Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • ahojte, ja uz musiiiim home 😃

• muma z naive nemam vyber,, lebo sa mi nedaju ulozit ked to tam maju ako projekciu...

• ok maj sa 🙂

• Sponzor fóra
  • Ahojte, no konečne sa mi to podarilo. To je neskutočné, čo dokáže urobiť jedno vypadnutie stránky 😬 . Ale zase aspoň som si porobila, čo som potrebovala.
    Zuzi, ďakujem za foto. Sú perfektné. No určite bolo super. Teraz si určite oddýchnutá a plná elánu do ďalšej práce. 😉

• ahojte..no tie fotky robila teta..na ujkovej svadbe 😃
    luko ono to ide celkom lahko ulozit ako obrazok,len sa s tym treba pohrat.. 😉

• jaj lea, no to ty si uz iny macher 😃

• luko..no vies..mam na to papier,ze by som to mala ovladat..tak aspon sa tvarim,ze obcas viem o com je rec..
    este by mi nahodou polku titulu vzali.. 🤔 😃

• 😃 😃 😃 no mne by bolo horise keby mi nieco pridali, napr. "o" a "a"do Mgr.

• no ja mam taky isty titul..
    a co take si vystudovala?

• taky strasne lukrativny smer - pedagogicku fakultu - 1. stupen ZS 😃

• ja zas druhy a stredna.. 😃 matika-informatika..

• jeeej, lea, tak to mas lepsie s tou INF...sa nestratis 🙂

• no hej..len skoda,ze sme ju brali z kazdeho rozka..a nesustredili sme sa na par veci..ale hadam ju v skole vyuzijem..lebo planujem ucit..no viac matiku ako informu..

• lea ty fakt chces ucit???? a vies aky mame plat? 😃 alebo chces ucit vo VB, tam je to samozrejme o inom...

• no na svk by som chcela..az sa vratim..to hadam dovtedy o cosi stupne.. 😃 😃 😃
    ale kym sa vratim,tak by som chcela ucit chvilku aj v uk..uvidime ako sa vsetko podari..
    vies..ja som nestudovala VS aby som ziskala titul,ale preto,ze ma to bavi(teda ta matika)..a chcela by som pomoct ziakom,ktori s nou maju problemy 😉 doucala som a obcas to bola katastrofa 😮 🤔

• Sponzor fóra
  • lea...ja som mala tiez take idealy 😃 ale mna to tiez bavi, len klobuk dole, ak chces ucit na 2. stupni, to chce vydrz 😉 ale ak mas odhodlanie, tak to zvladnes 😉

• treba si potom vybrat dobru skolu, kde ta pozostatky minuleho rezimu neznechutia administrativou a dorazom na ticho a disciplinu v triede pred komunikaciu a tvorivostu ziakov 🙂

• no chcem zasadne ucit na strednej..nemusi byt gymnazium..kludne aj priemyslovka..ja mam za sebou chemicku,takze pohoda..a urcite budem nadsena,co vsetko budem moct robit so ziakmi oproti uk..

• no, stredna by mala byt OK 🙂

• ako ktora..vies,ked uz ziaci maju zle zlakady,tak na strednej sa to tazko dohana.. 😠

• lea, tak to mas teda pravdu...najlepsie asi gymnazium...tam aspon je nejaka zaruka ze snad sa budu ucit 😃

• Halooo, kde ste všetky???

• luko..never tomu..praxovala som tam a nebola som spokojna.. 😠
    ahoj jani..ako sa mas?

• ahojte leatea,luko a andrea80 dakujem za kontakty na hudbu a kameru, som happy mam to zajednane a odpadol mi velky kamen zo srdca. Ste zlate, este raz dik :o)

• ahoj..a koho si nakoniec zajednala? 🙂

• Prave tych ktorych si mi odporucila. Kukla sm stranku a vyzerali fajn. Dufam ze aj taki budu 🙂

• no kvoli mne sa ucia spievat redovy 😃 a este rozmyslam,ci nevymyslim dalsiu piesen..

• a co si davas hrat na prvy tanec?

• valcik by sme chceli..ale najlepsie v nejakej slovenskej ludovke..

• Aj my chcme si dat len zahrat ,,na krasnom modrom Dunaji,,. Budete mat aj nejake zvyky ako zacepcovanie alebo tak?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov