Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • pekne..takze ides pozriet susedov kvoli satam? 😃

• nooo, rozmyslam o tom, idem im napisat mail koli jednemu modelu a a uvidime cenu 🙂 ked uz idem na kysuce, by som tam mohla zbehnut v sobotu
     🙂

• tam mail som nenasla, asi zavolam v pondelok

• Sponzor fóra
  • a pozerala si st valentino v blave?
    tiez maju zaujimavy vyber..ale asi viac princeznovske.. 😃

• vsak to je asi nemesis 😃

ano v st. valentino maju pekne, mne sa viac pacia od nich tie na telo...len ak sa zadari, kedze pozor si nedavame, tak by som radsej take univerzalne 😃

• hej..je to on..a maju ho v ziline.. 😉

• peknucke..sa mi zda,ze mas riadnu dilemu..neboj..pri skuske najdes tie prave..
    to len ja som taka,co stale vymysla..a nic sa jej nepaci.. 😬

• tu som nasla uplne ine typy siat,a le podla mna to budu palky:
    http://www.svatebnisluzby.cz/damborska/

• tu som nasla uplne ine typy siat,a le podla mna to budu palky:
    http://www.svatebni-saty-naive.cz/

• ten druhy lin plati

• tak to zrejme ano..

• lea, toto mi odpisal jeden fotograf, co hovoris? fotky ti poslem v IP, ake robi.

"Dobry den buduca nevesta🙂

Som rad, ze sa Vam fotky pacili. Termin 30. 8. 2008 mam zatial volny. Co sa tyka ceny, tak fotenie svadby podla toho rozsahu co ste mi napisali by stalo 5 000,- Sk.

V tejto cene su zahrnute fotky na dvd (s vlastnym obalom) - cca 500 fotiek, z toho vyberiem cca 100 najlepsich - tie potom upravim, vyretusujem, pripadne prevediem do ciernobiela. To vsetko len na dvd, nie vytlacene.

Potom je uz na Vas, ci si date sami fotky vytlacit a zalozite do albumu alebo je tu moznost, ze Vam dam zhotovit svadobnu knihu: rozmer 21x30cm, tvrdá väzba, kvalitný papier, ako celok vyzera naozaj skvele. Vo vnutri Vase fotky zo svadby - vsetko upravene, vyretusovane, graficky usporiadane. Cena potom zavisi od poctu stran: 50 stran - 2 000,- Sk, 74s. 3 000,- Sk, 100s. - 4 000,- Sk.

Rad zodpoviem na Vase dalsie otazky.

• jeee, prave sa mi podarilo poslat si IP 😃 somk nevedela ze to ide 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • ahoj..tak to je zaujimave..cena je primerana,len by mohol spravit album..
    a ta kniha..to mam chapat,ze je fotokniha?

• dopozerala som jeho fotky..ma ich velmi pekne..inac..uz si rozmyslala,kam by ste sa sli fotit?

• ano, fotokniha predpokladam 🙂
    no, este som nerozmyslala...snad bude aj on vedie tporadit, ak bude obrad v bytci tak ku kastielu zrejme

• ideme vyberat konecne LCD, tak sa tesiiiiim, momentalne mame TV uuuplne malinke 😃

• tak za fotoknihu by to nemalo byt vela..viem,ze nejaka babenka z ZA si davala robit..ale nepamatam si nick..
    ja som rozmyslala nad nejakym hradom..budeme mat morsku vyzdobu,tak to by aspon suviselo 😃
    a kde bude hostina?lebo sa mi zda,ze to budete mat na niekolkych miestach.. 😃

• a aky velky bude?

• no lea hostina bude v Turzovke v restauracii nasich znamych a maminych dlhorocnych kamaratov a teraz aj zamestnavatelov 😃 a ten obrad bud v Bytci alebo v Turzovke na urade.
    A fotenie este uvidime, ale asi sa budeme fotit pred obradom...kaslem na povery, viem ake je odveci, ked par zduchne zo svatby na 2 hodky koli foteniu, teda, ak by sme si vybrali nejake miesto poblizku, tak mozno aj po, etse uvidime, mame cas 🙂

• lea to vleky si myslela ten tv? 😃 no maximalne uhlopriecka od 92 - 106 max.

• my budeme mat tiez veselo na svadbe.. 😃

• vcera bol Michal ur odicov a jeho sucharsky otec zarval, ze on to do dvanastej vydrzi, ze on nebude pocuvat 2 hodiny v kuse nejake kysucke pesnicky...je nechapem take predsudky, on si mylsi, ze byvame v dreveniciach...alebo ze sme este nezliezli zo stromov, alebo co? som sa nasrala... 😠 nech, my sa zabavime a nedame si to nicim pokazit.

• helloo kocky 🙂

• ahoooj 😃

• ako pripravy? 😃 nestiham citat celu debatu za posledny tyzden, co som tu nebola 😃

• no, riesili sme saty - brno, ostrava, zilina a potom fotografa a kameramana 😃 vsetko zajednane, okrem siat v mojom pripade

• ahoj fifi.. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov