Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
ahoj muma chcem saty do A hladke ale nie cisto biele.Strasne sa mi pacia tieto
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1046030&vReferer=%2Fbazar%2Fshow_entry.php%3FvEntryID%3D6291210. jan 2008- Sponzor fóra
ahojte baby..tak ako dnes mate?
my tu mame otrasne pocasie..nastastie som nasla v praci nejaky volny dazdnik a hor sa domov..ale nohavice dostali zabrat..esteze som vzala len kostymove..rychlejsie uschnu
my starejsieho mat nebudeme..aj ked si to jeho mama nevie predstavit..ja nevidim zmysel v nom..10. jan 2008lea, ja som tiez nevidela, ale ked mi snubencova sekretarka rozpravala, akeho mali oni na svadbe, teda nie na jej, ale co bola v septembri, tak som ten zmysel nasla...ale ked mat nebudeme, tak sa spolieham na moju zabavnu rodinku
drahy nie je za, takze asi skor nie.
afra, tiez ti to nic nehovori, co, vsak u nas to nie je moc zauzivane. no staresji sa stara o zabavu, o rozne tie zvyky,sutaze a skratka zabava hosti, co sa nudia10. jan 2008- Sponzor fóra
Ahoj dievčatá. Zdravím aj všetky nové zaregistrované, ktoré sa zapájajú do diskusie. Som šťastná, že Vás môžem aspoň takto pozdraviť po dlhých dvoch týždňoch. V práci na mojasvadba nechodím a doma ešte nemáme internet. Už máme prenajatý byt v Dúbravke 1-izbový, ale manžel príde za mnou do Bratislavy od 1.februára. Držte palce, aby mu vyšla práca. Ja sa trápim v novom prostredí, neskutočne veľa vecí sa musím naučiť. Už Vám to môžem povedať - ak budete mať čas, kuknite TV noviny na Markíze, dnes večer by som mala mať prvú reportáž.
Teda, ak sa neudeje niečo súrnejšie, čomu dáme priestor. Inak si v Blave zvykám. Zatiaľ je to len o práci, ráno od 8-mej do večera do 19-tej. Nič iné ako priestory telky som ešte v Blave nevidela. Od februára budeme presťahovaný kompletne aj s počítačom a netom, takže sa potom budeme stretávať normálne. Myslím na Vás, opatrujte sa. Normálne mi je smutno za takýmto pokecom. Ale ešte musím dva týždne vydržať bez Vás. Zatiaľ papa. Všetkým krásny víkend.
12. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.
No ona mala požiadavku aj doviesť, aj odviesť. Tak to je dosť problém, pokiaľ nemáš nejakého šoféra, ktorý by bol ochotný. Zvyčajne chodí aj s kameramanom, ale my sme mali Elu a Peťa, a nechceli sme toho, čo s ním ona chodí. Tak preto sme jej robili aj taxi