to sa vam podarilo:) V Turzovke sa nevyznam vobec...viem len kde je kostol, lebo tam mame kamosa kaplana a uz najnovsie viem aj kde byva moj kameraman :-)
lea: vsetko naraz, lebo sa mi to nejako nakopilo :-( 10. mam u Olacha....pohoda a 15. mam Numericku linearnu algebru a 16. expertne systemy s Galinou J.(ak ju poznas) :-( :-( a chcem to postihat co najskor, aby som pomohla segre s mojim krsniatkom :-)
luko:hotel Tatra v Cadci....byvaly nazov je Gastro a je to ta velka budova pod postou. Mozno poznas :-) mas aspon nejake saty uz vyskusane????moja kamaratka ma par tyzdnov predomnou a uz ich vyskusala asi 30ks........tak ma to dost strasi, ci to stihnem :-(
afra, ja sa chystam asi do brna, ako sme pisali v teme Salon Nicol, verim, ze v priebehu tychto dvoch tyzdnov a myslim, ze tam si aj vyberiem. Inak mam odksusane len virtualne :-D kuk do moj album, je ich tam asi 100, ale na sebe som este ziadne nemala.
afra, no drzim palce a lucim sa s vami pre dnes ;-) inak mas krasny datum, moj brat ma 13.9 narodky, takze pre mna je to vzdy pekny den :-) a narocny :-D
lea, tiez pa pa, PS: mozno sa uvidime v brne :-D :-D :-D
afra..tak sa absolutne nezmenil..este,ked si to doma pripravis,tak ta pochvali,ako krasne si sa pripravila..a ake pekne pismo mas :-D
luko..a mohla by si odskusat navel a olga..ak tam maju..navel som videla na nete..a aspon by som mala nejake referencie na ne.. ;-)
jj lea uvidime, zatial som na zrzkach videla kombinaciu biela a ruzova, to sedelo paradne, ale urcite skusim aj tie povians, ci ako sa vola a la sposa ;-)
Ahojte, no včera ste to tu pekne rozbehli. ;-)
Spomínali ste tu skúšanie šiat. Ja som prvý krát skúšala až niekedy vo februári alebo v marci. A celkom to stačilo. Takže sa nebojte, to určite postíhate. ;-)
to nie, bola som jeden deň asi v šiestich salónoch. Tam som si nevybrala nič. A potom som sa jeden deň vybrala do Kristíny a keď som vošla a uvidela moje šaty, vedela som, že sú tie pravé. Po ich oblečení som už neváhala ani sekundu. Boli to asi 10-te šaty, ktoré som mala na sebe. ;-)